gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
Znam da namerno oftopičiš , ne znam zašto, svejedno u filmu na 1. 50 stoje imena autora![]()
zamisli - nema ih

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da namerno oftopičiš , ne znam zašto, svejedno u filmu na 1. 50 stoje imena autora![]()
Es begann mit einer luge
Ein Film von
Jo Angerer
Mathias Werth
E konačno,.....
Zavere su tema ....
Sloga- nesloga, qratz -palatz.
Da smo mogli da se odupremo zaveri rata ne bi ni bilo...
To jest da odavno već naše elite nisu ucenjene i upletene u ta zaverenička kola.
Za početak upito bih te ko nas to rastura već desetak vekova?
Ako si već voljan da učestvuješ u diskusiji.
Illuminati
a sta sa njima?
Ssssss ss ssss zmijiceNeki su svesni neki nisu... hahaha
Salu na stranu, voleo bih da neko NEKAD otvori temu koja ce govoriti o svim teorijama vezanim za iluminate koje oni "brane" silno po svim temama.
Dakle, jedna tema o njima pa da vidimo.![]()
..a ti mislis da su iluminati reptili?..mozda neki...iluminati su isto ljudi,samo clanovi tajne organizacije...kao npr masoni ili mafija...A sta ako illuminati, a samim tim i reptili ne postoje? Sta bi ste onda rekli? Zanima me iskreno... Ja za repose znam, jer ste nas dobro pripremiliali sta bi ste vi rekli kada bi sve to bila cista izmisljotina?
![]()
....vecina njih i nezna ko im je gazda...tacnije samo uski krug ..kao 33 stepen kod masonstva zna tajnu o tome kome sluze...
...zvuci neverovatno ali izgleda istinito...sve te tajne organizacije imaju jedan cilj: da uniste veru koja se zasniva na biblijskom ucenju...pravoslavlje i judeizam...zasto?..sto se tice SPC skoro su uspeli...izgleda da su na celo SPC postavili svog coveka...koji je ovih dana bio u becu da primi zadnje instrukcije...i kojki vodi spc prema ujedinjenju sa rimokatolickom crkvom...a to je ustvari unistenje SPC...sto nisu postigli ratovima,komunizmom,fasizmom....postignuce tako sto su se infiltrilali iznutra...
..otuda sva srbska stradanja....zbog vere....to su cinjenice,mada i sam ne shvatam u potpunosti zasto je to tako....samo naslucujem...
..e u tome i jeste fora...katalicanstvo se ne zasniva na biblijskom ucenju...to je prevara rimokatolicke crkve...da ni sami vernici iste ne znaju kojem "bogu" se mole...mole se devici mariji?..jadna zena prevce se u grobu,u njeno ime je ubijeno ko zna koliko miliona ljudi..cekaj zar se i katolicanstvo ne zasniva na biblijskom ucenju?
izvorni oblik hriscanstva nije bio podeljen na pravoslalje i katolicanstvo, ako cemo o bibliji. a samo hriscanstvo je davno pocelo da gubi svaki smisao, ne zahvaljujuci nekim vladarima iz senke, vec zahvaljujuci nama - ljudima.
..e u tome i jeste fora...katalicanstvo se ne zasniva na biblijskom ucenju...to je prevara rimokatolicke crkve...da ni sami vernici iste ne znaju kojem "bogu" se mole...mole se devici mariji?..jadna zena prevce se u grobu,u njeno ime je ubijeno ko zna koliko miliona ljudi..
..rimokatolicka crkva je ustvari "vladar iz senke" i sef svim tajnim organizacijama..njihov bog kojem se mole zove se lucifer...
...i sve se svodi na vecitu borbu lucifera da prevlada,zavlada itd....zvuci neverovatno,ali izgleda istinito..
..e u tome i jeste fora...katalicanstvo se ne zasniva na biblijskom ucenju...to je prevara rimokatolicke crkve...da ni sami vernici iste ne znaju kojem "bogu" se mole...mole se devici mariji?..jadna zena prevce se u grobu,u njeno ime je ubijeno ko zna koliko miliona ljudi....rimokatolicka crkva je ustvari "vladar iz senke" i sef svim tajnim organizacijama..njihov bog kojem se mole zove se lucifer...
...i sve se svodi na vecitu borbu lucifera da prevlada,zavlada itd....zvuci neverovatno,ali izgleda istinito..
...da da ne postoji katolicka crkva....to je zabluda...postoji rimokatolicka crkva i to katolicka su dodali upravo zbog toga da bi ljudi bili u zabludi...i nista nije zapakovano u drugaciji papir...kao sto rekoh sve se svodi na vekovnu teznju rimokatolicke crkve,da unisti pravoslavlje i judeizam...svi ratovi i stradanje srba dolazi odatle.....tako da tu nema govora o drugom omotacu...istina o tome isplivava polakoa kad se mi molimo svecima?? el to isto? m'daj
katolicanstvo je isto sto i pravoslavlje samo zapakovano u malo drugaciji papira sto se tice ubijanja, zar i pravoslavci nisu ubijali u hristovo ime?
![]()
..u cemu...?