Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е само ако ми ти нећеш све то рећи ... Овим завршавам причу са провокаторима ...

niti sam provokator,niti te lazem.
da ti se pravdam javno,ne pada mi na pamet...ali se moli da do rata ne dodje...prvi ce te vi dobiti poziv...
mislite da se tako lako ostavlja trudna zena,neudata sestra,stara majka,otac,sin,cerka?
sta da im kazete?idete da poginete?
da je pre 20 godina bila bolja strategija i da smo izdrzali jos malo,bila bi sasvim druga prica...
sada?...sada samo diplomatijom...

Па 1999. је "то" искорењено, треба настојати да се успостави реалност из 1999.

Ако мало боље размислимо, 1998. године, након интервенције српске војске и полиције на КиМ, стање је било мирно... Е сад, поента је што су САД, УЧК уз помоћ тадашње опозиције на челу са З. Ђ. извојевале бомбардовање СРЈ, то је друга ствар

niti sam provokator,niti te lazem.
da ti se pravdam javno,ne pada mi na pamet...ali se moli da do rata ne dodje...prvi ce te vi dobiti poziv...
mislite da se tako lako ostavlja trudna zena,neudata sestra,stara majka,otac,sin,cerka?
sta da im kazete?idete da poginete?
da je pre 20 godina bila bolja strategija i da smo izdrzali jos malo,bila bi sasvim druga prica...
sada?...sada samo diplomatijom...

Ја позив искрено не бих ни чекао да ми стигне .... Ако би кренуло нешто, веруј ми да бих отишао тамо без размишљања ...

Ја позив искрено не бих ни чекао да ми стигне .... Ако би кренуло нешто, веруј ми да бих отишао тамо без размишљања ...

ti se vodis parolom KO NE ZNA ZA STRAH,TAJ IDE PRVI...
e pa bolje se vodi parolom KO NE ZNA ZA STRAH,TAJ JE GLUP!
mislis da bi mi pobedili bitku da Zivojin Milis nije RAZMISLJAO? sta bi se desilo da je rekao:"ajde pucajte se,pa ko pobedi..."
razmisljaj!!!!

ti se vodis parolom KO NE ZNA ZA STRAH,TAJ IDE PRVI...
e pa bolje se vodi parolom KO NE ZNA ZA STRAH,TAJ JE GLUP!
mislis da bi mi pobedili bitku da Zivojin Milis nije RAZMISLJAO? sta bi se desilo da je rekao:"ajde pucajte se,pa ko pobedi..."
razmisljaj!!!!

Не ради се ту о томе... Далеко од тога да не знам шта је страх, међутим знам шта ми је дужност и обавеза ...

Не ради се ту о томе... Далеко од тога да не знам шта је страх, међутим знам шта ми је дужност и обавеза ...

prema kome?
prema debelom Canku,Jovanovicu,Tadicu,Krkobabicu?
prema ljudima koji bi pobegli,a tebe ostavili da se boris?
posle bi bio na ulici bez ratnih dnevnica,posla,ne daj Boze invalid...
i sta si uradio?
zbog cega su poginuli ljudi '99?
strpljenje je spas...doci ce i nas trenutak,ali on nije sad!

Ако мало боље размислимо, 1998. године, након интервенције српске војске и полиције на КиМ, стање је било мирно... Е сад, поента је што су САД, УЧК уз помоћ тадашње опозиције на челу са З. Ђ. извојевале бомбардовање СРЈ, то је друга ствар

E u ovo ni sam ne veruješ...:lol:

Boris i Suntavi su unistili vojsku i pretvorili je u vatrogasno drustvo. Za vreme Slobe je ona bila respektabilna sila...

'Ajmo ponovo...

Od 1990 - 2000, mi smo dosta ratovali, ta vojska koju je Sloba imao je ostatak JNA, nije je on napravio, e sad, ne možeš ti ratovati 10 godina, a da ne obnavljaš vojsku, ne ide to tako, mada taj ništa nije znao, čega god se latio, uništio je...

sto se tice Tita...
iz njegovih usta:"Za sto jacu Jugoslaviju,treba nam sto slabija Srbija"
tako da ne znam gde zivis,ali Srbima ne treba Tito...

Ruku na srce i reci dali si imao i ne samo ti nego svi oko tebe vise da jedes i pijes prije ili sad. Sreo sam mnogo srba iz srbije koji idu po Dubaiju i Turskoj da rade da bi nahranili svoju djecu. To u titinoj drzavi nije bilo potrebno. Nemoj me pogresno svatit ne stojim nija 100% iza tite al imao je moc jaku i bio je u jednu ruku dobar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back