najjobičnije lupetanje ja sam u vojsku otišao decembra 1990 valjda ja bolje znam od kada se puškaralo .![]()
predzadnji i zadnji red
Evo procitaj,oni sami tako kazuu!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najjobičnije lupetanje ja sam u vojsku otišao decembra 1990 valjda ja bolje znam od kada se puškaralo .![]()
predzadnji i zadnji red
Evo procitaj,oni sami tako kazuu!!!
Babojebni, je li ucesce u domovinskom ratu, kako pise priznato od 05. 08. 90. do 30. 06. 96.???
TACKA.
najjobičnije lupetanje ja sam u vojsku otišao decembra 1990 valjda ja bolje znam od kada se puškaralo .
Још како постоји, него је тренутно под окупацијом, а то никада није потрајало ...
Уосталом, када и ми уЏемо у еуРУПУ
видећемо ко ће да се смеје ....
![]()
А у ћорбиц-U
колико вас је било ???
![]()
...nisam bio u ratu.. ne znam....![]()
![]()
Pa nešto nisam primetio puškaranje kada sam se 9 marta 91 šetao po Zagrebu u vojničkoj uniformi tadašnje JNA na putu ta Slovenačku Vrhniku.Znaci, po tebi Hrvati lazu da im je domovinski rat poceo 05. 08. 90.???
A jesi li cuo puskaranje 17. 08. 90., ili si ti mozda neki gluvac????
Znaci, po tebi Hrvati lazu da im je domovinski rat poceo 05. 08. 90.???
A jesi li cuo puskaranje 17. 08. 90., ili si ti mozda neki gluvac????
Pa nešto nisam primetio puškaranje kada sam se 9 marta 91 šetao po Zagrebu u vojničkoj uniformi tadašnje JNA na putu ta Slovenačku Vrhniku.
Sto ne svrati ,onda na kavu u Borovu Selu, kud se razidjoste, a samo ste zastavu posli zamjeniti?????![]()
U to vreme, tacno je u Zagrebu nije bilo ratnih dejstava, sto ne znaci da je tako bilo na podrucju SAO Krajine!!!!!
kad teroristi nisu poštivali zakone..a zna se tko su teroristi...tzv. si zaboravio staviti..(crveno)....
To je pravo pitanjePitanje je da li će da doživi presudu???
Шомић,
пази шта причаш ....
Из те и такве СРС
сте се ви "напредни" испилели ....
Такви необразовани и примитивни су језгро чланства СНС
јер је једино такве дрчне, гладне и жедне
Тома лажљиви успео да преобрати.
Тај смрад што се шири
сами својим жутилом ширите
Издајништвом и удвориштвом према онима
од којих Тома узе мало више од прегршти Јудиних сребрњака ...
Обрати мало пажњу на речник !!!!!!!
Интересантна "коинциденција"
- избори се расписују баш у време када ће Шешељ износити завршну реч ...
![]()
Hag/ Beograd -- Završne reči tužilaštva i odbrane na suđenju lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju pred Haškim tribunalom počeće danas i trajaće do 15. marta.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=03&dd=05&nav_id=587883
Фарса се завршава ....
Још неколико месеци до доношења пресуде (првостепене),
а затим
Интересантно питање се поставља,
Шта ако :
- на предстојећим изборима нико не буде у стању да склопи владајућу већину па се избори морају поновити ?
Поновљени избори се могу заказати најкраће за 6 месеци !
- др Војислав Шешељ буде противкандидат Тадићу на предстојећим председничким изборима ....
![]()
a zamisli tu bu da lu koja bi glasala za coveka koji je kao pao sa marsa nema poima sta se desava poslednjih 8g
Пази ове мајке ти, у завршној речи пуштају видео снимке..![]()