Zbunjena li sam!:)

• Začetnik teme Začetnik teme Chick_23
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a tako smo lepo caskali o sexu... sastavi par ljudi i odmah izbije frka... kao da je mnogo bitno sta ko pise i da li je iskren ili ne. Ko ima potrebu da fanyazira i stvara virtelne likove da bi se osecao bolje, neka ga, drage volje cu mu pomoci da ostvari svoje fantazije. Ko ima potrebu da bude iskren, opet dobro, eto finog ventila da covek kaze neke stvari koje ne bi ispricao u svom stvarnom okruzenju...
A da treba uvesti obaveznu registraciju - slazem se... manje ce biti "upadaca" koji bi samo da ulete, ogade i zbrisu...

Elle23:
Aquarius, aquarius, aquarius........Sto bi rekli nasi prijatelji francuzi ''Pouruqoi vis-tu dans les prejugés cher ami''???Broj jedan, ja sam devojka koja je rodjena u intestranstvu, koja nikada nije isla u srpsku skolu, sto jako dobro opravdava moje greske u pisanju...Pored toga sto su moji roditelju veome zauzeti ljudi, uvek su se maksimalno trudili da me nauce sto vise mogu tom divnom srpskom jeziku, i ja verujem da su prilicno dobro uspeli...Broj dva, ja sam skolu zavrsilu pre dve godine, istog trenutka sam pocela i da radim, tako da to sto ja imam mi nije sve priusteno od moji roditelja nego sam mnogo toga i ja sama zaradila...A to sto oni mogu i zele da mi pruze neke materijalne stvari, sta da ti kazem, takav mi raspored zvezdica....Tako da mani se gluposti, ne znas nista o meni a lupetas gluposti po ovom forumu....Ponavljam jos jednom, da je ova tema trebala bila jedna BIG JOKE, ali zbog ne znam kojeg razloga je tebe bas dirnula tamo gde ne treba....

BIG JOKE!!! Kanda si Ti zapocela tu temu :!: :?: Ili sam toliko mator da ne mogu da dobro upamtim! More biti YES, a more biti i NO! Medjutim Tvoj odgovor i konstatacija da "ne znas nista o meni a lupetas gluposti" cini me vrlo zadovoljnim jer, kako vidim ipak ulazis u polemiku, sa klasicnim mladalackim argumentima, koji su obilno potkrepljeni neukoscu i time slicnim stvarima. LM, ja imam 35 godinica, koje dosta dobro nosim! Poslednju vezu sam imao sa devojkom 80-to godiste i imao prilike da upoznam vas milje. Da zakljucim temu: 1.) Losa u krevetu, bez maste i inicjative
2.) Svi su protiv nje, ukljucujuci i najrodjenije
3. ) Zivi u imaginarnom svetu maste i nerealnih nadanja i ocekivanja
4. ) ITD

Incognito:
Elle23:
Znaci..Normalna sam!!!!!!!!! Fjuuuu!!!!!!! :D Mnogo vam hvala za odgovore, divni ste.....Pitanje za cika gosta ''Zasto ste vi gospodine toliko uvredjenim osecate???''

Naravno da jesi...

A sto se gosta tice, najverovatnije se plasi konkurencije ;) :twisted: ... Sta ces... mi muskarci smo opasno sujetni ;)

Zar se ti vodis kao muskarac i ako si '82 godiste? Pa ti bi sad tek prvi put mogao da popijes akoholno pice u Americi! Ambiciozno nema sta!

hardcandy:
Zar se ti vodis kao muskarac i ako si '82 godiste? Pa ti bi sad tek prvi put mogao da popijes akoholno pice u Americi! Ambiciozno nema sta!

A jel? ... Pa eto, bio sam podosta puta u toj 'velikoj Americi'... I jos me niko nikad nije pitao koliko godina imam kad sam hteo da pijem ili da kupim picence... To sto ljudi gledaju po filmovima daleko je od istine...

Uostalom, Aleksandar Veliki je u 19 godina postao kralj, a vec sa 20 je postao osvajac... Godine nemaju veze sa zivotom... Ima 15-ogodisnjaka koji imaju vise u glavi nego vecina 40-ogodisnjaka...

Svako je star onoliko koliko se on oseca starim, i zreo je u zavisnoti od svog ponasanja... pravila nema :!:

Back