Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Мене једна ствар интересује зашто се одмах не повуку зашто чекају јутро и шта палнирају да ураде ноћас .Морате да знате да су то опасне терористичке групације
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесу РОСА је састављена од бивших припадника ОВК
... a mogu pozvat na opću mobilizaciju + tražiti pomoć sa zapada (albanije) budući da im je granica otvorena...e tu je već problem....imaju i oni dobrovoljce....
kakve veze ima ???
Једно је сигурно увек у сваком рату напада се у рану зору или касно у ноћ .То је неписано правило ,поготово у овим прошлим Балканским ратовима
Једно је сигурно увек у сваком рату напада се у рану зору или касно у ноћ .То је неписано правило ,поготово у овим прошлим Балканским ратовима
meni kao nezainteresiranoj strani sve sliči na nešto kao dobivanje plana "nazovi" Z4... unutar kosova srbi bi kao imali visok stupanj autonomije... nešto kao što je srbima nuđeno u hrvatskoj... svako odbijanje od strane srba dovelo bi do nekakve košave... (moje mišljenje, možda sam u krivu)
... a mogu pozvat na opću mobilizaciju + tražiti pomoć sa zapada (albanije) budući da im je granica otvorena...
... a mogu pozvat na opću mobilizaciju + tražiti pomoć sa zapada (albanije) budući da im je granica otvorena...
Има везе јер су надрогиране животиње које својим жртвама ваде органе и продају их Европској Унији ,кољу и масакрирају српски нрод
Могуће и да Албанија нападне Србију
kakve veze ima ???
Vidite da sam mudonja.Protivzakonito sam prešao granicu Kosova i Srbije 2002. godine jer je bila bez čuvara. Imam još jednu sliku, al sa ekipom, malo je mutna. Isto kod kratera od Nato bombi. Baš su dobro izrešetali taj deo. Posle sam se plašio pošto je očigledno od radioaktivnih bombi da nisam ozračen.
Могуће и да Албанија нападне Србију
Mnogo toga se promenilo od 1999.
da, menee zanima koliko albanci daleko moguu da oduМогуће и да Албанија нападне Србију
Vidite da sam mudonja.

Видећемо шта ће се вечерас дешавати.
...gle....ajde šuti ....šuti i ne kaki.......nemaš pojma..današnjoj vojnoj tehnologiji tak svejedno dal je noć ili dan....ajde šuti....veći su problem meteo uvjeti..moš mislit..dan il noć..

Protivzakonito sam prešao granicu Kosova i Srbije 2002. godine jer je bila bez čuvara. Imam još jednu sliku, al sa ekipom, malo je mutna. Isto kod kratera od Nato bombi. Baš su dobro izrešetali taj deo. Posle sam se plašio pošto je očigledno od radioaktivnih bombi da nisam ozračen.