Zavrsio u zatvoru zbog zenine preljube

Dobro

Ali me sad zanima zašto ljudi nestvore najprije uslove prije nego sto izrode djecu?

Stvarno izvini

Al narod se yebe i uzgred ispadaju djeca ko kolačiće

Zena se preudala preko fejsbooka i njemu sad opremaju kuću i uvode vodu

To je sve tako manito i tužno

Imam strica on je uvjek govorio “ nijedna devojka ne treba na selo da se uda ako nema uslova, imati kupatilo i struju to je najosnovnije “
Stvarno, sto ljudi ne traze dozvolu od vas da se reprodukuju.
Pa da im procenite imovinsko stanje.

Izasao je.Odlezao dvije godine.

Ubi me ovo kad cujem da je radio,donosio i varat ga.
Imaš takvih primera koliko hoćeš, obično su to bete i ostali, alfu prevariti neće. E sad zavisi kako će prevareni reagovati, neko odjebe, neko se pravi da ne vidi a znam primer gde je lik išao i molio ženinog ljubavnika da pusti njegovu ženu na miru pa se ovaj smilovao........

Pa koliko je to tacno mogucnosti, ko to propisuje?
Daj ne preteruj. Zdrav razum propisuje, ko ga ima. Ja prvi volim decu ali kad sam mogao nisam hteo da mi drzava gaji i hrani decu, da pravim socijalne slucajeve. U danasnje vreme deca koja su takvi slucajevi (grubo receno ali je tako) su odstranjeni od drustva, vrsnjaka, od svega. I praviti decu koja ce da budu zeljna hrane, cokolade ili gledanja televizora je mnogo surovije nego da ih nema ili da ih imaju jedno-dvoje.
Lepo je videti gomilu dece oko sebe, ali koliko je lepo videti 5-6-10 gladnih i zeljnih usta?

Daj ne preteruj. Zdrav razum propisuje, ko ga ima. Ja prvi volim decu ali kad sam mogao nisam hteo da mi drzava gaji i hrani decu, da pravim socijalne slucajeve. U danasnje vreme deca koja su takvi slucajevi (grubo receno ali je tako) su odstranjeni od drustva, vrsnjaka, od svega. I praviti decu koja ce da budu zeljna hrane, cokolade ili gledanja televizora je mnogo surovije nego da ih nema ili da ih imaju jedno-dvoje.
Lepo je videti gomilu dece oko sebe, ali koliko je lepo videti 5-6-10 gladnih i zeljnih usta?
To je u stvari problem svih nas, sto nas zabole i sto je neciji tudj problem a nije, to je problem celog drustva, svako pomalo pa dobro je. Za paranoike, da nije prevara, nahraniti coveka, ma kog materijalnog statusa bio, ne moze biti lida stvar.
Sto si radjala, je samo odricanje od sopstvene odgovornosti.

To je u stvari problem svih nas, sto nas zabole i sto je neciji tudj problem a nije, to je problem celog drustva, svako pomalo pa dobro je. Za paranoike, da nije prevara, nahraniti coveka, ma kog materijalnog statusa bio, ne moze biti lida stvar.
Sto si radjala, je samo odricanje od sopstvene odgovornosti.
Ja prvo polazim od sebe, pa onda gledam druge. Postavim zelje ispred sebe pa vagam za ili protiv. Dodajem mogucnosti a oduzimam nedostatke pa sta prevagne.
Drustvo je kod nas odavno lose (da se ne izrazim kako treba, psovkom) i tu nema pomoci dok se svest ljudi o mnogo cemu ne izmeni. A 99% ljudi to NECE, zatop sto treba da menja sebe da bi se globalno menjala situacija oko nas.

Imaš takvih primera koliko hoćeš, obično su to bete i ostali, alfu prevariti neće. E sad zavisi kako će prevareni reagovati, neko odjebe, neko se pravi da ne vidi a znam primer gde je lik išao i molio ženinog ljubavnika da pusti njegovu ženu na miru pa se ovaj smilovao........
Pusko,imal te gdje?

Haha,opet je nastavio vidjat,al je rekao:dobro,necu vise.

Pametno receno

Šta znači beta. A šta alfa. Ljudski odnosi su nezdravi jer ne postoji distanca, svi se mešaju sa svima. Da živimo u getoima odvojeni, svako sa svojim sklonostima i družinom, kao praistorijski šetači, bolje bi bilo. Ovako te svako **** u svim domenima života dok ne precrkneš.

Šta znači beta. A šta alfa. Ljudski odnosi su nezdravi jer ne postoji distanca, svi se mešaju sa svima. Da živimo u getoima odvojeni, svako sa svojim sklonostima i družinom, kao praistorijski šetači, bolje bi bilo. Ovako te svako **** u svim domenima života dok ne precrkneš.
Mislim da su beta ovi sto se daju gaziti.Alfa ovaj sto neda na sebe.

Back