Zavrsio u zatvoru zbog zenine preljube

Screenshot_2022-02-22-18-51-45-1.png

Evo

Eno na netu gledam muza i 3 djece ostavila.Nasla nekog preko fb.Otisla.Ljudi se javljaju da njemu pomognu.
e kad chujem facebook internet i sad je kao problem u korishcenju neta , a nije problem u ludoj glavi

za 13 godina facebooka samo se povezala sa familijom , prijateljima i drustvom prilikom posla znachi sve poznato

dobro jedna osoba je uletila sa krstarice :)) fina kulturna i ljubazna dusha i to je to

ko god klikne ne primam kao prijatelja nekad i preko mesindzera pishu to odmah brisem uopste se ne upushtam u razgovore sa nepoznatim osobama

problem je u tome shto mnogima danas nishta vishe nije sveto, nemaju poshtovanja niti samoposhtovanja

danas je sve samo pare, dobar ugodan zhivot i seks

ovog chovjeka mi je iskreno zhao

e kad chujem facebook internet i sad je kao problem u korishcenju neta , a nije problem u ludoj glavi

za 13 godina facebooka samo se povezala sa familijom , prijateljima i drustvom prilikom posla znachi sve poznato

dobro jedna osoba je uletila sa krstarice :)) fina kulturna i ljubazna dusha i to je to

ko god klikne ne primam kao prijatelja nekad i preko mesindzera pishu to odmah brisem uopste se ne upushtam u razgovore sa nepoznatim osobama

problem je u tome shto mnogima danas nishta vishe nije sveto, nemaju poshtovanja niti samoposhtovanja

Da,pardon,4 djece.Ima na you tube.

Dobro

Ali me sad zanima zašto ljudi nestvore najprije uslove prije nego sto izrode djecu?

Stvarno izvini

Al narod se yebe i uzgred ispadaju djeca ko kolačiće

Zena se preudala preko fejsbooka i njemu sad opremaju kuću i uvode vodu

To je sve tako manito i tužno

Imam strica on je uvjek govorio “ nijedna devojka ne treba na selo da se uda ako nema uslova, imati kupatilo i struju to je najosnovnije “

Back