gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
bio bi zadovoljan da budeš i Juda, zar ne?

Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dali ste previše reputacija u zadnja 24h. Molimo Vas da probate kasnije
Jel javlja neko nešto oko ovih dešavanja tamo ?
Hashim Thaci je dao jednu izjavu i mislim da uje on rijesen da prisajedini sjever Kosova.Mislim da on zeli dati garant Srbima .Ipak bih ja kao svaki kupac trazio da zivim u Leposavicu ili Socanici.

Елвис је жив!!![]()
Све је мирно. Дај Боже да тако и остане.
Živ je i krije su u Crnoj Gori. Ima mnogobrojno potomstvo.
Juda nije postojao.

Benghazi...Zhuangzi...![]()

Kineska truba?![]()
A je li, Bergi, šta ti misliš, na šta će ovo da izađe?
Dobro, baš dotle ne bih išao. Mislim, budimo ozbiljni.

ti znaš jel postojao ili nije.....![]()
Све је мирно. Дај Боже да тако и остане.
Jel zna neko sta se sada desava na Kosovu?Nase televizije su prilicno oskudne sa informacijama...Ova tema se pretvorila u lupanje gluposti
видим да си неки ''апостол'' љубави.. па реко' ако ниси Павле.. који си![]()

Provalio si ga...
To je onaj nolajfer sa milion i jednim klonom....![]()

Ja sam devedesetih ratovao za Srbiju u Hrvatskoj i Bosni. Znam sta je rat, za razliku od gomile gastarbajtera i tinejdzera koji su se uspalili i rado bi neko tudje dete poslali u jos neki rat, jer zaboga, ovi do sada nisu bili dovoljni. Valjda se nadaju da bi bas taj sledeci rat dobili, pa da, uz pivo i TV dnevnik, mogu malo da slave. E pa, da znate, to necete uspeti, barem dok sam ja ziv i mrdam. Sedite u vasim podrumima i mrzite ko god vam je na redu. Ionako cete pobeci cim zagusti, kao sto se to nebrojeno puta radili. I jos nesto, kome je do borbe protiv mrskog neprijatelja - lepo se spakujte pa na Kosovo. Ja sam svoju duznost prema otadzbini krvavo odsluzio. Kada danas pogledam za cije babe zdravlje sam se borio, dodje mi da povratim.