Zbog snimanja korona žurke posle 21h napadnut opozicionar iz Jagodine, Saša Živković Rika

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
33.270
Zbog snimanja korona žurke posle 21h napadnut opozicionar iz Jagodine, Saša Živković Rika
Kako Otvorenosr.rs saznaje funcioneri SNS-a u Jagodini fizički su napali ratnog vojnog veterana, istaknutog opozicionog prvaka u Jagodini, Sašu Živkovića Riku, zato što ih je snimao kako sede u kafani posle 21h, odnosno tačno u 22h iako je usled epidemije KOVIDA 19 radno vreme ugostiteljskih objekata ograničeno do 21h.
Kao savestan građanin Saša poštuje preporuke Kriznog štaba i državnih organa pa je videvši ,,pijane“ funcionere u kafani u 22h, to i snimio. Bahati funkcineri SNS-a su izašli iz lokala i fizički napali Sašu i njegovu koleginicu nanevši im pritom teške povrede.

Jedan od napadača je direktor Gerentološkog centra u Jagodini, visoki funcioner SNS-a, Miloš Stojković. Stojkoviću je kako saznajemo u policiji od strane inspektorke pre uzimanja iskaza objšnjavanjano na koji načjn da da izjavu koja bi išla u pravcu da je Saša Živković Rika napao grupu sačinjenu od SNS funcionera što je u korelaciji sa istinom. Pritom mu je alko test njemu i ostalim učesnicima fizičkog napada rađen 3h posle incidenta kako se ne bi utvrdio realan stepen alkoholisanosti.

U Jagodini su na vlasti Srpska napredna stranka i Jedinstvena Srbija. Opšte je poznato da godinama unazad kriminala u ovom mestu nesmetano cveta, građani bivaju sve siromašniji dok je klika na vlasti sve bogatija i bogatija.
Saša Živković Rika pokretač je predhodnih protesta u Jagodini, istaknutu opozicionar i borac za prava ratnih vojnih veterana i učesnika rata 90′ godina.
Video: Zbog snimanja korona žurke posle 21h napadnut opozicionar iz Jagodine, Saša Živković Rika – Otvoreno (otvorenosr.rs)
Madjutim javio se i Milos Stojkovic teolog, bivsi maneken i top model, koji je bio u ekipi koja je napala Sasu Zivkovica, koji je ispricao drugu pricu da je on napao njih i da im je naneoteske telesne povrede opasne po zivot.
Maric i informer su osudili ovaj napada na Milosa Stojkovica.
"Nazivali su me SNS teologom" - Milos Stojkovic opisuje brutalni napad koji je doziveo u Jagodini!
U JAGODINI NAPADNUT MILOŠ STOJKOVIĆ POVERENIK MANASTIRA HILANDAR ZA SRBIJU!
Teolog Miloš Stojković, poverenik manastira Hilandar za Srbiju i predsednik koalicije raseljenih lica sa Kosova i Metohije napadnut je sinoć ispred restorana „Lav„ u Jagodini

Tu vest danas je novinarima saopštio sam Stojković.

- Ja sam doživeo da budem brutalno izvređan i fizički napadnut sinoć ispred restorana „Lav“ u Jagodini od strane izvesnog Saše Živkovića zvanog Rika, krajnje nasilnički i krajnje nekontrolisano. Sedeo sam sa trojicom svojih prijatelja u restoranu „Lav“, koji je bio zatvoren, jer je bilo nešto posle 21 čas, radnici su otišli kući i bilo je ugašeno svetlo. Došao je Saša Živković i kršeći našu slobodu i kršeći pre svega moju slobodu, jer sam ja bio meta i počeo neovlašćeno da nas snima, a mene je nazvao „šiptarčinom“. Rekao mi je da sam „šiptarski teolog“, ja koji sam po blagoslovu Svete Gore diplomirao i nisam šiptarski teolog, nego je aludirao na moje poreklo sa Kosova i Metohije. Ja sam izašao ispred restorana „Lav“ i pitao ga zašto nas snima, a on mi je psovao šiptarsko poreklo i majku šiptarsku. Na moje ptanje zašto mi psuješ majku, Živković je rekao „sada ćeš da vidiš“ i gađao me sa flašicom kisele vode - rekao je Stojković pokazujući novinarima posledice tog napada, odnosno povrede na grudima, glavi i prstu.

Stojković je rekao da je odmah otišao u Hitnu pomoć gde je sve evidentirano, a i policija je izvršila uviđaj.

- Povređen sam i kao čovek i duhovno i moralno i telesno. Prijava je podneta, a moj advokat je pokrenuo privatnu tužbu protiv Saše Živkovića zbog svih boli i telesnih i uvreda koje mi je naneo -rekao je Stojković.
U JAGODINI NAPADNUT MILOŠ STOJKOVIĆ POVERENIK MANASTIRA HILANDAR ZA SRBIJU! - Informer

Teske telesne povrede opasne po zivot koje je zadobio Milos Stojkovic
milos-stojkovic-jagodina-460x0.jpg

milos-stojkovic-jagodina-1-830x0-830x0.jpg
 
...

Jedan od napadača je direktor Gerentološkog centra u Jagodini, visoki funcioner SNS-a, Miloš Stojković. Stojkoviću je kako saznajemo u policiji od strane inspektorke pre uzimanja iskaza objšnjavanjano na koji načjn da da izjavu koja bi išla u pravcu da je Saša Živković Rika napao grupu sačinjenu od SNS funcionera što je u korelaciji sa istinom. Pritom mu je alko test njemu i ostalim učesnicima fizičkog napada rađen...
*Novinar* koji je ovo pisao je izgleda pre*mlogo* obrazovan posto ne zna ni sta znaci izraz korelacija (valjda je mislio na *kontradikciju*) ... Tako je to u sadasnje vreme - bitno je da koristimo strane izraze da ispadnemo pametni
 

Back
Top