Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Djevojcice, nista se nece desiti,
a Srbija ce za ovo dobiti packe, kako nije garant mira u regionu!!!

Onda ce uciniti sve, sto formalno sto neformalno, da nestane svako srpsko
samodjelovanje na Kosovu, tako da ce sljedeci put kad Siptari krenu,
jednostavno svi u egzodus!!!

Vec vidjeno kako se Srbi samosredjuju, sa Slobom ili bez Slobe, svejedno je!!!

Da nije situacija kakva je i da nije tema ozbiljna, replicirao bih ti onako kako zaslužuješ.

Ovako, ništa.

Kenyaj i dalje.

gazimo mi tu gamad dok si reko keks

gazili smo ih 1999 i pregazili gzicemo i pregazicemo opet .

samo cekaj hrvatino

znam ja da ti navijas za bracu siptare , al mi srbi smo dovoljno jaki da zgazimo istovremeno i vas i njih.

samo kad vam nema ljubljenog zastitnika amerike

vi ste za nas qurac od ovce.

Isterao je odavde Srbin i Svabu i Turcina . Isteracemo i Siptara dok si reko keks cim vam bankrotira Amerika ili se povuce usred neophodnosti rezanja troskova budzeta.

bolje za vas da ste sila :lol:

samo cekaj ustaso.
znam ja da ti navijas za bracu siptare , al mi srbi smo dovoljno jaki da zgazimo istovremeno i vas i njih.

E sve mogu da prihvatim, razumem, podnesem...ali da neko šiptare svojata za braću....mism, koliko moraju biti očajni za takvo nešto? :think:

MOLBA ZA SVE SRBE,TJST SAVET,ODETE NA PROFILE OVIH TROLOVA STO IMAJU SAHOVNICE I ONOG JADNOG ADEMA I MINGOSA,I PRITISNETE DODAJ U LISTU NEPOZELJNIH,REZULTAT:
gdfhgd.png

samo cekaj hrvatino

Isterao je odavde Srbin i Svabu i Turcina . Isteracemo i Siptara dok si reko keks cim vam bankrotira Amerika ili se povuce usred neophodnosti rezanja troskova budzeta.

on trenutno nosi obucu mnogo uobjitiju i primereniju ratovanju nego sto su tvoje vojnicke cizme.
crocs-beach-men-women-size-35-44-071b6.jpg

Tihi se spremio.

Сирене се огласиле за општу узбуну . Мала деца склоњена , фиксни телефони још раде у околини Зубиног потока .
Незванично сазнајем да ће у Косовској Митровици бити објављено ванредно стање због могућих нереда на Мосту ...

tako je, zanima me konkretno da li su od juce neki srbi ubijeni, i da li ima u javnosti nesto o tome, sta se sada desava ondaa

У јавности нема јер не желе више силе да се шири паника ,оно једино што су пренели јесте да су цивилна возила изрешетана према административној граници .Сигурно да су цивили морали бити командоси да преживе решетање возила.Шта ти мислиш

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back