Zbog "nerazumne ijekavice" odbili isplatu putnih troškova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa nemam pojma verovatno iz CG mada moze biti i BiH i HR , nego nije ni bitno
ovdasnji narod je fin i vaspitan pa i kad ode dole (ko se zajebe)kod vas ostane 10 -15 dana i jos vam debelo to plati
a vi brdjani iz CG kada se dovucete zasednete ovde doveka ,ne mos vas covek vratiti kuci ni sa govnjivom motkom,ne samo da ne placate boravak nego jos kukate sto ne mozete na ijekavici da muzete drzavu i trazite nesto od nje

pa nemam pojma verovatno iz CG mada moze biti i BiH i HR , nego nije ni bitno
ovdasnji narod je fin i vaspitan pa i kad ode dole (ko se zajebe)kod vas ostane 10 -15 dana i jos vam debelo to plati
a vi brdjani kada se dovucete zasednete ovde doveka ,ne mos vas covek vratiti kuci ni sa govnjivom motkom i jos kukate sto ne mozete na ijekavici da muzete drzavu trazite nesto od nje

Sta mi naprica.
Ko ji ti problem imas sa CG?
Ako su "fini i vaspitani" kao TI onda je to veliki propust i steta.
A za ovo brdjani...Ti taman kao da si od nasih ako nas po tome razvrstavas.
To i jeste jedan od problema sto smo mi za vas brdjani i vi navodno gospoda, nego hvala Bogu pa se nadje neko poput tebe da pokaze da je u pitanju greska.:cao:

Sta mi naprica.
Ko ji ti problem imas sa CG?
Ako su "fini i vaspitani" kao TI onda je to veliki propust i steta.
A za ovo brdjani...Ti taman kao da si od nasih ako nas po tome razvrstavas.
To i jeste jedan od problema sto smo mi za vas brdjani i vi navodno gospoda, nego hvala Bogu pa se nadje neko poput tebe da pokaze da je u pitanju greska.:cao:
Ne radi se ovde o kulturi i nekulturi nego o vasem parazitskom mentalitetu i bahatosti :bye:

podzavam skolski odbor :D nek ide u Niksic pa nek trazi pare ako joj ovde ne valja, ili ako ne moze da sastavi pismo bez sudskog tumaca na jeziku kojim govori sredina u kojoj zivi vec 30 godina
A kojim to jezikom govore u Jagodini ako ne razumeju jedan od izgovora srpskog jezika .Možda bi taj Školski odbor trebao na dopunsku nastavu iz srpskog jezika?!

A ovako piše u Ustavu Republike Srbije
Jezik i pismo
Član 10.
U Republici Srbiji u službenoj upotrebi su srpski jezik i ćiriličko pismo.
Službena upotreba drugih jezika i pisama uređuje se zakonom, na osnovu Ustava.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back