Jos nesto, da li se Seselju u Hagu sudi za ono sto je navodno pocinio u Srbiji?!
Koliko znam ne, a ne mogu da odolim, da ne napisem sledece, u Hagu je rekao (govorio) zivu istinu:
Da je sud antisrpski i potkrepio svoju tvrdnju cinjenicom da je mnogo vise Srba procesuirano i da su mnogo vece kazne.
Rekao je istinu o tzv. genocidu u Srebrenici i potkrepio cinjnicama (objasnivsi sta uopste podrazumeva rec genocid)!
Rekao je ko stoji iza marionetskog haskog suda, a to su SAD, objasnivsi pritom stahoce i zasto nas mrze.
Mada je rekao o haskom sudu to sto je rekao, vrlo pametno je dodao da on nema nista licno protiv sudija niti protiv tuzilaca, ali ima protiv same institucije (haskog Tribunala)!
U jednom momentu se osvrnuo na fakat da je u Hrvatskoj U MIRU, ubijen sef policije sve braneci red i zakon (i napade na Srbe), da je u Sarajevu, takodje U MIRU ubijen srpski svat za sta jos uvek nije odujen pocinilac iako se zna ko je.
Objasnio je lepo zbog cega se nisu mogle da otcepe Bosna i Hrvatska bez pristanka konstituivnog naroda, Srba!
Naravno, dodao je da su taj kriminalni cin takovog otcepljenja, pozdravili i Vatikan i Nemci, zatim i SAD, itd..itd..
I jos jedan detalj (od mnogih, zaista nemam toliko vremena za vise detalja),rekao im je da se on seca detalja iz „Rata i Mira” kad Pjera Bezukova vode vezanog na streljanje, a on se glasno smeje sto oni misle da mogu da vezu njegovu besmrtnu dusu, pa tako i on se glasno smeje njihovoj ideji da mogu da zatvore njegovu besmrtnu dusu.
I, da se on smrti ne boji, i da mu sude za NACIONALIZAM kojeg se on ne odrice, upravo obrnuto, njime se ponosi.
Ja moram da primetim, kako to da svaki drugi narod na ovoj kugli zemaljskoj ima pravo da istakne svoj nacionalizam, da se za njega izjasni (koliko sam puta cula Busha da kaze: Mi, Amerkianci, i sto ne rece - "Mi, gradjani SVETA") itd. a samo se Srbima to pravo osporava?!