ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
Како шта имамо, јесмо имали НАТО самит у Београду?da,ali tad smo imali vojsku,opremu,sastavljenu strategiju odbrane,pripremljen plan mobilizacije...
a sta sad imamo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како шта имамо, јесмо имали НАТО самит у Београду?da,ali tad smo imali vojsku,opremu,sastavljenu strategiju odbrane,pripremljen plan mobilizacije...
a sta sad imamo?
Pa dobro, i to je vec nesto.
Ma samo da ljudi mogu mirno da zive!
Бојим се да планирају другу опцију, да могу мирно да умру..
neminovnost
По мени, ситуација не треба ни мало да се смири ... да се ја питам, а не питам се, војска и полиција би већ били на КиМ, а КФОР и шиптари тамо где им је место
I onda će opet neko poput Klarka ako se ne varam da pokaže na ravan isto, i kaže ''Ovo će biti Srbija''...![]()
Јеси ти затворио своје козе?
Zavrseno, Bas mi je drago....
Тачније, круже приче да је све потписано већ, само се чека прави тренутак за објављивање... Видиш како мало по мало српска влада објављује независност
aj ljudi ne zanosite se
ne mozemo da krenemo u RAT,mozemo samo da odvratimo siptare ako krenu...eventualno da ubacimo 1000 pripadnika vojske,sto nam po Kumanovskom sporazumu i pripada...
sto se tice ostalih stvari...mozemo da prekinemo pregovore,da odsecemo struju,da ih potrujemo iz vazduha...ali to su procesi koji su trebali mnogo ranije da se odrade
sada se MOLITE da ne bude rat,jer ce pola vas pobeci preko grane,a pola biti prinudjeno da drzi pusku u ruci...
nije vam rat kanter strajk pa da ozivite u sledecoj partiji...
ovo je tek pocetak
Можда би Србија била равна, али не би била задужена, предузећа ионак оне раде, какве везе има да ли су срушена или не, и што је најважније, Шипаца на КиМ не би било, а угаљ и руда би били у српским рукама...I onda će opet neko poput Klarka ako se ne varam da pokaže na ravan isto, i kaže ''Ovo će biti Srbija''...![]()
sada se MOLITE da ne bude rat,jer ce pola vas pobeci preko grane,a pola biti prinudjeno da drzi pusku u ruci...
nije vam rat kanter strajk pa da ozivite u sledecoj partiji...
Можда би Србија била равна, али не би била задужена, предузећа ионак оне раде, какве везе има да ли су срушена или не, и што је најважније, Шипаца на КиМ не би било, а угаљ и руда би били у српским рукама...
Овако, појели смо ***** те 99-те...
Zar misliš da bi Tadić ratovao? I zar misliš da bi nam neko to dozvolio?
Pa mi smo šaka jada bre, bićemo ''ravan sto'', al' sad stvarno...
Zar misliš da bi Tadić ratovao? I zar misliš da bi nam neko to dozvolio?
Pa mi smo šaka jada bre, bićemo ''ravan sto'', al' sad stvarno...
Е сад ћеш ти да нас научиш ... Ти и Тихи заједно играте Кол оф Дјути?
Е сад ћеш ти да нас научиш ... Ти и Тихи заједно играте Кол оф Дјути?
Ta prica je bila nerealna i 99-e, a sada je vec obicna bajka i fantazija...
Postoji medjunarodna javnost i multupolarni svet, Amerika je pred bankrotom i takav scenario o kome ti pricas je u rangu naucne fantastike...
tako je, ne mozemo da ratujemo kad znamo da cemo izgubiti i teritoriju i zivoteNema rata kakav rat, ako smo ista naucili u zanjih 20 godina to je da nam rat donosi samo bijedu i majke koje placu za svojom djecom.
Možda će nas bombardovati Amerika, NATO...al' Albanaca na Kosovu neće biti...
Srbija bombardovana, Albanaca na Kosovu ima...eh Šešeljuga...
Mnogo smo jeli govna za vreme Slobe, a i još ih jedemo po malo...![]()
Nema rata kakav rat, ako smo ista naucili u zanjih 20 godina to je da nam rat donosi samo bijedu i majke koje placu za svojom djecom.
haha brate,ti ne znas sa kim pricas
za razliku od tebe,ja poznajem tematiku...i znam da bi nahebali...
a znas zasto?
sta mislis sta rade profesionalni vojnici u vojsci?
mislis da trce,vezbaju,pucaju?
imaju pocepane uniforme,svaki drugi pancire i ciste klozete,a posle toga jedu suv hleb...
ja bih prvi na Kosmet,ali sa cime da branim?prackom?