Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
u njihovu korist i te kako... mislim da je u vas od tada samo stagnacija
Odnos prema muslimanima nije vise isti, a i Albanci su pokazali pravo lice. Ne mislim da im to ide u korist.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne vjerujem ti... svaka država ima specijalnu policiju koja bi trebala bit najelitnija vojna postrojba... niko pametan nebi u najelitniju postrojbu stavljao narkomane
Сви знамо шта ће се десити вечерас ,на жалост а ми ћемо само немо гледати .Немоћни да одбранимо свој народ и земљу
ma nikakve, nejači, samo to što je teroristička organizacija koja se tereti za kidnapovanje i trgovinu organima. samo to.

A ko si ti da nju ućutkuješ?
Koji si ovde curac i šta radiš na temi koja te se uopšte ne tiče?
Svakom svojom sledećom rečenicom samo provociraš, a ljudi ti čak i ozbiljno odgovaraju,
prestrašno
I ti i ovaj tvoj doyebnik istu stvar radite ceo dan na ovoj temi.
Ali naravno, ovo je slobodan forum, otvoren za svaku moguću izdrqotinu čak i na krajnje ozbiljnim temama.
pljuc.
...Protivzakonito sam prešao granicu Kosova i Srbije 2002. godine jer je bila bez čuvara. Imam još jednu sliku, al sa ekipom, malo je mutna. Isto kod kratera od Nato bombi. Baš su dobro izrešetali taj deo. Posle sam se plašio pošto je očigledno od radioaktivnih bombi da nisam ozračen.

Ти Косово називаш државом ,пријављени си за међународни тероризам
A tvoji "cepam-brushalter-od ocaja" postovi ce nesto pomoci?
odgovorite mi, sta mislite dokle oni mogu da dodju
А шта ја могу да урадим моја породица је ноћас угрожена на Космету ,ја не знам да ли ће бити живи сутра а држава не ради ништа да их зашитит
Сви знамо шта ће се десити вечерас ,на жалост а ми ћемо само немо гледати .Немоћни да одбранимо свој народ и земљу
vojna postrojba.... kontaš... radi po zapovjedi... druga stvar, di to mogu biti specijalci oni koji su prije 12 godina imali 30-tak godina![]()

А шта ја могу да урадим моја породица је ноћас угрожена на Космету ,ја не знам да ли ће бити живи сутра а држава не ради ништа да их зашитит
Ma ajde.....
Porodica ti je ugrozena kazes
A ti za to vreme sedis na netu i bulaznish
Stidi se bre
PS. sa Hrvatima i šahovnicama nemojte ulaziti u diskusiju. Kopleks njihov je neizlečiv! Najbolje je ignorisati njih i ne dopuštati im da nas truju svojim kompleksima pošto su takva nacija.

aha..dočekaće vas sa slatkim...
![]()
Јесу РОСА је састављена од бивших припадника ОВК

jel ima kakav link ???А шта да радим да пишем председнику који нам говори да се Срби уздрже од насиља као да су они насилници .И ја не булазним друже моја тетка предаје српски језик у Северној Митровици и данас није могла да напусти Косово јер су РОСЕ наоружане растеривале и претиле људима ,убијале их
Ја не могу ни административну границу да пређем а председник нам говори бајке о дипломатији и мирним путевима решавања сукоба док људи гину
ШТА ДА РАДИМ!
Djevojcice, nista se nece desiti,
a Srbija ce za ovo dobiti packe, kako nije garant mira u regionu!!!
Onda ce uciniti sve, sto formalno sto neformalno, da nestane svako srpsko
samodjelovanje na Kosovu, tako da ce sljedeci put kad Siptari krenu,
jednostavno svi u egzodus!!!
Vec vidjeno kako se Srbi samosredjuju, sa Slobom ili bez Slobe, svejedno je!!!