Moračanin
Veoma poznat
- Poruka
- 11.434
Нико не зна па ни чланови Судског већа.
Instrukcije će dugo trajati, možda još 9 a pričaće ko doživi.
Ja sam mislio, da će Šešeljeva poslednja rečenica biti - j*bem vam majku svima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mi jasno da se neko ''fralja'' sa tako teškim rečima kao što je ''vojvoda''.
Znaju li te budale koje su ga prozvale tako šta znači i koliko je teška ta reč?
Može li ova budala da se meri sa pravim vojvodama i ljudim koji su se stvarno žrtvovali za ovu zemlju i ovaj narod kao što su Radomir Putnik,Živojin Mišić i Stepa Stepanović?
Zar je Šešelj sa njima u rangu?
Nije mi jasno da se neko ''fralja'' sa tako teškim rečima kao što je ''vojvoda''.
Može li ova budala da se meri sa pravim vojvodama i ljudim koji su se stvarno žrtvovali za ovu zemlju i ovaj narod kao što su Radomir Putnik,Živojin Mišić i Stepa Stepanović?
Malo iznad kolena u klececem polozaju.
ajde pokaži nam kako..........
Не волим господина Војислава Шешеља,посебно од оног дана када се удружио са комуњарама и када је довео гробара за подпредседника,али човек је испао херој.Бранио је Србски народ по цену свог живота,не марећи чак ни за своју породицу,којима сада поручујем-немојте туговати-Шешељ јесте србски јунак,ући ће у вечну славу и песму ,живеће заувек у свим србским срцима,заједно са Младићем и другим новим познатим и непознатим србским херојима који су своје животе положли за свој Србски народ у епској борби са американијанцима,евроунијатима,папским јуришницима,муслиманским хордама и њиховим слугама у Београду.
Пресуда се зна,али је небитна за нас.Београдски Бранковићи и велеиздајници Србства су заувек обележени.
Шешељ је победник.
Војводо,верно си Нас служио-видимо се у легенди.
![]()
Н
Шешељ је победник.
To se mora priznati, da je na sudu vjerno služio svome narodu.
Ući će u legendu.
Не волим господина Војислава Шешеља,посебно од оног дана када се удружио са комуњарама и када је довео гробара за подпредседника,али човек је испао херој.Бранио је Србски народ по цену свог живота,не марећи чак ни за своју породицу,којима сада поручујем-немојте туговати-Шешељ јесте србски јунак,ући ће у вечну славу и песму ,живеће заувек у свим србским срцима,заједно са Младићем и другим новим познатим и непознатим србским херојима који су своје животе положли за свој Србски народ у епској борби са американијанцима,евроунијатима,папским јуришницима,муслиманским хордама и њиховим слугама у Београду.
Пресуда се зна,али је небитна за нас.Београдски Бранковићи и велеиздајници Србства су заувек обележени.
Шешељ је победник.
![]()
Н
Шешељ је победник.
To se mora priznati, da je na sudu vjerno služio svome narodu.
Ući će u legendu.
Проф. др Војислав Шешељ:Ја сам веома задовољан овим суђењем, иако сте ми ускратили бројна процесна права, иако сте ме спречили да изводим доказни поступак одбране. Ја сам овде на примеру сопственог процеса доказао да је Хашки трибунал нелегалан, да је антисрпски, да се служи лажима, најпрљавијим манипулацијама, и да није никакав допринос у успостављању правде, него успостављању безакоња и неправде. Да представља оружје тоталитаризма као новог светског поретка које је много горе од Хитлеровог нацизма. И ја на основу тога одох одавде директно у славу, a Српска радикална странка ка политичком тријумфу на предстојећим изборима.
Мени је та Српска радикална странка важнија од самог живота. Нисте успели да је сломите иако сте покушавали све што сте могли. И мораће да остане разочаран и Морис Гордо Монтањ и сви његови пријатељи и сарадници западних обавештајних служби. Ви заправо ништа нисте урадили, али сте помогли мени, претходно обичном човеку, да постанем једна величина у сваком будућем проучавању међународног кривичног права и у сваком писању уџбеника из међународног кривичног права.