- Poruka
- 42.729
Tad niko ne bi imao decu
????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tad niko ne bi imao decu
Mislim da misli na to kolika smo bjeda,da je tesko uslove za djecu steci.
Stvarno, sto ljudi ne traze dozvolu od vas da se reprodukuju.Dobro
Ali me sad zanima zašto ljudi nestvore najprije uslove prije nego sto izrode djecu?
Stvarno izvini
Al narod se yebe i uzgred ispadaju djeca ko kolačiće
Zena se preudala preko fejsbooka i njemu sad opremaju kuću i uvode vodu
To je sve tako manito i tužno
Imam strica on je uvjek govorio “ nijedna devojka ne treba na selo da se uda ako nema uslova, imati kupatilo i struju to je najosnovnije “
StvarnoStvarno, sto ljudi ne traze dozvolu od vas da se reprodukuju.
Pa da im procenite imovinsko stanje.
Treba ljudima biti na pameti hoce li moci djetetu omoguciti normalan zivot.Stvarno, sto ljudi ne traze dozvolu od vas da se reprodukuju.
Pa da im procenite imovinsko stanje.
Sta je uopste normalan zivot?Treba ljudima biti na pameti hoce li moci djetetu omoguciti normalan zivot.
Drugo je tada,kada su opanke nosili mjesto cipela.Sad dijete sta god vidi,place da mu se kupi.Sta je uopste normalan zivot?
Othranili vase babe i dede na kacamku, po desetoro ih bilo, da bi vi mogli danas da ke.njate, inace vas ne bi ni bilo
Pa? To je faza odrastanja gde dete treba da nauci da ne moze da ima sve u zivotu i da razvije toleranciju na frustraciju.Drugo je tada,kada su opanke nosili mjesto cipela.Sad dijete sta god vidi,place da mu se kupi.
Pametni ljudi imaju djece koliko imaju mogucnosti.Pa? To je faza odrastanja gde dete treba da nauci da ne moze da ima sve u zivotu i da razvije toleranciju na frustraciju.
Gde moras da mu kazes ne moze nesto da se kupi, cak i kad moze, inace pravis debila.
Imaš takvih primera koliko hoćeš, obično su to bete i ostali, alfu prevariti neće. E sad zavisi kako će prevareni reagovati, neko odjebe, neko se pravi da ne vidi a znam primer gde je lik išao i molio ženinog ljubavnika da pusti njegovu ženu na miru pa se ovaj smilovao........Izasao je.Odlezao dvije godine.
Ubi me ovo kad cujem da je radio,donosio i varat ga.
Daj ne preteruj. Zdrav razum propisuje, ko ga ima. Ja prvi volim decu ali kad sam mogao nisam hteo da mi drzava gaji i hrani decu, da pravim socijalne slucajeve. U danasnje vreme deca koja su takvi slucajevi (grubo receno ali je tako) su odstranjeni od drustva, vrsnjaka, od svega. I praviti decu koja ce da budu zeljna hrane, cokolade ili gledanja televizora je mnogo surovije nego da ih nema ili da ih imaju jedno-dvoje.Pa koliko je to tacno mogucnosti, ko to propisuje?
To je u stvari problem svih nas, sto nas zabole i sto je neciji tudj problem a nije, to je problem celog drustva, svako pomalo pa dobro je. Za paranoike, da nije prevara, nahraniti coveka, ma kog materijalnog statusa bio, ne moze biti lida stvar.Daj ne preteruj. Zdrav razum propisuje, ko ga ima. Ja prvi volim decu ali kad sam mogao nisam hteo da mi drzava gaji i hrani decu, da pravim socijalne slucajeve. U danasnje vreme deca koja su takvi slucajevi (grubo receno ali je tako) su odstranjeni od drustva, vrsnjaka, od svega. I praviti decu koja ce da budu zeljna hrane, cokolade ili gledanja televizora je mnogo surovije nego da ih nema ili da ih imaju jedno-dvoje.
Lepo je videti gomilu dece oko sebe, ali koliko je lepo videti 5-6-10 gladnih i zeljnih usta?
Ja prvo polazim od sebe, pa onda gledam druge. Postavim zelje ispred sebe pa vagam za ili protiv. Dodajem mogucnosti a oduzimam nedostatke pa sta prevagne.To je u stvari problem svih nas, sto nas zabole i sto je neciji tudj problem a nije, to je problem celog drustva, svako pomalo pa dobro je. Za paranoike, da nije prevara, nahraniti coveka, ma kog materijalnog statusa bio, ne moze biti lida stvar.
Sto si radjala, je samo odricanje od sopstvene odgovornosti.
Ne sporim, hvala Bogu da je tako, ljudskost nas jos nije napustila ali je nazalost sve manje takvih ljudi i postupaka.Nije bas tako, samo je lose glasnije
Ima puno dobrih ljudi koji rade dobre stvari, samo i nase oci treba da se otvore za to.
Pusko,imal te gdje?Imaš takvih primera koliko hoćeš, obično su to bete i ostali, alfu prevariti neće. E sad zavisi kako će prevareni reagovati, neko odjebe, neko se pravi da ne vidi a znam primer gde je lik išao i molio ženinog ljubavnika da pusti njegovu ženu na miru pa se ovaj smilovao........
Haha,opet je nastavio vidjat,al je rekao:dobro,necu vise.Imaš takvih primera koliko hoćeš, obično su to bete i ostali, alfu prevariti neće. E sad zavisi kako će prevareni reagovati, neko odjebe, neko se pravi da ne vidi a znam primer gde je lik išao i molio ženinog ljubavnika da pusti njegovu ženu na miru pa se ovaj smilovao........
Pametno recenoDaj ne preteruj. Zdrav razum propisuje, ko ga ima. Ja prvi volim decu ali kad sam mogao nisam hteo da mi drzava gaji i hrani decu, da pravim socijalne slucajeve. U danasnje vreme deca koja su takvi slucajevi (grubo receno ali je tako) su odstranjeni od drustva, vrsnjaka, od svega. I praviti decu koja ce da budu zeljna hrane, cokolade ili gledanja televizora je mnogo surovije nego da ih nema ili da ih imaju jedno-dvoje.
Lepo je videti gomilu dece oko sebe, ali koliko je lepo videti 5-6-10 gladnih i zeljnih usta?
Imaš takvih primera koliko hoćeš, obično su to bete i ostali, alfu prevariti neće. E sad zavisi kako će prevareni reagovati, neko odjebe, neko se pravi da ne vidi a znam primer gde je lik išao i molio ženinog ljubavnika da pusti njegovu ženu na miru pa se ovaj smilovao........
Mislim da su beta ovi sto se daju gaziti.Alfa ovaj sto neda na sebe.Šta znači beta. A šta alfa. Ljudski odnosi su nezdravi jer ne postoji distanca, svi se mešaju sa svima. Da živimo u getoima odvojeni, svako sa svojim sklonostima i družinom, kao praistorijski šetači, bolje bi bilo. Ovako te svako **** u svim domenima života dok ne precrkneš.