Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Једно је сигурно увек у сваком рату напада се у рану зору или касно у ноћ .То је неписано правило ,поготово у овим прошлим Балканским ратовима

...gle....ajde šuti ....šuti i ne kaki.......nemaš pojma..današnjoj vojnoj tehnologiji tak svejedno dal je noć ili dan....ajde šuti....veći su problem meteo uvjeti..moš mislit..dan il noć..

Једно је сигурно увек у сваком рату напада се у рану зору или касно у ноћ .То је неписано правило ,поготово у овим прошлим Балканским ратовима

Sve strategije iznenađenja uzimaju u obzir da je čovekov bioriram u 04 časova na najnižoj tački. To je radi toga.

meni kao nezainteresiranoj strani sve sliči na nešto kao dobivanje plana "nazovi" Z4... unutar kosova srbi bi kao imali visok stupanj autonomije... nešto kao što je srbima nuđeno u hrvatskoj... svako odbijanje od strane srba dovelo bi do nekakve košave... (moje mišljenje, možda sam u krivu ;) )

Видећемо шта ће се вечерас дешавати.

Има везе јер су надрогиране животиње које својим жртвама ваде органе и продају их Европској Унији ,кољу и масакрирају српски нрод

ne vjerujem ti... svaka država ima specijalnu policiju koja bi trebala bit najelitnija vojna postrojba... niko pametan nebi u najelitniju postrojbu stavljao narkomane

...gle....ajde šuti ....šuti i ne kaki.......nemaš pojma..današnjoj vojnoj tehnologiji tak svejedno dal je noć ili dan....ajde šuti....veći su problem meteo uvjeti..moš mislit..dan il noć..

A ko si ti da nju ućutkuješ?

Koji si ovde curac i šta radiš na temi koja te se uopšte ne tiče?
Svakom svojom sledećom rečenicom samo provociraš, a ljudi ti čak i ozbiljno odgovaraju,
prestrašno:evil:

I ti i ovaj tvoj doyebnik istu stvar radite ceo dan na ovoj temi.

Ali naravno, ovo je slobodan forum, otvoren za svaku moguću izdrqotinu čak i na krajnje ozbiljnim temama.
pljuc.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back