DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Znas kako bi me neko ubedio da ne radim i sedim u kuci. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

žene, ganju i sex....kako je to kreativan sex, a što traje još
alkohol je sranje
mila moja, domaćica radi po celi dan, ne bi ti sedela kao što mislišZnas kako bi me neko ubedio da ne radim i sedim u kuci.![]()
kad sam ovisnik o temamaVidim da mi Brajan fino azurira temu
![]()
Ako, ako![]()
mila moja, domaćica radi po celi dan, ne bi ti sedela kao što misliš

prosto ti ne verujem ali ako ti kažešDragi moj, ja vec jesam domacica.![]()
Jea bejbezavisnost i ljubav nisu ista stvar i ne treba da idu zajedno
ljubav je lepa i ispunjava pozitivnim osecanjima
dok je zavisnost losa,patoloska i kreira negativne emocije poput preterane ljubomore,opsesije i slicno.
i da znam takve ljude...uglavnom u sado-mazo vezama...psihicki zavisni jedni od drugih,posebno u tom maltretirajucem momentu.

Evo i tebi jedan:Dozvolila sam sebi jednom da izigravam psihijatra nekom ko se nalazio u takvoj situaciji i vise NIKAD. Uzaludno tracenje energije i vremena i jos izadjes ti popisan.
Ko sebi ne zeli da pomogne, ne moze mu pomoci ni tim strucnjaka.
I mislim da im treba samo publika, negde gde ce da se istresu svoj bes, izigravaju zrtvu i kukaju na celi svet, da bi se partneru vratili ponizno. Odvratno, **** te!

prosto ti ne verujem ali ako ti kažeš
i ko će raditi oko tvoje dece, naravno tiCek...a ko meni sredjuje gajbu? Ko kuva, hebote??? A?

i treba, vreme je da budeš majkaPa voli me i postuje.I pravicemo male zmajeve.![]()
pa šta čekaš, uhvati momka za muda i naredi mu da bude plodno uspešanSlazem se.![]()
Procitah ovih dana da su sve oko nas cesci tzv zavisnicki odnosi.. Kada ste bukvalno psihicki zavisni od druge osobe i njegovog / njenog prisustva.. Da je to osecaj koji ubija i ljubav i jaci je cak i od opsesije.. Prosto vam je neko neophodan . I nebitno je da li taj neko to koristi ili ne, ali sama cinjenica da zavisite od nekog je losa
I da je tu moguce samo 'lagano' skidanje . A da je to cesce slucaj zene koja je prepustila muskarcu jedan deo brige o njoj,, Bilo finansijski , psihicki ili fizicki![]()
Bili u takvom odnosu ili poznajete nekog ko jeste?I sta mislite kako izaci iz toga?
![]()

...pa koliko uspe
niko nije zavistan od konkretne osobe...vec od odredjenih vrsta odnosa..ljudima odgovaraju neke stvari cak i kad laju da im smetaju..da im zaista smetaju uvek postoji alternativa
koga zmija ujede i gustera se boji..i zamisli da zavisis od nekoga u sexu i uzivas..bolje da pomognes sam sebi vibratorom..samo skupe baterije
Procitah ovih dana da su sve oko nas cesci tzv zavisnicki odnosi.. Kada ste bukvalno psihicki zavisni od druge osobe i njegovog / njenog prisustva.. Da je to osecaj koji ubija i ljubav i jaci je cak i od opsesije.. Prosto vam je neko neophodan . I nebitno je da li taj neko to koristi ili ne, ali sama cinjenica da zavisite od nekog je losa
I da je tu moguce samo 'lagano' skidanje . A da je to cesce slucaj zene koja je prepustila muskarcu jedan deo brige o njoj,, Bilo finansijski , psihicki ili fizicki![]()
Bili u takvom odnosu ili poznajete nekog ko jeste?I sta mislite kako izaci iz toga?
![]()
ja sam imala vezu gde smo oboje bili zavisni od onog drugog. boles`.

ja sam imala vezu gde smo oboje bili zavisni od onog drugog. boles`.
Meni su sve takve veze 
ondak nešto nije u redu sa tobomMeni su sve takve veze
![]()

ondak nešto nije u redu sa tobom![]()
Jos da sam ozbiljna u svakom postu 

ozbiljnailineusvakomtvompostuimabarmaloistineidžabatijedaseskrivaškadznademštavolešPa znam BrajaneJos da sam ozbiljna u svakom postu
![]()