Završne reči na suđenju Šešelju

Nije mi jasno da se neko ''fralja'' sa tako teškim rečima kao što je ''vojvoda''.

Znaju li te budale koje su ga prozvale tako šta znači i koliko je teška ta reč?

Može li ova budala da se meri sa pravim vojvodama i ljudim koji su se stvarno žrtvovali za ovu zemlju i ovaj narod kao što su Radomir Putnik,Živojin Mišić i Stepa Stepanović?

Zar je Šešelj sa njima u rangu?

Nije mi jasno da se neko ''fralja'' sa tako teškim rečima kao što je ''vojvoda''.

Može li ova budala da se meri sa pravim vojvodama i ljudim koji su se stvarno žrtvovali za ovu zemlju i ovaj narod kao što su Radomir Putnik,Živojin Mišić i Stepa Stepanović?

evo kako razmisljaju nasi dusmani. za njih je svako ko pruza otpor budala, a onaj ko sve zna i ko ih se ne boji on im je najveca briga

Malo iznad kolena u klececem polozaju.

tvoj avatar ima iste poglede...zamućene...........

Не волим господина Војислава Шешеља,посебно од оног дана када се удружио са комуњарама и када је довео гробара за подпредседника,али човек је испао херој.Бранио је Србски народ по цену свог живота,не марећи чак ни за своју породицу,којима сада поручујем-немојте туговати-Шешељ јесте србски јунак,ући ће у вечну славу и песму ,живеће заувек у свим србским срцима,заједно са Младићем и другим новим познатим и непознатим србским херојима који су своје животе положли за свој Србски народ у епској борби са американијанцима,евроунијатима,папским јуришницима,муслиманским хордама и њиховим слугама у Београду.
Пресуда се зна,али је небитна за нас.Београдски Бранковићи и велеиздајници Србства су заувек обележени.
Шешељ је победник.
Војводо,верно си Нас служио-видимо се у легенди.

174531_100002155867998_4923320_n.jpg

Poslednja izmena:
Не волим господина Војислава Шешеља,посебно од оног дана када се удружио са комуњарама и када је довео гробара за подпредседника,али човек је испао херој.Бранио је Србски народ по цену свог живота,не марећи чак ни за своју породицу,којима сада поручујем-немојте туговати-Шешељ јесте србски јунак,ући ће у вечну славу и песму ,живеће заувек у свим србским срцима,заједно са Младићем и другим новим познатим и непознатим србским херојима који су своје животе положли за свој Србски народ у епској борби са американијанцима,евроунијатима,папским јуришницима,муслиманским хордама и њиховим слугама у Београду.
Пресуда се зна,али је небитна за нас.Београдски Бранковићи и велеиздајници Србства су заувек обележени.
Шешељ је победник.

:hahaha::rotf:

Poslednja izmena:
Шешељ је победник.

:hahaha::rotf:

Гледао на тв Коперникус 1 од 18 до 21 час
Судском већу, тужилаштву, целом трибуналу и јавности, одржао је јавни час из историје о балканским народима ... да се види ко је шта радио кроз историју и ко је довео до рата 90-их ... са свим могућим аргументима (повеље, конвенције, уговори са тачним датумима и местима потписивања ...)
А онда је кренуо карневал шамарања овог глобалистичког инструмента званог хашки трибунал
Последњих пола сата излагања су прави ватромет ... развалио их је до коске
Камере су пар пута приказивале на кратко судије, појединачно. Какве фаце, чешкање по коси, носу, мешкољење у столицама ...
Види се да га примају до балчака .... па им непријатно ... само тако
Свака част Шешељу за ово задовољство које нам је приуштио

Halixe,ti brkaš različite stvari.Pokojni Vojvoda Đujić je proizveo Šešelja u Četničkog vojvodu,jar je kao poslednji četnički vojvoda imato to pravo.
Vojvode koje ti mešaš su sasvim druga kategorija,to je vojnički čin.
Ako nešto ne znaš malo se raspitaj pre nego što doneseš sud, a naročito pre nego što nešto ili nekog pljuneš.

По чину термин је као и чин капетана, чете или брода, а разлике тих који имају те чинове не зависи од термина него од човека који је добио тај чин. Према томе све зависи од Шешеља, да ли га ће се сврстати међу наведене војводе или неке друге којих је било много у већем делу двадесетог века. Ја лично мислим да то није случај само са Шешељом. Шешељ је производ комунистичке тактике као и многи други хероји и вође који су деловали у име српства а на штету православља и национализма.

Sjajan ali sjajan govor , završna reč , kako god...svaka njegova reč je vredela stostruko ako ni zbog čega , a ono samo posmatranja zblanutih faca onih debila u sudskim odorama : pokosio ih je , ponizio i stavio tačno na mesto koje im pripada , a gde se maksimalno vidi sva njihova nestručnost i nizak stepen obrazovanja i to samo u struci kojom se bave .

Obožavam ovog čoveka, pokazao je šta znači pojam ljudskosti uprkos neljudskom tretmanu od strane haškog zverinja :ok:

Od sada je neprilično njegovo ime stavljati i blizu u rečenicama gde se pojavljuju one ljudske sline oko bajčetinca&silikonca...najblaže rečeno , nepristojno.

Vojislav Šešelj je najveća legenda u srpskom narodu, a ovi što su napravili ovakav film sa ciljem da ga oblate samo sumu napravili reklamu jer danas je pljuvačina po nekome najbolja reklama.

Део јучерашњег излагања проф. др Војислава Шешеља :

Проф. др Војислав Шешељ:
Ја сам веома задовољан овим суђењем, иако сте ми ускратили бројна процесна права, иако сте ме спречили да изводим доказни поступак одбране. Ја сам овде на примеру сопственог процеса доказао да је Хашки трибунал нелегалан, да је антисрпски, да се служи лажима, најпрљавијим манипулацијама, и да није никакав допринос у успостављању правде, него успостављању безакоња и неправде. Да представља оружје тоталитаризма као новог светског поретка које је много горе од Хитлеровог нацизма. И ја на основу тога одох одавде директно у славу, a Српска радикална странка ка политичком тријумфу на предстојећим изборима.

Мени је та Српска радикална странка важнија од самог живота. Нисте успели да је сломите иако сте покушавали све што сте могли. И мораће да остане разочаран и Морис Гордо Монтањ и сви његови пријатељи и сарадници западних обавештајних служби. Ви заправо ништа нисте урадили, али сте помогли мени, претходно обичном човеку, да постанем једна величина у сваком будућем проучавању међународног кривичног права и у сваком писању уџбеника из међународног кривичног права.

Poslednja izmena:

Back