Završne reči na suđenju Šešelju

Тај гинеколог је члан СРС и сигурно га није тражио у својству гинеколога ---obrisano---

Тај гинеколог је Председник Одбора за здравље и социјалну заштиту Скупштине Републике Србије ....
Његов позив је мотивисан потребом да се права информација о здравственом стању др Војислава Шешеља
у што краћем року изнесе у Скупштини ....

Блајбингер по обичају опогани све до чега се дохвати,
па тако и сада ....

Poslednja izmena od moderatora:
И то без опомене и ако се зна чији је клон, јел друг југославен и србомрзац повлашћен на форуму?

Неким људима не треба излазити у сусрет тиме што их примећујемо, најбоље је нека лече комплексе и кидају етикету побегуље самостално.
Ја не пратим ни шта пискара онај који пише са три налога у интервалу од само пар дана.

Poslednja izmena od moderatora:
Слушај дете,
савршено ме заболе што усташама држиш страну ал недозвољавам да лажеш.
Такмичари у клању и једини који су на свету имали логор за децу, те затрли 700000 мојих сународника никад нису нити ће имати пандан у мом народу.
Ма колико усташе, југославени, демократе и таки несретници као ти покушали то да нам натуре.

Tvoj je problem i kompleks sto to tako shvatas, iskompleksiran si tip, hajde da trazimo da se vrati tema na momenat da procitas uvodni post i da te bude sramota sto ovako ocito lazes kad on ustase u uvodu nigde nije spomenuo, vec samo cetnike i Drazu, kasnije jeste, ali ih nikako nije izjednacavao u pogledu zlocina.

Cuj, drzim ustasama stranu? Ti drzis ustasama stranu.

Poslednja izmena:
Блајби кога ти тако здушно браниш
који је онако жестоко напсовао колегу и увредио све друге форумаше
и због тога добио заслужену казну .....

Pa zato sto ga progonite i spamujete mu temu. Ima pravo da ne voli Seselja, a vi crknite od muke.

A vi ste svi "nevinasca" pa nikad niste psovali? Nemoj. A sta je zasluzena kazna, nije ovde mesto.

три милиона Срба лежи за братсво и јединство и сличне гадости....
а данас се ладно натура прича о Србима највећим злочинцима 20 века е па неће да може, ма колико се трудили...

Немој бити сигуран, можда знамо ми ко је жртва али се не питамо много. Како Бора каже, "деца уче оно што званично важи, тешко да ће између редака препознати победничке лажи".
Тужно је колико има истине у овој песми.

Наше сунце прерано је зашло
сваког јутра најављују кишу
не схватамо шта нас је то снашло
победници историју пишу.

Свакодневно пада бројно стање
Србе данас много лакше броје,
а већ сутра биће нас још мање
победници историју кроје.

Већ се звери злобно церекају,
скупљају се чопори хијена
не морају дуго да чекају,
Србија је скоро убијена.

Порушени наши споменици,
вагабунди с конопца и коца
који себе зову победници
од зле мајке и још горег оца.

Деца ће се одрећи предака,
уче оно што званично важи,
тешко да ће између редака
препознати победничке лажи.

Било једно непослушно племе
било једном и нема га више
српско име прогутаће време
Србија је престала да дише.

I sad je zbog toga Blajbi kriv?

On je na primeren nacin i pisao i postavio temu dok ga niste lazno optuzili i saleteli. Ali dosta o tome, necu u spam (i iz postovanja prema banovanome).

Ајде се сад лепо врати на први пост и моју реплику на исти.
Можда и успеш да видиш ко је примерено и истинито писао.
(јел те наравно мрзи да погледаш шта је г. Шешељ стварно изјавио о суду и захтеву за привремену слободу)

Nikolić isključen iz SRS

RTV petak, 12. septembar 2008.

RTVBEOGRAD - Donedavni zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Tomislav Nikolić i 17 poslanika sa kojima je formirao novi poslanički klub u srpskom parlamentu isključeni su danas iz SRS-a, rekla je novinarima potpredsednica te stranke Gordana Pop - Lazić.Doskorašnji zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Tomislav Nikolić prethodno je napustio današnju sednicu Centralne otadžbinske uprave pre glasanja o njegovom i isključenju poslanika SRS koji su prešli u novoformirani poslanički klub "Napred Srbijo".

Nikolić je novinarima ispred sedišta SRS u Zemunu rekao da je napustio sednicu jer mu je bilo jasno da će biti isključen, kao i zbog toga što je želeo da prekine "beskrajnu svađu". "Izašli smo jer smo videli da nam tamo više nije mesto. Dalje ćemo ići svojim političkim putem, a SRS svojim", rekao je Nikolić.

Rekao je da je na sednici pročitano pismo koje je lider radikala Vojislav Šešelj poslao iz Haga i da su nakon toga usledile "teške reči" na njegov račun i na račun poslanika koji su formirali poslanički klub "Napred Srbijo".
----------
OVO su cinjenice, a posto ne gledam sudjenje niti me zanima, odoh ja s teme. Ne znam sto vam je sad vazno sta radi Nikolic,iskljucili ste ga, izbacili, sad se borite da osblobodite Seselja, a ne da napadate one koji nisu krivi.

al nekad te zanimalo i nekad je seselj za tebe govorio zivu istinu kako si pisala 2007-e:

Blago radikalima kad ih u isto vreme napadaju "demokrate", HDZ-ovci i ovi ringispil-"orijentirani"8-)

Jos nesto, da li se Seselju u Hagu sudi za ono sto je navodno pocinio u Srbiji?!
Koliko znam ne, a ne mogu da odolim, da ne napisem sledece, u Hagu je rekao (govorio) zivu istinu:
Da je sud antisrpski i potkrepio svoju tvrdnju cinjenicom da je mnogo vise Srba procesuirano i da su mnogo vece kazne.
Rekao je istinu o tzv. genocidu u Srebrenici i potkrepio cinjnicama (objasnivsi sta uopste podrazumeva rec genocid)!
Rekao je ko stoji iza marionetskog haskog suda, a to su SAD, objasnivsi pritom stahoce i zasto nas mrze.
Mada je rekao o haskom sudu to sto je rekao, vrlo pametno je dodao da on nema nista licno protiv sudija niti protiv tuzilaca, ali ima protiv same institucije (haskog Tribunala)!
U jednom momentu se osvrnuo na fakat da je u Hrvatskoj U MIRU, ubijen sef policije sve braneci red i zakon (i napade na Srbe), da je u Sarajevu, takodje U MIRU ubijen srpski svat za sta jos uvek nije odujen pocinilac iako se zna ko je.
Objasnio je lepo zbog cega se nisu mogle da otcepe Bosna i Hrvatska bez pristanka konstituivnog naroda, Srba!
Naravno, dodao je da su taj kriminalni cin takovog otcepljenja, pozdravili i Vatikan i Nemci, zatim i SAD, itd..itd..
I jos jedan detalj (od mnogih, zaista nemam toliko vremena za vise detalja),rekao im je da se on seca detalja iz „Rata i Mira” kad Pjera Bezukova vode vezanog na streljanje, a on se glasno smeje sto oni misle da mogu da vezu njegovu besmrtnu dusu, pa tako i on se glasno smeje njihovoj ideji da mogu da zatvore njegovu besmrtnu dusu.
I, da se on smrti ne boji, i da mu sude za NACIONALIZAM kojeg se on ne odrice, upravo obrnuto, njime se ponosi.

Ja moram da primetim, kako to da svaki drugi narod na ovoj kugli zemaljskoj ima pravo da istakne svoj nacionalizam, da se za njega izjasni (koliko sam puta cula Busha da kaze: Mi, Amerkianci, i sto ne rece - "Mi, gradjani SVETA") itd. a samo se Srbima to pravo osporava?!

Ne razumem?
Dovoljno ce biti da se sam kralj Pir alijas Seselj vrati iz rata sa mnogo jacom haskom vojskom. Sam je i otisao. Gubicu su zaista ogromni, 4 godine tamnovanja, strajk gladju skoro do smrti, ceka ga dugotrano sudjenje - izvodjenje svedoka, odbrana......znaci samo to ce potrajati. Dakle, ako se v rati u Srbiju, a dace Bog, pobedio je uz velike zrtve.
Tako nekako......

http://forum.krstarica.com/showthre...ељев-захтев!?p=3660654&viewfull=1#post3660654

Zasto bih?
Promenio se Seselj, izbacio kuma iz stranke, sto ja ne bih promenila svoje misljenje o njemu?
Toliko je pljuvao koga god je stigao ovih dana, da nemam postovanja prema ljudima koji to cine da bi sebe odbranili, stavise, dva kuma izdao!
Ko si ti da ja tebi odgovaram na pitanja?
Samo magarac ne menja misljenje ili spomenik, sto na njemu pise na pocetku, pise i kad postane prah i pepeo, ja nisam spomenik, ja sam ziva dusa sa svojom pamecu,ne tudjom!

Tvoji pstovi su toliko kontraverzni, pa nije cudo da vise ne mozes da se pokupis, i ne znas gde je gore, gde dole. Seselj je uvek pljuvao koga je stigao, pa i u ono vreme kad si njega i njegovu pljuvacinu podrzavala,.................a u to isto vreme je vec jednog kuma "izdao", pa ti je naravno i to tada bilo opravdano. A "pljuvanje po svima da bi sebe odbranio" mi upravo lici na tebe. Jedna je stvar kad ti branis necije postupke na osnovu utvrdjenih cinjenica, a druga je stvar kad ti te cinjenice osporavas, a naravno samo iz razloga jer je i tebi jasno da sve te cinjenice govore protiv tvog miljenika. Hiljadu puta si ponovila kako je Seselj izbacio Nikolica, i da je on zbog toga kriv, i hiljadu puta si precutala cinjenicu da je Nikolic oformio sopstvenu poslanicku grupu, zbog cega je s pravom izbacen. I onda kad te neki zbog ovake izvrnute logike isprozivaju, pocnes da paranoises i kazes da se ovde vrsi neki udruzeni mucki napad na tvoju licnost:D

Tvoji pstovi su toliko kontraverzni, pa nije cudo da vise ne mozes da se pokupis, i ne znas gde je gore, gde dole. Seselj je uvek pljuvao koga je stigao, pa i u ono vreme kad si njega i njegovu pljuvacinu podrzavala,.................a u to isto vreme je vec jednog kuma "izdao", pa ti je naravno i to tada bilo opravdano. A "pljuvanje po svima da bi sebe odbranio" mi upravo lici na tebe. Jedna je stvar kad ti branis necije postupke na osnovu utvrdjenih cinjenica, a druga je stvar kad ti te cinjenice osporavas, a naravno samo iz razloga jer je i tebi jasno da sve te cinjenice govore protiv tvog miljenika. Hiljadu puta si ponovila kako je Seselj izbacio Nikolica, i da je on zbog toga kriv, i hiljadu puta si precutala cinjenicu da je Nikolic oformio sopstvenu poslanicku grupu, zbog cega je s pravom izbacen. I onda kad te neki zbog ovake izvrnute logike isprozivaju, pocnes da paranoises i kazes da se ovde vrsi neki udruzeni mucki napad na tvoju licnost:D

Удружени злочиначки подухват,
говор мржње ....

Хбте, ко да преписује Хашку оптужницу ....

:hahaha:

I sad je zbog toga Blajbi kriv?

On je na primeren nacin i pisao i postavio temu dok ga niste lazno optuzili i saleteli. Ali dosta o tome, necu u spam (i iz postovanja prema banovanome).
Браниш Бловбија највећег провокатора и мрзитеља српства на Крстарици. Иди прошетај се са њим.. цц...

Браниш Бловбија највећег провокатора и мрзитеља српства на Крстарици. Иди прошетај се са њим.. цц...

Она брани по потреби и кад јој како дуне, час овако, час онако, трећи пут нешто сасвим треће
и не би ме зачудило да данас буде у фазону највећег Шешељевог фана!
Наравно о теми ништа да се каже!
НЕ ОБАЗИРИ СЕ!

То што су му одбили захтев је само још један у низу показатеља о каквом се "суду" ради,
а држаће га тамо најмање још једно годиницу дана,.............таман док се "нова" власт у Србији малко устабили!

Она брани по потреби и кад јој како дуне, час овако, час онако, трећи пут нешто сасвим треће
и не би ме зачудило да данас буде у фазону највећег Шешељевог фана!
Наравно о теми ништа да се каже!
НЕ ОБАЗИРИ СЕ!

То што су му одбили захтев је само још један у низу показатеља о каквом се "суду" ради,
а држаће га тамо најмање још једно годиницу дана,.............таман док се "нова" власт у Србији малко устабили!
da bre blejbi nema PTSP..??

Back