Zavere

...da da ne postoji katolicka crkva....to je zabluda...postoji rimokatolicka crkva i to katolicka su dodali upravo zbog toga da bi ljudi bili u zabludi...i nista nije zapakovano u drugaciji papir...kao sto rekoh sve se svodi na vekovnu teznju rimokatolicke crkve,da unisti pravoslavlje i judeizam...svi ratovi i stradanje srba dolazi odatle.....tako da tu nema govora o drugom omotacu...istina o tome isplivava polako
...a ovo sa dvoglavim orlom i slicni ispadi...pa oni upravo tako deluju,ubace svoje ljude svuda ,koji prave excese da omalovaze i kompromituju druge crkve...

cekaj pa zar ovo nije isto? :confused:

ps cuj ubace svoje ljude svuda? koje ljude? :roll:

403678911DwdAac_ph.jpg

cekaj pa zar ovo nije isto? :confused:

ps cuj ubace svoje ljude svuda? koje ljude? :roll:

403678911DwdAac_ph.jpg
..nije isto....a ubace jezuite,specijalno obucene...koji onda iznutra unistavaju ,omalovazavaju,kompromituju...kao sto je slucaj sa spc trenutno...pravo vodjstvo je kompromitovano,navodno ukrali pare itd...zvuci neverovatno,kojem svestenom-duhovnom licu trebaju pare?..a na njihovo mesto dosli njihove sluge,koji trba da dokrajce spc...videcete ili cucete za godinu dve...

a izvini, molim te, u čemu se, sem dogmatski, razlikuju naša crkva i katolička crkva???ako sam ja laik, ok, ali pitaj Živicu Tucića ili Mirka Djordjevića... obojica bi ti rekla da bi naši i katolici relativno lako mogli da se ujedine, dok bi sa protestantima to bilo skoro nemoguće...
bez obzira na sve naše ratove i sve ostalo...
dakle, crkva je sistem, građen hiljadama godina, koji, ima ponešto loše i ponešto dobro... da crkva može biti nosilac zla, svedoči istorija, ali to ne znači da će i u budućnosti biti tako... u vreme nasilja, kriminala, zle svakodnevnice, materijalizma golog bez gaća, jurnjave za parama, nasilja, crkva pruža kakvu takvu duhovnost, i katolička i ova naša, svejedno...
dakle, da se sam djavo krije unutar crkve, to ti ne verujem...
...razlika je velika...samo to ljudi ne znaju..nasa crkva se moli bogu tvorcu svega,a rimokatolicka crkva se moli palom anjdjelu luciferu...

..nije isto....a ubace jezuite,specijalno obucene...koji onda iznutra unistavaju ,omalovazavaju,kompromituju...kao sto je slucaj sa spc trenutno...pravo vodjstvo je kompromitovano,navodno ukrali pare itd...zvuci neverovatno,kojem svestenom-duhovnom licu trebaju pare?..a na njihovo mesto dosli njihove sluge,koji trba da dokrajce spc...videcete ili cucete za godinu dve...

to se i ja pitam. i onda se pitam, otkud svakom nasem popu mercedes/bmw/audi/ogromna kuca/najskuplji telefon/kile zlata i tako dalje :) a o tima o kojima ti pricas (onim kompromitovanima) nemam reci... :roll:

to se i ja pitam. i onda se pitam, otkud svakom nasem popu mercedes/bmw/audi/ogromna kuca/najskuplji telefon/kile zlata i tako dalje :) a o tima o kojima ti pricas (onim kompromitovanima) nemam reci... :roll:
...ima popova koji preteruju,cinjenica je da dobro zaradjuju ...slave i sahrane itd ..i oni su samo ljudi...pravi svestenici,od kojih neke licno poznajem odrekli su se svojih imanja i svega sto poseduju...
....vecita borba dobra i zla na delu...nadajmo se da ce dobro pobediti i da ce istina isplivati na delo i u slucaju spc...

...ima popova koji preteruju,cinjenica je da dobro zaradjuju ...slave i sahrane itd ..i oni su samo ljudi...pravi svestenici,od kojih neke licno poznajem odrekli su se svojih imanja i svega sto poseduju.......vecita borba dobra i zla na delu...nadajmo se da ce dobro pobediti i da ce istina isplivati na delo i u slucaju spc...

kao na primer? :cool:

ko se bre moli luciferu? odakle ti to?
..pa o tome svo vreme pricam...rimokatolicka crkva ima vojsku koja se zove jezuiti...oni kontrolisu sve...oni su iznad masona iluminata i mafije...njihov bog kome se mole zove se lucifer...i dva glavna cilja su im unistenje religije koja se zasniva na bibliji,i zauzimanje jerusalima ,gde bi se vatikan rado preselio....to su glavni ciljevi iluminata i masona...
... objasnjeno u dve recenice...ako je to moguce..

..pa o tome svo vreme pricam...rimokatolicka crkva ima vojsku koja se zove jezuiti...oni kontrolisu sve...oni su iznad masona iluminata i mafije...njihov bog kome se mole zove se lucifer...i dva glavna cilja su im unistenje religije koja se zasniva na bibliji,i zauzimanje jerusalima ,gde bi se vatikan rado preselio....to su glavni ciljevi iluminata i masona...
... objasnjeno u dve recenice...ako je to moguce..

izuzmi masone koji svoju zakletvu polazu na bibliji. istoj onoj koju i ti i ja citamo :)

zamisli - nema ih :) i ja ne znam cemu daljnja rasprava. svako ko bude otvorio videce da ih nema... elem, dao si mi odgovor i ja am ti zahvalila i cemu dalja rasprava? :)

Kao i svako mehanizmom ustrojeno biće, ono je pogledalo na 1:50 i ni makac dalje :lol: ...da se otišlo 17-18 sekundi dalje, sve bi bilo jasno, ovako se ima izgovor za brljavljenje i baljezganje u nedostatku ičeg iole smislenog da se kaže na temu :lol:

...ima popova koji preteruju,cinjenica je da dobro zaradjuju ...slave i sahrane itd ..i oni su samo ljudi...pravi svestenici,od kojih neke licno poznajem odrekli su se svojih imanja i svega sto poseduju...
....vecita borba dobra i zla na delu...nadajmo se da ce dobro pobediti i da ce istina isplivati na delo i u slucaju spc...

e, nemoj mi o pricati o tome kako su naši popovi dobri, molim te... pre nekoliko god, ja odem ocu na groblje, godišnjica bila, "mog" popa nema, dodje neki drugi, odfalšira to što je imao, ja ga pitam: "Oce, koliko sam dužan?", on kad mi je odvalio neku cifru, i to egzaktno, nešto tipa 3650 dinara, u dinar, bilo je to tad možda 40-50 eu, nije mi bilo dobro... Došlo mi da pišem Dinkiću da i njima uvedu fiskalne račune....

...razlika je velika...samo to ljudi ne znaju..nasa crkva se moli bogu tvorcu svega,a rimokatolicka crkva se moli palom anjdjelu luciferu...

Njaške kviti samo tako :lol: ....hrišćanska religija je samo sredstvo za masovnu manipulaciju i ništa više...tačno je da postoje razlike između pravoslavne i katoličke, ali na globalnom planu je to potuno nebitno, rukovodiocima je bitno da podela postoji i da ljudi što duže ostanu u stanju :dash:

izuzmi masone koji svoju zakletvu polazu na bibliji. istoj onoj koju i ti i ja citamo :)
masoni imaju pravo da lazu svoju bracu ,masone na nizem rangu..koji do 18 stepena ne znaju za prave ciljeve masonstva a samo masoni 33 stepena znaju sve tajne i smatraju se pravim vladarima....
...dakle zakletva na bibliji sluzi da zamaze oci pocetnicima...o tome su pisali i pike i hol
..masonima je dozvoljeno da lazu i ubiju,ako je to potrebno za ciljeve masonstva...gde to pise u bibliji?

Poslednja izmena:
Kao i svako mehanizmom ustrojeno biće, ono je pogledalo na 1:50 i ni makac dalje :lol: ...da se otišlo 17-18 sekundi dalje, sve bi bilo jasno, ovako se ima izgovor za brljavljenje i baljezganje u nedostatku ičeg iole smislenog da se kaže na temu :lol:

kao i svaki smislen spamer u nedostatku neceg da se kaze na temu, otisao si par strana nazad i zakacio se za moj post :lol: :roll:

masoni imaju pravo da lazu svoju bracu ,masone na nizem rangu..koji do 18 stepena ne znaju za prave ciljeve masonstva a samo masoni 33 stepena znaju sve tajne i smatraju se pravim vladarima....
...dakle zakletva na bibliji sluzi da zamaze oci pocetnicima...o tome su pisali i pike i hol
..masonima je dozvoljeno da lazu i ibiju,ako je to potrebno za ciljeve masonstva...gde to pise ubibliji?

sta "gde to pise u bibliji"? sad te tek nista ne razumem :)

..masonima je dozvoljeno da lazu i ibiju,ako je to potrebno za ciljeve masonstva...gde to pise ubibliji?

Ne lupaj gluposti...
Moze da se desi da neki mladji Mason nije spreman na nesto, pa to saznaje tek kada bude spreman da sazna... O kakvom pravu na laganje ti pricas?

Njaške kviti samo tako :lol: ....hrišćanska religija je samo sredstvo za masovnu manipulaciju i ništa više...tačno je da postoje razlike između pravoslavne i katoličke, ali na globalnom planu je to potuno nebitno, rukovodiocima je bitno da podela postoji i da ljudi što duže ostanu u stanju :dash:
...ma jok,omasio si poentu...
...tvoje misljenje dele milioni ljudi...cist medijski proizvod...da ljudi kod ociju ne vide istinu

Back