Menjam jednu od 40 za dve od po 20... Preporucio mi lekar piletinu, zbog holesterola... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:wink:Gazdarica:Da se prepucavanje ne bi dalje nastavilo, pogotovo sto je gosca ocekivala reakciju jos nekog, osim mene, svi ti postovi su lijepo obrisani...
Vracamo se na temu... :wink:
Elle23:Aquarius, aquarius, aquarius........Sto bi rekli nasi prijatelji francuzi ''Pouruqoi vis-tu dans les prejugés cher ami''???Broj jedan, ja sam devojka koja je rodjena u intestranstvu, koja nikada nije isla u srpsku skolu, sto jako dobro opravdava moje greske u pisanju...Pored toga sto su moji roditelju veome zauzeti ljudi, uvek su se maksimalno trudili da me nauce sto vise mogu tom divnom srpskom jeziku, i ja verujem da su prilicno dobro uspeli...Broj dva, ja sam skolu zavrsilu pre dve godine, istog trenutka sam pocela i da radim, tako da to sto ja imam mi nije sve priusteno od moji roditelja nego sam mnogo toga i ja sama zaradila...A to sto oni mogu i zele da mi pruze neke materijalne stvari, sta da ti kazem, takav mi raspored zvezdica....Tako da mani se gluposti, ne znas nista o meni a lupetas gluposti po ovom forumu....Ponavljam jos jednom, da je ova tema trebala bila jedna BIG JOKE, ali zbog ne znam kojeg razloga je tebe bas dirnula tamo gde ne treba....
Incognito:Elle23:Znaci..Normalna sam!!!!!!!!! Fjuuuu!!!!!!!Mnogo vam hvala za odgovore, divni ste.....Pitanje za cika gosta ''Zasto ste vi gospodine toliko uvredjenim osecate???''
Naravno da jesi...
A sto se gosta tice, najverovatnije se plasi konkurencije![]()
... Sta ces... mi muskarci smo opasno sujetni
![]()
hardcandy:Zar se ti vodis kao muskarac i ako si '82 godiste? Pa ti bi sad tek prvi put mogao da popijes akoholno pice u Americi! Ambiciozno nema sta!
zar se ne kaze mladost - udost?rdeki:Ako si zbunjena to znaci da ti fali samo neko lud.
A kaze se mladost - ludost.
Zato, navali...