Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
По мени, ситуација не треба ни мало да се смири ... да се ја питам, а не питам се, војска и полиција би већ били на КиМ, а КФОР и шиптари тамо где им је место

I onda će opet neko poput Klarka ako se ne varam da pokaže na ravan isto, i kaže ''Ovo će biti Srbija''...:(

aj ljudi ne zanosite se :)
ne mozemo da krenemo u RAT,mozemo samo da odvratimo siptare ako krenu...eventualno da ubacimo 1000 pripadnika vojske,sto nam po Kumanovskom sporazumu i pripada...
sto se tice ostalih stvari...mozemo da prekinemo pregovore,da odsecemo struju,da ih potrujemo iz vazduha...ali to su procesi koji su trebali mnogo ranije da se odrade :)
sada se MOLITE da ne bude rat,jer ce pola vas pobeci preko grane,a pola biti prinudjeno da drzi pusku u ruci...
nije vam rat kanter strajk pa da ozivite u sledecoj partiji...

Тачније, круже приче да је све потписано већ, само се чека прави тренутак за објављивање... Видиш како мало по мало српска влада објављује независност

pa polako, sad se krckamo na tihoj vatrici,a kljucanje odlazemo malo po malo

aj ljudi ne zanosite se :)
ne mozemo da krenemo u RAT,mozemo samo da odvratimo siptare ako krenu...eventualno da ubacimo 1000 pripadnika vojske,sto nam po Kumanovskom sporazumu i pripada...
sto se tice ostalih stvari...mozemo da prekinemo pregovore,da odsecemo struju,da ih potrujemo iz vazduha...ali to su procesi koji su trebali mnogo ranije da se odrade :)
sada se MOLITE da ne bude rat,jer ce pola vas pobeci preko grane,a pola biti prinudjeno da drzi pusku u ruci...
nije vam rat kanter strajk pa da ozivite u sledecoj partiji...

Е сад ћеш ти да нас научиш ... Ти и Тихи заједно играте Кол оф Дјути?

I onda će opet neko poput Klarka ako se ne varam da pokaže na ravan isto, i kaže ''Ovo će biti Srbija''...:(
Можда би Србија била равна, али не би била задужена, предузећа ионак оне раде, какве везе има да ли су срушена или не, и што је најважније, Шипаца на КиМ не би било, а угаљ и руда би били у српским рукама...
Овако, појели смо ***** те 99-те...

Можда би Србија била равна, али не би била задужена, предузећа ионак оне раде, какве везе има да ли су срушена или не, и што је најважније, Шипаца на КиМ не би било, а угаљ и руда би били у српским рукама...

Možda će nas bombardovati Amerika, NATO...al' Albanaca na Kosovu neće biti...:lol:

Srbija bombardovana, Albanaca na Kosovu ima...eh Šešeljuga...:lol:

Овако, појели смо ***** те 99-те...

Mnogo smo jeli govna za vreme Slobe, a i još ih jedemo po malo...:lol:

Zar misliš da bi Tadić ratovao? I zar misliš da bi nam neko to dozvolio?

Pa mi smo šaka jada bre, bićemo ''ravan sto'', al' sad stvarno...

Ta prica je bila nerealna i 99-e, a sada je vec obicna bajka i fantazija...

Postoji medjunarodna javnost i multupolarni svet, Amerika je pred bankrotom i takav scenario o kome ti pricas je u rangu naucne fantastike...

Е сад ћеш ти да нас научиш ... Ти и Тихи заједно играте Кол оф Дјути?

haha brate,ti ne znas sa kim pricas :D
za razliku od tebe,ja poznajem tematiku...i znam da bi nahebali...
a znas zasto?
sta mislis sta rade profesionalni vojnici u vojsci?
mislis da trce,vezbaju,pucaju?
imaju pocepane uniforme,svaki drugi pancire i ciste klozete,a posle toga jedu suv hleb...
ja bih prvi na Kosmet,ali sa cime da branim?prackom?

Možda će nas bombardovati Amerika, NATO...al' Albanaca na Kosovu neće biti...:lol:

Srbija bombardovana, Albanaca na Kosovu ima...eh Šešeljuga...:lol:

Mnogo smo jeli govna za vreme Slobe, a i još ih jedemo po malo...:lol:

Да је било по Шелету, Албанаца на КиМ не би било, досад би се већ снашли по белом свету, сналажљив то народ..

haha brate,ti ne znas sa kim pricas :D
za razliku od tebe,ja poznajem tematiku...i znam da bi nahebali...
a znas zasto?
sta mislis sta rade profesionalni vojnici u vojsci?
mislis da trce,vezbaju,pucaju?
imaju pocepane uniforme,svaki drugi pancire i ciste klozete,a posle toga jedu suv hleb...
ja bih prvi na Kosmet,ali sa cime da branim?prackom?

Е само ако ми ти нећеш све то рећи ... Овим завршавам причу са провокаторима ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back