- Poruka
 - 7.308

Zanimljivo...
Ja kontam da su SAJ ili PTJ u civilu...![]()
Е они нису сигурно.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo...
Ja kontam da su SAJ ili PTJ u civilu...![]()

Nisam Srpkinja zato sto ne bacam kletve? Zanimljivo.
Ко је Србин и српскога рода,
и од српске крви и колена,
а не дош'о на бој на Косово,
не имао од срца порода,
ни мушкога ни девојачкога!
Од руке му ништа не родило,
рујно вино ни пшеница бела!
Рђом капо док му је колена!
Mi smo zapravo ozbiljno diskutovali,dok nije uleteo ovaj stampedo šahovnica zajedno sa onom šiptarčinom kao i vrhnjem naše domaće demokracije.![]()
Eh sad... kad ne staru tandzaru M48 preradjenu za lov, nakacis optiku 28x50 pa koknes nekog , oni odma, snajper... to je neki lovac, koji je na srecu imao cime da se brani.
Jesu i preci bacali kletve?
Boli bre vas sve za Kosovo, vi bi samo da se svadjate i psujete.![]()

a šta treba da radimo da ih klackamo na koleno...Jesu i preci bacali kletve?

Pa nema tu mnogo nauke...da li se KINESKA TRUBA S KOSOVA ČUJE?
Jednostavno je, samo razmisli...![]()

А можда је и М76.
Si vidla kako su brzo batalili Kosovo i složno stali u obranu komunjare?
A 'vamo neki monarhisti i patriote sa J.![]()

Mi smo zapravo ozbiljno diskutovali,dok nije uleteo ovaj stampedo šahovnica zajedno sa onom šiptarčinom kao i vrhnjem naše domaće demokracije.![]()
E sad ti kao znas sto ja ne znam, pa kao dizes perje ...Tu sam kad odlucis da pricas
![]()
 Šta misliš? Srpska se čuje...a šta misliš o Kineskoj?
a šta treba da radimo da ih klackamo na koleno...![]()

Па имаш доста ратних ветерана доле.
naravno da su bacali kletve. procitaj neku srpsku narodnu pesmu imas kletvi kolko hoces.
mi srbi oduvek kunemo srpske izdajnike i neprijatelje naseg naroda.
mozda ti nisi srpkinja pa to ne znas ali to je tako.
Jesu i preci bacali kletve?
'Alo bre Dovla!!! Pa nema ništa što ja znam...Kineska truba (to je truba iz Kine), da li se čuje s Kosova?Šta misliš? Srpska se čuje...a šta misliš o Kineskoj?
![]()
KO ce ga znati.. al, smeo bi da se kladim da je neki lovacki karabin, tipa 30-06, il nesto jos jeftinije.
imam predlog kako da pobijemo preostale siptarske teroriste iz jedinice ROSU
minom ili zoljom se unisti poslednje i prvo vozilo u koloni dok prolazi kroz neki od klanaca .
zatim krece rokanje odozgo do istrage nase ili njihove.
kad hasimu taciju unistis jedinu jedinicu sposobnu za takva dejstva nece imati vise cime da dejstvuje.
Netacno! Mirno je, nema sirena, niti okupljanja.Сирене се огласиле за општу узбуну . Мала деца склоњена , фиксни телефони још раде у околини Зубиног потока .
Незванично сазнајем да ће у Косовској Митровици бити објављено ванредно стање због могућих нереда на Мосту ...
Све је ЛАЖ Срби на Космету немају никакво оружје и одкуд сада измишљају Шиптари некакве снајпере ,сви Срби су локални који су својим телима бранили породице и ноћас их бране