Zavere

po meni moze da bude prekrivac ili nesto slicno, a po mom misljenju masoni nemaju samo jedan jedini univerzalni cilj. ciljeva je mnogo, zavisno od bratstva do bratstva. mozda ih sve ujedinjuje onaj krajnji cilj ka nwo, ali to ni ti ni ja ne mozemo znati ;)
...vidis polako ce mo da dodjemo na isto...cilj tih tajnih organizacija i udruzenja je nwo,apod tim se podrazumeva, uvodjenje nove religije i ukidanje svih drugih religija....,ukidanje privatnog vlasnistva,smanjenje populacije...itd...tako reci ,zele od ljudi da naprave modernu stoku...i za ostvarenje svojih ciljeva ne biraju sredstva...(tu dolazimo do onoga da mason sme da ubije za svoje ciljeve)..
...da u pravu si mi treba da ne znamo to...i da se pretvaramo da smo stoka...:think:

...vidis polako ce mo da dodjemo na isto...cilj tih tajnih organizacija i udruzenja je nwo,apod tim se podrazumeva, uvodjenje nove religije i ukidanje svih drugih religija....,ukidanje privatnog vlasnistva,smanjenje populacije...itd...tako reci ,zele od ljudi da naprave modernu stoku...i za ostvarenje svojih ciljeva ne biraju sredstva...(tu dolazimo do onoga da mason sme da ubije za svoje ciljeve)..
...da u pravu si mi treba da ne znamo to...i da se pretvaramo da smo stoka...:think:

molim te da govoris u svoje ime :cool:

Cinjenica je da pored mnogih baljezgarija od zavera postoje i prave,hm dal bi se to nazvalo zaverom ali svakako postoje mnoge stvari koje su sakrivene od sirokih narodnih masa.

“Teoriju zavere” smatram etiketom koja ima za cilj da diskredituje, omalovaži i čak ismeje sve ljude kritičkog duha koji nisu priklonjeni “zvaničnim i neprikosnovenim istinama” svetskih medija, zvaničnog diskursa “istine” vodećih svetskih država i država uopšte.

Time se želi da se postigne cilj da se stvori “poslušna masa” koja će samo da veruje u “zvanične istine” beza ikakvog razmišljanja jer zaboga “Pa kad oni to kažu, to mora da je istina!”…...”Neće valjda da tako odvratno lažu”….."Bilo bi to sramota.."

I da se tako prikriju laži, obmane i prevare tih istih “garanta” istine.

Čim se neko kritičkog i slobodnog duha “usudi” da, svojom analizom na osnovu relevantnih činjenica i argumenata na osnovu događaja i fakata koji su neosporivi čak i od tih “garanta” istine, dovede u sumnju…

Odmah mu se u nedostatku kontra argumenata prilepi etiketa: "to je teorija zavere…!"

Zašto se pojedini ljudi etiketiraju sa etiketom “teorija zavere”, zašto se ispred reči “zavera” stavlja reč “teorija”, i samim tim se na neki način optužuju da trabunjaju, da ne govore istinu, da su čak i umobolni….?

Čovek recimo daje sasvim konkretne argumente, očigledne činjenice, mnogobrojne činjenice koje govore o realnim događajima koji se se dogodili u praksi i koje su neosporive od obe strane,a oni, pristalice “garantovane zvanične istine” odmah “pljunu” i prilepe ti: ”teorija zavere”, bez i jednog argumenta, bez objašnjenja u argumentovanoj polemici…!??

Zašto se to događa…?

Zašto je lako lagati običnog čoveka…?

Velike laži su uvek lako uspevale, jer se prvo stvorila iluzija kod običnog čoveka kao i kod intelektualaca takođe, da smo mi neka moralna i odgovoirna civilizacij: ”Neće valjda baš tako sramotno da lažu na TOM NIVOU!........Ne, to je nemoguće…!”, a pri tom se duboko i katastrofalno previđa ono što svi “guraju pod tepih”, a to je, da ljudski rod, da naša “civilizacija” već odavno “seče granu na kojoj sedi”, ljudi koji rukovode time, u čijim rikama je neprikosnovana vlast su najodgovorniji,…

Uništavaju se elementarni oblici života nemilosrdno, od čijeg opstanka zavise i životi ljudske rase, zagađuje se vazduh, voda, hrana, planeta, uništavaju se šume, biljke, živitinje ( kad broj slonova ostane na tri,ljudi će izigravati “humanitarce”, staviće slonove u neki rezervat i ponosno će, ali ironično govoriti : ”Spasili smo jednu vrstu!)

Vodu ljudi sve više piju iz flaša..A o neprekidnoj reprodukciji, nasilja, ratova, drogiranata u sve većoj galopirajućoj trci za profit, prestiž, da i ne govorimo…

Ljudi se naprosto plaše da kažu svoje mišljenje koje nije u prilog “zvaničnim istinama”, pa čak i kad se imaju neoborivi argementi, jer su onda oni “protiv svih”, a njih će osuđivati društvo, sredina u kojoj žive, oni koji su hipnotički “opijeni zvaničnom istinom…!”

/copy/

Specijalnost im je omalovazavanje i diskreditovanje ljudi.Posebno onih koji su nabasali na istine.Ko ne veruje nek pogleda kako su kroz vekove omalovazavani bili svi ljudi koji su ukazivali na nesto istinito i revolucionarno, od Tesle pa do Galileja pa dalje.........

Specijalnost im je omalovazavanje i diskreditovanje ljudi.Posebno onih koji su nabasali na istine.Ko ne veruje nek pogleda kako su kroz vekove omalovazavani bili svi ljudi koji su ukazivali na nesto istinito i revolucionarno, od Tesle pa do Galileja pa dalje.........

Prvo pokusaju da ih precute....

Pa ako to ne uspe - da ih ismeju..

Pa ako i to ne uspe da ih proglase za nepriajtelje vere i rezima..

pa ako i to ne pomogne - fizicki ih uklone....

Немачки документарни филм доказује како и зашто је све око Космета и на Космету почело 1999. године и зашто је цела Србија била бомбардована.

Ovo ste nekako preskočii

Poslednja izmena:
Temu koju je Blajbi postavio možemo slobodno uvrstiti i ovdez:)

http://forum.krstarica.com/showthread.php/435048-Rimski-klub

Džon Kolmen u svojoj knjizi "Rimski klub" piše o ovoj organizaciji, osnovanoj 1968.godine, da promoviše ciljeve Novog Svetskog Poretka.

Osnivač je bio Aurelio Pečei, mason i član Komiteta 300, a ciljevi ovog uticajnog tela, koje su činili najuticajniji naučnici, političari i biznismeni tog doba, bili su: po Pečeijevim rečima, da se zaustavi "manija rasta", ili kako doslovno kaže, "nekontrolisan rast čovečanstva, energetska kriza, stvarni ili potencijalni gubitak resursa, degradacija životne sredine, širenje nuklearne energije i povezane posledice." Takođe je smatrao da su suvišne nacionalne države. lične slobode, religija, sloboda izražavanja...

Cilj ove konspirativne organizacije je da:

-zaustavi industrijski razvoj,
-zaustavi naučna istraživanja,
-izvrši depopulizaciju gradova, posebno industrijske centre Severne Amerike,
-premesti stanovništvo u ruralne oblasti,
-smanji svetsku populaciju za bar 2 milijarde ljudi,
-spreči reorganizaciju političkih snaga koje su protivnici Rimskog kluba
-destabilizuje SAD kroz masovna otpuštanja i gubitak radnih mesta,
-izazove klasne i rasne ratove,
-uništi važne investicije kroz visoke kamate i visoke poreze.

Da ovo što pričam nije fikcija, potvrđuju već preduzimane konkretne akcije, režim Pol Pota u Kambodži, preformulisanje NATO strategije i njegov prelazak sa lokalnog, evropskog, na globalni plan. Jedan od najuočljivijih projekata ove subverzivne organizacije bio je "Global 2000 Report", objavljen 5.decembra 1980.godine, koji su mnogi nazvali "matricom genocida", jer se bavio temom smanjenja broja stanovnika u svetu za 2 milijarde ljudi do 2010.godine. Na čelu projekta bili su Sajrus Vens, Klejborn K. Pel, a svoj značajni doprinos dao je i filosof Bertrand Rasel, član Tavistok Instituta, član okultnog društva Isis-Osiris, koji je bio glavni zagovornik genocida, pogotovo starijeg stanovništva koje cinično zove "beskorisne izjelice", i koji je otvoreno tražio eutanaziju.

U Nemačkoj je u decembru 1993. godine održana jubilarna svečanost, 25-godišnjica osnivanja Rimskog kluba, a konferencija Ujedinjenih nacija o kontroli rasta stanovništva, održana u Kairu, avgusta 1994.godine, zapravo je produžetak plana Global 2000.

Rimski klub je kontrolor i usmerivač rada i aktivnosti međunarodne organizacije koja se zove Socijalistička Internacionala. To je posebno opasna, subverzivna globalna politička organizacija, koja za iluminatski koncept ostvaruje ideju socijalističke vlasti u svetu, kao privida humanog društva, a zapravo krajnji cilj je diktatura opisana u Komunističkom manifestu Karla Marksa iz 1848. godine, koja je programski dokument Iluminata za osvajanje sveta, u istoj idejnoj ravni kao što su Protokoli sionskih mudraca.

Izazivanje globalne ekonomske krize, kako bi se ostvario jedan od bitnih ciljeva Rimskog kluba, a to je "postindustrijski nulti stepen rasta" ( teorija nultog rasta, ako se sećate, jedna je od teorija Tomasa Maltusa), započeta je prošle godine. Za naredne godine je na redu globalni projekt bioterorizma, poznat kao "pandemija svinjskog gripa."

Poslednja izmena:
Kako biste kvalifikovali cinjenicu da su nasi poslanici zakonom (!!!) zasticeni od odgovaranja za prekrsaje protiv vazecih zakona ove zemlje, osim ukoliko im se imunitet (to je taj volsebni zakon) ne oduzme (zaboravio sam ko ima pravo da im ga oduzme, valjda skupstina)?

Mene prilicno podseca na pomenuto masonsko pravilo o zastiti "brata masona" a u cilju "opsteg dobra i prosperiteta".

Mislite o tome...

Kako biste kvalifikovali cinjenicu da su nasi poslanici zakonom (!!!) zasticeni od odgovaranja za prekrsaje protiv vazecih zakona ove zemlje, osim ukoliko im se imunitet (to je taj volsebni zakon) ne oduzme (zaboravio sam ko ima pravo da im ga oduzme, valjda skupstina)?

Mene prilicno podseca na pomenuto masonsko pravilo o zastiti "brata masona" a u cilju "opsteg dobra i prosperiteta".

Mislite o tome...

nisu samo nasi poslanici zasticeni imunitetom, niti je to neko novo pravilo...

Tacno. Malo sam lose to izneo, ali nije ni bitno gde sve to vazi, bitan je princip koji je meni licno neprihvatljiv i odvratno mutan. A naveo sam nase politicare i zakone prosto jer je to najblize nasim ljudima - naime ja jesam pobornik tvrdnji da postoje zavere jer one prosto postoje (otvoreno ostaje mozda sta jeste a sta nije zavera), pa mi se ucinilo kao dobar argument da zavere postoje da navedem upravo odnose u nasoj drzavi.

Ovo mi se ucinilo kao dobar primer.

Zapravo postupci poslanika i visokih drzavnih funkcionera umesto da budu sticeni od gonjenja trebalo bi da budu "pojacani" - za njih bi trebalo da vaze mnogo strozi zakoni jer oni bi trebalo da su elita drustva, a ne sljam (sto zapravo jesu).

Ne mogu da ne primetim da kad god neko napadne masone odmah se jave njihovi "branitelji" i tako je svuda. Evo, cak i na ovakvim banalnim beznacajnim raspravama po forumu. Kao da njih ima svuda oko nas. Kao da su medju nama bas poput filma "Oni zive"

.

Da li su oni ljudi? Da li je svaki nas drugi komsija koji ima bazen , pare, privilegije zapravo reptil?

ps. Milicu se ne usudjujem da pitam sta je :)

Ne mogu da ne primetim da kad god neko napadne masone odmah se jave njihovi "branitelji" i tako je svuda. Evo, cak i na ovakvim banalnim beznacajnim raspravama po forumu. Kao da njih ima svuda oko nas. Kao da su medju nama bas poput filma "Oni zive"

.

Da li su oni ljudi? Da li je svaki nas drugi komsija koji ima bazen , pare, privilegije zapravo reptil?

ps. Milicu se ne usudjujem da pitam sta je :)

Pa vidi Ozi, moj deda je bio predsednik komiteta ovog dela Srbije, ima nekoliko slika sa Jovankom i Titom, bio je i predsednik jos jedne vazne institucije, ali to bi narusilo moju privatnost. Pa ipak nije reptil. Ili je mozda zapravo bio reptil?! Da nisam ja reptil? :cool:

Pazi kome zavidis Ozi, ako neko ima pare, bazen, nemoj ga nazivati reptilom samo zato sto ti je krivo...

Evo, ja shvatih zaveru.Sta ja kao jedinka, mogu uciniti da tu gologuziju ofiram i skinem sa vladajuceg trona?

ооо велики јуначе, нервирај их и натерај да се открију, онда ће они побеснети више него обично што су бесни и послаће ватру на тебе на све могуће начине.
тада пусти да изгоре и претворе се у прах :pop: :kafa:

Ok je što su poslanici zaštićeni inače za mnoge brljotine bilo vlasti bilo opozicije ne bi saznali jer bi mogućnošću tuženja za nešto rečeno u skupštini bio ponovo vraćen verbalni delikt...O čemu se ovde spekuliše...I da postoji zavera ovdašnji lovci je nikad ne bi otkrili...:lol:

Back