Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Nije toliko puklamislis u istu sobu di su i deca?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije toliko puklamislis u istu sobu di su i deca?
Ma nace on sebi.ma dobro bre ljudi isla zena ulicom i saplela se na penis. nista strasno.![]()
Ko ce sebi naci?Ma nace on sebi.
Ovaj tip sto ga je upucao.Ko ce sebi naci?
Ili ce njega u zatvoru naci neki p.ederi.Ovaj tip sto ga je upucao.
Izasao je.Odlezao dvije godine.Ili ce njega u zatvoru naci neki p.ederi.![]()
Ubi me ovo kad cujem da je radio,donosio i varat ga.Ili ce njega u zatvoru naci neki p.ederi.![]()
Nisam upratio da je izasao.Izasao je.Odlezao dvije godine.
Ubi me ovo kad cujem da je radio,donosio i varat ga.
Ovo je bilo 2019 godine.Njegova sreca metak je pored srca otisao.Da je u srce,bilo bi ubistvo.Nisam upratio da je izasao.
Pa nije ni prva ni poslednja koja je varala
Pa zar nije ubio zeninog ljubavnika, ili ja nisam u toku sa temom?Ovo je bilo 2019 godine.Njegova sreca metak je pored srca otisao.Da je u srce,bilo bi ubistvo.
Ranio ga je.2 god.zatvora.2019.Sad na slobodi.Pa zar nije ubio zeninog ljubavnika, ili ja nisam u toku sa temom?
Opet sam se vratio, u uvodnom postu pise da ga je ubio.Ranio ga je.2 god.zatvora.2019.Sad na slobodi.
Ukucaj njegovo ime na google.Opet sam se vratio, u uvodnom postu pise da ga je ubio.
Video sam sada. Ma ovaj u uvodnom postu napisao da je ljubavnik ubijen tu je napravljena greskaUkucaj njegovo ime na google.
Na google ja to ukucam.Sreca njegova,srce je metak promasio.Video sam sada. Ma ovaj u uvodnom postu napisao da je ljubavnik ubijen tu je napravljena greska
Ali zato njegova zena nije promasila njegovo srce pa ga prevarila.Na google ja to ukucam.Sreca njegova,srce je metak promasio.
Ma dobar covjek.Neka se rijesio.Na vrijeme.Godine djabe gubiti.Ali zato njegova zena nije promasila njegovo srce pa ga prevarila.
Ko da je jedina.Zensko na svakom cosku.Ali zato njegova zena nije promasila njegovo srce pa ga prevarila.
e kad chujem facebook internet i sad je kao problem u korishcenju neta , a nije problem u ludoj glaviEno na netu gledam muza i 3 djece ostavila.Nasla nekog preko fb.Otisla.Ljudi se javljaju da njemu pomognu.
Da,pardon,4 djece.Ima na you tube.e kad chujem facebook internet i sad je kao problem u korishcenju neta , a nije problem u ludoj glavi
za 13 godina facebooka samo se povezala sa familijom , prijateljima i drustvom prilikom posla znachi sve poznato
dobro jedna osoba je uletila sa krstarice) fina kulturna i ljubazna dusha i to je to
ko god klikne ne primam kao prijatelja nekad i preko mesindzera pishu to odmah brisem uopste se ne upushtam u razgovore sa nepoznatim osobama
problem je u tome shto mnogima danas nishta vishe nije sveto, nemaju poshtovanja niti samoposhtovanja
danas je sve samo pare, dobar ugodan zhivot i seks
ovog chovjeka mi je iskreno zhao
Da,pardon,4 djece.Ima na you tube.
e kad chujem facebook internet i sad je kao problem u korishcenju neta , a nije problem u ludoj glavi
za 13 godina facebooka samo se povezala sa familijom , prijateljima i drustvom prilikom posla znachi sve poznato
dobro jedna osoba je uletila sa krstarice) fina kulturna i ljubazna dusha i to je to
ko god klikne ne primam kao prijatelja nekad i preko mesindzera pishu to odmah brisem uopste se ne upushtam u razgovore sa nepoznatim osobama
problem je u tome shto mnogima danas nishta vishe nije sveto, nemaju poshtovanja niti samoposhtovanja
danas je sve samo pare, dobar ugodan zhivot i seks
ovog chovjeka mi je iskreno zhao