Završne reči na suđenju Šešelju

Ovako je pocelo (moze da se pogleda vreme posta)

Original postavio ЉутениТШка
Издејствовала му укидање права на привилеговану комуникацију!
МАЛО ЛИ ЈЕ!
Да те подсетим да је та "диплома" покушала да му смести организовање атентата из затворске ћелије!

Час причате да је сам отишао, час да је истеран из странке

-------------------
Zaista su u lazi kratke noge:)

Ovako je pocelo (moze da se pogleda vreme posta)

Original postavio ЉутениТШка
Издејствовала му укидање права на привилеговану комуникацију!
МАЛО ЛИ ЈЕ!
Да те подсетим да је та "диплома" покушала да му смести организовање атентата из затворске ћелије!

Час причате да је сам отишао, час да је истеран из странке

-------------------
Zaista su u lazi kratke noge:)

biljo!!!
kako mozes tako puno verovati ljudima koji su prekrsili zakletvu u crkvi a vernik si..??

biljo!!!
kako mozes tako puno verovati ljudima koji su prekrsili zakletvu u crkvi a vernik si..??
Pa, vidis li da je ISKLJUCEN iz stranke, aman covece?!
Ne, ne verujem u politicke zakletve, ja verujem u Boga.....
Kad je Seselj vernik, sto ne govori s dva kuma?

Sto se razveo od prve zene pa se ozenio drugi put?
Znaci, neko sme da se razvodi i zeni ponovo, neko ne sme ni da ode kad ga izbace?
Sta je trebalo, da kleci, moli?

Ne, iskljucen, otisao i tu normalni ljudi zavrsavaju.
Svako svojim putem, koliko se puta cepala DS?
Odakle je potekla DSS, LDP i ostale?
Smesno je za svoje promasaje kriviti druge, ako si vernik to i sam treba da zans.

Pa, vidis li da je ISKLJUCEN iz stranke, aman covece?!
Ne, ne verujem u politicke zakletve, ja verujem u Boga.....
Kad je Seselj vernik, sto ne govori s dva kuma?

Sto se razveo od prve zene pa se ozenio drugi put?
Znaci, neko sme da se razvodi i zeni ponovo, neko ne sme ni da ode kad ga izbace?
Sta je trebalo, da kleci, moli?

Ne, iskljucen, otisao i tu normalni ljudi zavrsavaju.
Svako svojim putem, koliko se puta cepala DS?
Odakle je potekla DSS, LDP i ostale?
Smesno je za svoje promasaje kriviti druge, ako si vernik to i sam treba da zans.

biljo...oni su se zakleli u crkvi nad ikonom--i prekrsili zakletvu...
ja nisam vernik...al nikad nisam rec prekrsio a kamo li zakletvu niti cu..

Ako si pratio ceo tok sudjenja kao i zavrsnu rec, morao si da primetis da Seselj gotovo nikog od svetskih politicara i vaznijih licnosti nije izostavio, cak ih je vise puta pominjao, bili to licnosti iz proslosti ili aktuelni likovi. Nema zdravog argumenta koji bi obrazlozio zasto 3 minute svog govora ne bi potrosio na trenutne izdajnicke politiare Srbije koji cine sve da ga ocrne, dok on nema sanse da im se direktno suprostavi. Svako ko tvrdi da je 0,1% Seseljevog vremena koje je utroseno na SNS "njegov jedini zadatak i zivotna zelja da unisti iste", taj je smo jako zlonameran i jako zao

Pratio sam celokupno njegovo izlaganje,sve te belosvetske politicare je pominjao vezujuci ih za neke nase u zemlji,a to priznaces nikakve veze sa odbranom nema,ili bar skoro nikakve.
Uostalom nije mu prvi put da Hasku govornicu koristi da posalje politicku poruku ovima u Srbiji.
Sta mislim o nasoj politickoj eliti ja sam rekao ovde:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/535971-izbori-2012/page22

tako da sebe ne smatram ni zlonamernim ni zlim,te opisne prideve mozes da dodelis njima,oni jedino koristi imaju, ja nikakve.:think:

Back