Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Дошло је доста Срба из централне Србије, Републике Српске и Црне Горе да нам помогне.

Знао сам да помоћ Срба неће изостати.

Власт не жели да се меша али зато народ препознаје сам кад треба притећи у помоћ.

Брука за нас који смо далеко и нисмо још кренули.

Kako si ti smesan retardirani idiot. Pa upravo se ti lozis na podelu covecanstva prema plemenima, i plemenska pripadnost ti je 10 puta bitnija od drzavne. Tako da tebi, da si dosledan svojoj ideologiji i svom vidjenju sveta, bi trebalo bi da apsolutno zabole patka sta drzava Srbija radi, vec bi trebalo da uzmes pusku i branis svoju plemensku bracu. Ali, posto si tezak folirant, svi znamo da od toga nema nista, tako da se barem ne lozi ovde na forumu, ispadas samo smesni pajser.

A za tvoje rekreativne odlaske rodbini me bas zabole ;)

:eek:

Sram te bilo.Kakav skaredni rečnik za mladog demokratu.

НАЈНОВИЈЕ: ШИПТАРСКЕ ХОРДЕ СЕ КРЕЋУ КЛИСУРОМ ПРЕМА СРПСКИМ СЕЛИМА ОКО ЗУБИНОГ ПОТОКА. ОТВАРАЈУ ВАТРУ. СРПСКА НЕЈАЧ У ЗБЕГОВИМА, МУШКАРЦИ БРАНЕ СВОЈА ОГЊИШТА!!! НА БРЊАКУ ОРУЖАНИ ОКРШАЈИ ЗАДЊИХ НЕКОЛИКО САТИ НОН-СТОП? ТАДИ ПОРУЧУЈЕ ИЗ БЕЗБЕДНОСТИ ЧЕШКЕ ПРЕСТОНИЦЕ, ДА СРБИЈА НЕЋЕ РАТОВАТИ ЗА СВОЈЕ ГРАЂАНЕ НА КиМ…. ПРИШТИНСКЕ „ВЛАСТИ“ САОПШТИЛЕ ВЕЧЕРАС (20:00) ДА НЕ ПРИЗНАЈУ СПОРАЗУМ БОРКА СТЕФАНОВИЋА И КФОР-а- У СРПСКИМ ЕНКЛАВАМА НА СЕВЕРУ СТАЊЕ УЗБУНЕ- СИРЕНЕ ЗЛОКОБНО ЗАВИЈАЈУ, НАШИ КОСОВСКИ МУЧЕНИЦИ НОЋАС СУ ПОНОВО НА БАРИКАДАМА СПРЕМНИ ДА ИСПУНЕ СВОЈ КОСОВСКИ ЗАВЕТ!

СИТУАЦИЈА НА СЕВЕРУ КОСОВО ПОНОВО ДРАМАТИЧНО ЕСКАЛИРА. СРПСКИ НАРОД, ПРЕПУШТЕН САМ СЕБИ ЈЕ У СТРАХУ И НЕИЗВЕСНОСТИ, АЛИ СПРЕМАН ДА АКО ТРЕБА И ИЗГИНЕ ЗА СВОЈУ СЛОБОДУ! НАШИ ДОПИСНИЦИ СА ТЕРЕНА ЈАВЉАЈУ О ПУЦЊАВИ ИЗ АУТОМАТСКОГ ОРУЖЈА НА ВИШЕ ЛОКАЦИЈА У БЛИЗИНИ „ГРАНИЧНИХ“ ПУНКТОВА.

НА УЛАЗУ У ЗВЕЧАНЕ ЈЕ ПРИМЕЋЕНО ГРУПИСАЊЕ ВЕЛИКОГ БРОЈА НЕОБЕЛЕЖЕНИХ ТЕНКОВА И ОКЛОПНИХ ВОЗИЛА. КОСОВСКИ СРБИ СЕ САМООРГАНИЗУЈУ- СРБИ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ, РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И ИЗ УЖЕ СРБИЈЕ СЕ ТАКОЂЕ ОРГАНИЗУЈУ И КРЕЋУ САМОИНИЦИЈАТИВНО ДА НЕНАОРУЖАНИ И СВОЈИМ ТЕЛИМА ОЈАЧАЈУ СРПСКЕ БАРИКАДЕ НА СЛОБОДНОЈ ТЕРИТОРИЈИ ОКУПИРАНОГ КиМ-а….

„БЕОГРАД“ И ДАЉЕ, ОСИМ МЛАКИХ ПОЛИТИЧКИХ ИЗЈАВА, НЕ ПРУЖА НАШОЈ БРАЋИ И СЕСТРАМА ПОД ОРУЖАНОМ АГРЕСИЈОМ ШИПТАРСКИХ ТЕРОРИСТА НИКАКВУ ПРАКТИЧНУ ПОМОЋ. ТАДИЋЕВИ ИЗДАЈНИЧКИ ПРЕГОВАРАЧИ СУ И ДАЉЕ СПРЕМНИ ДА ПРИХВАТЕ СВАКО „РЕАЛНО СТАЊЕ“ НА ТЕРЕНУ, АЛИ НИСУ СПРЕМНИ ДА ТО „РЕАЛНО“ СТАЊЕ ПРОМЕНЕ У НАШУ КОРИСТ. У ДРУГУ РУКУ ВИДИМО ДА СВАКО „РЕАЛНО СТАЊЕ“ КОЈЕ ПРОИЗВЕДУ СЕПАРАТИСТИ И НАТО ОКУПАТОРИ БЕЗРЕЗЕРВНО ПРИХВАТАЈУ. У СВАКОЈ НОРМАЛНОЈ ЗЕМЉИ ТАКВО ПОНАШАЊЕ ДРЖАВНОГ РУКОВОДСТВА СЕ НАЗИВА ВЕЛЕИЗДАЈОМ. НЕ У СРБИЈИ- ВЕЋИНСКА СРБИЈА И ДАЉЕ ЋУТИ

Знао сам да помоћ Срба неће изостати.

Власт не жели да се меша али зато народ препознаје сам кад треба притећи у помоћ.

Брука за нас који смо далеко и нисмо још кренули.

Јесте БРУКА је Северни Космет бране сељаци са моткама јер немају оружја немају никога на својој страни а нико не жели да им помогне или да дође

Само да неко дође да нису сами

Ne, nego lepo da odeš da pomogneš u barikadiranju i odbrani Srba. To nimalo nije protivzakonito.

Odbranu definise drzava tj ministarstvo odbrane. Individua ne moze odbraniti nekog od organizaovane paradrzavne policije.
Dakle,cekamo instrukcije predsednika i ministra odbrane a to zavisi od instrukcija koje njima stizu iz Brisela i Vasingtona.

Kako si ti smesan retardirani idiot. Pa upravo se ti lozis na podelu covecanstva prema plemenima, i plemenska pripadnost ti je 10 puta bitnija od drzavne. Tako da tebi, da si dosledan svojoj ideologiji i svom vidjenju sveta, bi trebalo bi da apsolutno zabole patka sta drzava Srbija radi, vec bi trebalo da uzmes pusku i branis svoju plemensku bracu. Ali, posto si tezak folirant, svi znamo da od toga nema nista, tako da se barem ne lozi ovde na forumu, ispadas samo smesni pajser.

A za tvoje rekreativne odlaske rodbini me bas zabole ;)

А ко се ложи? Шта сам ја то рекао, па доносиш такав закључак?

Мене нервирају ископлексиране сероњее попут тебе, које мисле да апсолутно све или свашта познају боље од свакога. Зато сам и ушао у ову расправу са тобом, јер стварно не могу чудом да се начудим, да такви попут тебе постоје.

Ти знаш, шта треба да уради држава Србија и когас треба ухапсити, ти? Па ти ни не знаш ко је Марко Јакшић, гилиптеру. Ал га требља ухапсити зато што оправдано тражи помоћ од државе Србије.

Хвала Богу, па болесника попут тебе нема много међу српским народом. Не желим те никоме, па ни шиптарима.

Шта чекате ,мислите да ће неко сутра да се сажали на поклане Србе са Космета ,неко можда из ЕУ ,мало сутра ...

На оћи ће да нам кољу народ и сутра ће уници да вас питају ГДЕ СТЕ БИЛИ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back