Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam Srpkinja zato sto ne bacam kletve? Zanimljivo.

ne nego nisi srpkinja verovatno sto ne znas da srbi oduvek bacaju kletve

ceo srpski opus narodnih pesama je pun kletvi

svako ko je Srbin to zna. A ti sta si znas sama najbolje.

evo jedne poznate srpske kletve

Ко је Србин и српскога рода,

и од српске крви и колена,
а не дош'о на бој на Косово,
не имао од срца порода,
ни мушкога ни девојачкога!
Од руке му ништа не родило,
рујно вино ни пшеница бела!
Рђом капо док му је колена!

Све је ЛАЖ Срби на Космету немају никакво оружје и одкуд сада измишљају Шиптари некакве снајпере ,сви Срби су локални који су својим телима бранили породице и ноћас их бране

imam predlog kako da pobijemo preostale siptarske teroriste iz jedinice ROSU

minom ili zoljom se unisti poslednje i prvo vozilo u koloni dok prolazi kroz neki od klanaca .

zatim krece rokanje odozgo do istrage nase ili njihove.

kad hasimu taciju unistis jedinu jedinicu sposobnu za takva dejstva nece imati vise cime da dejstvuje.

nadam se da medju nasim srbima ima potkovanih za napad tj zasedu na motorizovanu kolonu.

imam predlog kako da pobijemo preostale siptarske teroriste iz jedinice ROSU

minom ili zoljom se unisti poslednje i prvo vozilo u koloni dok prolazi kroz neki od klanaca .

zatim krece rokanje odozgo do istrage nase ili njihove.

kad hasimu taciju unistis jedinu jedinicu sposobnu za takva dejstva nece imati vise cime da dejstvuje.

Tile..na čemu si večeras...čačanka..rubin..

Сирене се огласиле за општу узбуну . Мала деца склоњена , фиксни телефони још раде у околини Зубиног потока .
Незванично сазнајем да ће у Косовској Митровици бити објављено ванредно стање због могућих нереда на Мосту ...
Netacno! Mirno je, nema sirena, niti okupljanja.
Nemojmo siriti dezinformacije.

Све је ЛАЖ Срби на Космету немају никакво оружје и одкуд сада измишљају Шиптари некакве снајпере ,сви Срби су локални који су својим телима бранили породице и ноћас их бране

И ја тако мислим, кад пре урадише обдукцију?
Албанска иредента је до научне фантастике довела црну пропаганду у коју су неки и са ових простора поверовали.
Сетимо се средином '80-их када су лагали да им се деца у школама намерно трују преко воде или о 2 000 000 протераних Албанаца '99. год. или о фингираном нападу на албанске дечаке 2004. год. који је проузроковао погром Срба...
Све информације које долазе од албанских иредентиста треба три пута проверити.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back