- Poruka
- 10.141
i dalmatinski krš... al je naši ja bio sa 19...to je vukojebina živa....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i dalmatinski krš... al je naši ja bio sa 19...to je vukojebina živa....
i 90 strana ste napisali ni oko čega. A ja sam možda jedini od vas bio na severnoj granici Kosova uživo i imam sliku. Možeš misliti. Više me je zanimao taj krater od NATO bombe tamo pa sam se slikao kod ivice kratera visine i širine veće od 1 kilometar. Ko je mudonja?
možda ti nije jasno... al ta vojna opcija najviše bi odgovarala albancima. gledali bi neku "košavu sa juga" a onda plači voljena zemljo...
i 90 strana ste napisali ni oko čega. A ja sam možda jedini od vas bio na severnoj granici Kosova uživo i imam sliku. Možeš misliti. Više me je zanimao taj krater od NATO bombe tamo pa sam se slikao kod ivice kratera visine i širine veće od 1 kilometar. Ko je mudonja?

ljudi siptari imaju sada nista veci natalitet od naseg
logicno 70% nezaposleno nema srbije vise da finansira armiju parazita preko socijale i decijeg dodatka.
drugo kosmet je od mitrovice do kacanika 120 km duzine
to mi gazimo sa 3 motorizovane brigade
ne mogu oni da hebu koliko mi mozemo da ih pobijemo.
evo ga...
i dalmatinski krš... al je naš
i dalmatinski krš... al je naš

logicno 70% nezaposleno nema srbije vise da finansira armiju parazita preko socijale i decijeg dodatka.
albancima najlipši na svitu...ma daj..naša kršina..odvaljuje..ljepotom..ono je vukojebina..ne znam zasto su je tako nazvali ali vuka nema nigdje...
I Kosmet je nas.

to sto si se ti slikao je povrsinski kop bivseg rudnika na kopaoniku suva ruda . predpostavjam da je slika napravljena na pancicevom vrhu.
И званично је рањени шиптарски дрот преминуо, ко зна шта сад чека наше људе доле..

Јој јадни људи шта ће бити са њима ноћас ви немате појма о каквој се групацији ради РОСЕ су бивше ОВК
isitna jefitnije su od ..ovih dragačevskih...

вероватно си управу, али ни ово није решење..
Терористима није место у Србији

Nije, nego preko žice neke poluuništene koja je označavala granicu Kosova i Srbije. I dosta dalje je od pančićevog vrha. Tačno se vidi da je od bombe iz aviona krater.

Tamo su svi bivši OVK ... i oni što prodaju semenke
pricam ovo samo da kazem da se srbi na KIM moraju sami organizovati...od drzave srbije nece dobiti nista...spas je samo u dobroj njihovoj organizaciji i ispomoci dobrovoljaca...