Ako ostavi nekog zbog vas, da li će i vas zbog nekog?

Nije mi ovo dalo inspiraciju za temu, vec prica sa osobom o njenim iskustvima. I prica nije bila o varanju, vec o momku koji je nju omadjiao, ostavio tadasnju devojku zbog nje, i onda isto tako ostavio nju zbog druge.

Al eto i sam imao situaciju kad sam se vidjao sa udatom zenom, ne secam se koliko sam godina imao 27, 28, inace koju sam dugo godina poznavao, i hteo sam da ostavi njega zbog mene, al kad sam racionalizovao a i drugi su mi to savetovali, shvatio sam da bi se isto vrlo lako moglo desiti i meni. Pri tom ne mislim da je losa osoba, naprotiv kao prijatelj je divna, al ne mozes verovati nekome ko je vec to jednom uradio.

Kako mislis da bi sa tudjim bolom imala ozbiljniji problem?
Ako smo izazvali tuđu bol, ne možemo je osetiti, ne možemo pomoći, zato što smo je svesno ili nesvesno stvorili, ali ona je nekome stvarna, neko pati...neko će možda odlutati u depresiju, beskonačnu tugu...a to je greh, samim tim je problem....

Ako smo izazvali tuđu bol, ne možemo je osetiti, ne možemo pomoći, zato što smo je svesno ili nesvesno stvorili, ali ona je nekome stvarna, neko pati...neko će možda odlutati u depresiju, beskonačnu tugu...a to je greh, samim tim je problem....
heh, zvucis kao veoma brizna i saosecajna osoba, danas je retkost da neko stavi druge ispred sebe.

heh, zvucis kao veoma brizna i saosecajna osoba, danas je retkost da neko stavi druge ispred sebe.
Odrastala sam u drugačijem vremenu, u vremenu gde je reč bila važnija od novca. Savest važnija od položaja. Manje se pričalo, a više se razumelo. Kada dođeš u moje godine, biće ti jasno...

kakva su iskustva i mišljenja?
Углавном. Лоша ситуација за ликовање. Ту можда прођу добро блокадери који пумпају а воле демократију и слободу.
Ови што се утрипују да су битни и да су нашли љубав живота јако лоше прођу.
Наме жене јако чудно опште са својим несвесним. Могу имати улоге које рекли бисмо савршено одглуме. Не зато што стварно глуме већ верују у своје улоге и неостварене себе у више издања.
Њихова аутосугестија и одбрамбени механизми према несвесном превазилазе наше могућности.
Тако да где видиш "поломљену" жену бежи није твоје да састављаш оно што ниси сломио.
Чак и са најбољим намерама бићеш већи кривац и крвник њене судбине од свих претходних.
Она има расписан конкурс за то место за ту мушку улогу цео живот и ко се добровољно јави на конкурс то му је што му је.

Uvijek će sumnja biti prisutna, poznajem jedan par koji je tako završio u braku nakon njegovog razvoda od prve žene. Ova druga je kao soko stalno bila na oprezu i uvijek je pravila haos i problem ako bi nešto posumnjala a sumnjala je na sve od puknute gume do poslovnog sastanka jer je on koristio sve te izgovore da bi varao prvu ženu sa njom. Elem, nisu potrajali ni dvije godine. 😬

Uvijek će sumnja biti prisutna, poznajem jedan par koji je tako završio u braku nakon njegovog razvoda od prve žene. Ova druga je kao soko stalno bila na oprezu i uvijek je pravila haos i problem ako bi nešto posumnjala a sumnjala je na sve od puknute gume do poslovnog sastanka jer je on koristio sve te izgovore da bi varao prvu ženu sa njom. Elem, nisu potrajali ni dvije godine. 😬
i ja mislim isto

Ne znam da je bilo ko sagradio sreću na tuđoj nesreći.
Taj par o kome pišeš nikada neće naći svoj mir, nisu ni našli.

Back