Bio nekad.
Mladost - ludost.![]()
svako ima pravo na grešku a i da revidira.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio nekad.
Mladost - ludost.![]()

imam predlog kako da pobijemo preostale siptarske teroriste iz jedinice ROSU
minom ili zoljom se unisti poslednje i prvo vozilo u koloni dok prolazi kroz neki od klanaca .
zatim krece rokanje odozgo do istrage nase ili njihove.
kad hasimu taciju unistis jedinu jedinicu sposobnu za takva dejstva nece imati vise cime da dejstvuje.
nadam se da medju nasim srbima ima potkovanih za napad tj zasedu na motorizovanu kolonu.

Tile..na čemu si večeras...čačanka..rubin..

Па да за одмазду Шиптари нападну наше енклаве на југу. Ћути, само да не буде више сукоба.
HahahaMa teraj ih u 3 lepe
![]()
Jesi čuo?
Tihi, pomesao si narodne pesme sa realnoscu. Bice da je to od grckog vina.
U hriscanstvu je strogo zabranjeno bacati kletve, ali to novokomponovani vernici ocigledno ne znaju.
Netacno! Mirno je, nema sirena, niti okupljanja.
Nemojmo siriti dezinformacije.
iluzija je da se ovo moze resiti pregovorima.
jedino kkao se ovo moze resiti je ratom .
tj ako mi siptare porazimo sever ostaje nas ako ne reagujemo ili nas poraze sever preuzimaju siptari i ciste sve srbe iz tih opstina .
alternativa ratu je nestanak srba sa severa kosmeta.
tako da - ja sam za rat.
proglasiti opstu mobilizaciju pa da vidimo sta je cije i dokle je.
Tihi, pomesao si narodne pesme sa realnoscu. Bice da je to od grckog vina.
U hriscanstvu je strogo zabranjeno bacati kletve, ali to novokomponovani vernici ocigledno ne znaju.
Шиптарска пропаганда извештава да им је један од Шиптара рањен и убијен снајпером од стране Срба то је ноторна лаж ,Срби немају оружје на Космету
То је тотално исценирано убиство
pozivaš na rat iz Grčke, jel?

Braću Kineze da ne diraš!Jesi čuo?
![]()
imam predlog kako da pobijemo preostale siptarske teroriste iz jedinice ROSU
minom ili zoljom se unisti poslednje i prvo vozilo u koloni dok prolazi kroz neki od klanaca .
zatim krece rokanje odozgo do istrage nase ili njihove.
kad hasimu taciju unistis jedinu jedinicu sposobnu za takva dejstva nece imati vise cime da dejstvuje.
nadam se da medju nasim srbima ima potkovanih za napad tj zasedu na motorizovanu kolonu.

nemas ti veze blage sa zivotom.
u Hriscanstvu SE TAKODJE BACAJU KLETVE
Tako je recimo SPC proklela tj ANATEMISALA sve ministre i poslanike u tadasnjoj vladi SFRJ Koji su potisali i glasali za konkordat sa Vatikanom.
Pitanje je dal si ti i krstena sobzirom da ocigledno nemas o Pravoslavlje blage veze.
Anatema tj kletva je regularna metoda proklinjanja neprijatelja crkve u Pravoslavlju
Hahaha i severne KoreanceI onog diktatora sto izgleda kao oni negativci iz James Bond-a
LOL

Mnogo si pametan zbog toga što strategiju objavljuješ na internetu, Tači sad sve zna. Upropastio si akciju.![]()
Заш зашто то кажем, има доле још доста наоружања из претходног рата 99, злу не требало, али има.

Jedno je anatema, a drugo je kada vernici kunu i proklinju.
Samo nemoj meni da drzis predavanja o religiji.![]()
ja sam za 8 sati spreman da se javim na mesto ratnog rasporeda.
a ti ?
Jedno je anatema, a drugo je kada vernici kunu i proklinju.
Staljinka naravno nije vernik, pa me od nje ne cudi sto nekog proklinje da mu izgine porodica.
Samo nemoj meni da drzis predavanja o religiji.![]()