Док год научници буду то сматрали будалаштима и глупостима.ја ћу на њима инзистирати,
Dakle želja ti je da budeš budala?

не због ината или омаловажавања научника, него кад научник употреби те изразе за аргументе онда то код мене изазива сумњу у то.
И мени је такав одговор јасан као и вама и на тај начин, али ме нешто ипак усмерује на опрезност.
Opreznost?!

Tvrditi gluposti koje su u suprotnosti sa svime što možemo da proverimo van svake sumnje je opreznost?!

Evo ti argument, koji smo ti više puta izneli.
Budalaštinu je vrlo lako i vrlo brzo smisliti, valjda vidiš to po sebi.
Onda budala koja zastupa tu budalaštinu traži da mu naučnici daju ozbiljan i argumentovan odgovor, i to vidiš po sebi.
Naučniku za takav odgovor treba daleko više vremena i truda nego budali da smisli budalaštinu.
Zbog čega?
Zato što budala ne zna ni same osnove nauke, jer da ih zna, ne bi tvrdila to što tvrdi, valjda i to možeš jasno da vidiš po sebi.
Da bi smo objasnili budali zbog čega je to što tvrdi budalaština, moramo da popunimo sve one rupe, koje su kod budale obično ispunjene sujetom i osećajem sopstvene veličine i važnosti, što nije nimalo lak zadatak, jer je sujeta jedna od čoveku najdražih mana. To već vidim po sebi, a ti bi mogao da vidiš po sebi.
Najgore od svega je što kada budali i objasniš zbog čega je njegova tvrdnja budalaština, on neće prihvatiti objašnjenje, nego će sačekati da ne gledaš, pa nekom drugom ponoviti svoju budalaštinu, uz dodatak, da je svoju budalaštinu kao pitanje postavio naučnicima, koji su ostali zbunjeni i nisu mogli da odgovore (uglavnom su naučnici zbunjeni žalosnim stanjem obrazovnog sistema i ostaju bez teksta kada vide kakve im se sve gluposti prezentuju u okviru budalaštine i jednostavno neće da gube vreme).
Sam razmisli, imajući u vidu broj budala, koje svakodnevno otkrivaju nove budalaštine, koje su budale pre njih takođe otkrile, koliko vremena treba naučnik da posveti objašnjavanju.
To vreme je izgubljeno uzalud.
To lako vidiš po sebi, jer sam ti prirodu i kretanje svetla objašnjavao nadugačko i naširoko, a efekat je nula.
Samo sam bez veze izgubio vreme.
Zbog toga sam i ja budala, jer sam, u svojoj naivnosti, pomislio da te zaista zanima odgovor.
No, dobro, sada imam iskustvo više.
). Trevbalo bi da shvatiš više da lupaš грдне глупости. Bar što se твоје науке tiče. I ne šalji me po smirenost.