Završne reči na suđenju Šešelju

Јесмо ми Срби надмоћни. Који би други народ на свету издржао све што смо ми издржали? [...] Ја српску националну надмоћ доказујем и у овој судници.

Ви мени не можете ништа, ја објављујем имена заштићених сведока на свом веб сајту, a ви не можете ништа. Доказујем да сам супериоран. Ништа ми не можете. Против мене лека нема. Можете само да ме убијете. И онда ће се мој гроб борити против вас.

Проф. др Војислав Шешељ, наш Председник.

Poslednja izmena:
:hahaha::hahaha::hahaha:

Како их само зајебава. Који цар.

Када сам стигао у Амстердам, очекивао сам да ми приреде дочек. Кад оно, полицајци ме чекају на аеродрому. И полицајац, метар и жилет висок хоће да ми прочита оптужницу.

Poslednja izmena:
Завршено је. Садa чекамо пресуду. И надамо се.

СЛОБОДА ШЕШЕЉУ!

Mada bih volio da ga oslobode i da mu plate ovih 9 godina,
ali mislim da će ga osuditi više od 10 jer moraju opravdati svoj rad i "ponos".

Ako ga oslobode i dođe u Srbiju, to će biti urnebes i napad na Hag svim sredstvima a SRS će imati najviše glasova.
Ako ga oslobode, onda će ga u Srbiji tajne službe otrovati ili ubiti.
Šta god da bude, Šešelj će ostati NEPONOVLJIV.

Mada bih volio da ga oslobode i da mu plate ovih 9 godina,
ali mislim da će ga osuditi više od 10 jer moraju opravdati svoj rad i "ponos".

Ako ga oslobode i dođe u Srbiju, to će biti urnebes i napad na Hag svim sredstvima a SRS će imati najviše glasova.
Ako ga oslobode, onda će ga u Srbiji tajne službe otrovati ili ubiti.
Šta god da bude, Šešelj će ostati NEPONOVLJIV.

Ма нека га и осуде, мени је битно само да га пусте брзо. У овом процесу на 8-9 година и у осталим процесима на 4 ако им то пружа радост, и збогом педери глобалистички.

Победио је Шешељ у сваком случају, ући ће у анале међународног правосуђа, већ је ушао у Историју. Нека га осуде и докажу да су ипак гори од нациста, који су доказали да им је више стало до Правде него западњацима, ослобођањем Георгија Димитрова 1933. године.

Back