fantom piroman
Iskusan
- Poruka
- 5.846
Decko, je l' si ti ikad cuo za "specijalne efekte"?
Jok. Jel to neka tehnika sviranja gitare?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Decko, je l' si ti ikad cuo za "specijalne efekte"?
Nop, to smo vec ustanovili - nije! Bar sto se tice Amstronga&co. Braca Rusi su bili prvi!! Radi se o tome da li Mesec stvarno postoji kao prava planeta, ili je napravljen od papira. Mada sad se umesao ovaj piroman sa tom njegovom naftalinskom teorijom o siru.
![]()
Aha. Izvini, ja sam pomislio da je u pitanju ozbiljna rasprava.
Pa jeste! Kakav predmet rasprave - takva i rasprava. Ozbiljna tema - ozbiljna i rasprava. Sta si ti mislio - da se mi zafrkavamo?! Ne razumem...
![]()
Da se vratimo na temu, ja iskreno mislim da je prvi na mesecu bio papa Grgur, ili neki templar. Jesi primetio kako crkve imaju oblik spejs satla i stalno teze ka nebu?
Da se vratimo na temu, ja iskreno mislim da je prvi na mesecu bio papa Grgur, ili neki templar. Jesi primetio kako crkve imaju oblik spejs satla i stalno teze ka nebu?
Drago mi je sto pokazujes entuzijazam povodom ovog vrlo znacajnog pitanja moderne astronomije. Ne, nije Grgur, lose si spelovao - G a g a r i n ! Jeste, slicno je, ali je ipak razlicito.
Hm, mozda se Hrastovnik i galet pridruze ovako ozbiljnoj raspravi... A gde su oni, tu je i... no, sigurno je mnogo stucao danas, da ga vise ne pominjem...
![]()
Gagarin je direktni potomak Grgura i po njemu je radjena ona igrica Assassin's creed
Ah, izvini, to nisam znao. Ali, sad sam sve povezao, sve mi je jasno! Zavera je daleko sira nego sto sam u prvi mah mislio. Ja mislim i da je ceo ovaj forum jedna velika zavera, velika igra, u svrhu krupnih interesa...
Pa samo iz tvog avatara sam zakljucio da si sa Zemlje!
Voajeru jedan! Proveravas na na kojoj planeti stanujem?! Ooooh, ode moja privatnost!!!
Mod ce sve ove poruke obrisati, nadam se...malo smo se zaigrali veceras...
O sletanju na mjesec je bio neki doumentarni film di su sve dobro opisali sta je bilo, pamtim samo da su rekli za sjenu koju baca zastava prema polozaju sunca nemoguce da je tako kako se prikazuje
На шта спаде научна тема?
Pa cini se da je ovo ozbiljno naucno pitanje, iako ne i reda ozbiljnosti najvece moderne naucne misterije o prirodi Meseca, jer ovakve price su predmet istrazivanja naucnika endonucleasea. Eno, napisa citavu jednu analizu takvih pojava u nekoliko poruka na drugoj temi, pa reko, mozda moj link njegovu paznju usmeri na zariste "anti-vakcinacionog" (valjda se tako kaze?) aktivizma na ovom forumu, i budemo u prilici da i tamo sa zanimanjem posmatramo njegove okrsaje sa protagonistima takvih teorija.
![]()
А зар не би било боље да научни људи објашњавају неуком делу људи, уместо да се згражавају над покушајима тих људи да дођу до неког, њима потребног, знања.
Naravno, mnogi upravo to i pokušavaju.
No, u konkretnom slučaju imamo problem da neko želi da nauči bez ulaganja potrebnog truda.
Potreban je određeni osnovni nivo znanja. Recimo, ako odeš na forum za matematiku i postaviš pitanja povodom integralnog računa, dobićeš odgovor. Ali ako postaviš pitanje povodom sabiranja i oduzimanja...
Isto tako, nije toliko teško uzeti početni udžbenik fizike (polovni se mogu veoma jeftino kupiti), i proći kroz njega. I postavljati pitanja tamo gde baš nešto nije jasno. Onda, ako se pitanja postave sa tog nivoa, i odgovori budu mnogo bolji...