Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hashim Thaci je dao jednu izjavu i mislim da uje on rijesen da prisajedini sjever Kosova.Mislim da on zeli dati garant Srbima .Ipak bih ja kao svaki kupac trazio da zivim u Leposavicu ili Socanici.

Sliku njegovu kad sam video u avataru, ako je to on taj DEDA-BRKA....pa ovako deda idi se zakopaj...a pre toga mislim da bi ti bila najbolja investicija da kupiš mišomor (otrov za pacove) i da popiješ to... umesto da možeš "zivjeti u Lepsoavicu i Zunimo Potoku", možda bi onda mogao da sklopiš neku smislenu rečenicu. Probaj mišomor ali ceo, pomoći će ti, a ne deda da se patiš pa da ne možeš da sklopiš rečenicu.

A je li, Bergi, šta ti misliš, na šta će ovo da izađe?

To ova dvojica sigurno bolje znaju...

berlusconiandputin.jpg

Evo jedan dobar citat:
Ja sam devedesetih ratovao za Srbiju u Hrvatskoj i Bosni. Znam sta je rat, za razliku od gomile gastarbajtera i tinejdzera koji su se uspalili i rado bi neko tudje dete poslali u jos neki rat, jer zaboga, ovi do sada nisu bili dovoljni. Valjda se nadaju da bi bas taj sledeci rat dobili, pa da, uz pivo i TV dnevnik, mogu malo da slave. E pa, da znate, to necete uspeti, barem dok sam ja ziv i mrdam. Sedite u vasim podrumima i mrzite ko god vam je na redu. Ionako cete pobeci cim zagusti, kao sto se to nebrojeno puta radili. I jos nesto, kome je do borbe protiv mrskog neprijatelja - lepo se spakujte pa na Kosovo. Ja sam svoju duznost prema otadzbini krvavo odsluzio. Kada danas pogledam za cije babe zdravlje sam se borio, dodje mi da povratim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back