Zhuangzi
Domaćin
- Poruka
- 3.706
Meni samo nije jasno zašto sada ove forumske patriJote ne krenu na Kosovo i dokažu se, nego samo *****jup preko kompa i kao najveće pičkice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Помогао им је Борко Стефановић, чак је и један контејнер за смештај царине сачувао..Зашто се Шиптари не повлаче ,Срби са Космета ноћас неће спавати .Нико им данас није помогао сами су се одбранили .ЗАШТО ИМ НИКО НЕ ПОМОГНЕ
To ce se desiti i sa bulevarom paralelnim sa bulevarom Mihajla Pupina.Ne još, to je samo deklarativno, ne veruj im za sada, ali gledaj samo šta će da se desi za koju godinu kad ih ostave na cedilu kao što su ostavili i sve druge. Kad onako unezvereni Šiptari počnu da ruše Klintonove spomenike i skidaju nazive ulica koje su davali u nastupu euforije. Još malo, još samo malo...Živi bili pa videli, Reg nikad ne maši.
![]()
Није то само срећа, човјек је размишљао главом и чак противно наређењу урадио преправку ПВО система на сопствену одговорност.
И погодио.
eh, mitovi...prepravke su radjene na svim mogucim vrstama oruzja... pamet + sreca...On je uradio ono za sta je bio mobilisan... dao svoj doprinos... tako ti je u svakoj vojsci, ne samo u vasoj...
Ja i jesam patriota, ako ni zbog čega drugog, ono zbog poreza koji uredno plaćam i ne potkradam sopstvenu državu, kao ovdašnje patriote sa velikim J u sredini.![]()
To ce se desiti i sa bulevarom paralelnim sa bulevarom Mihajla Pupina.
Meni samo nije jasno zašto sada ove forumske patriJote ne krenu na Kosovo i dokažu se, nego samo *****jup preko kompa i kao najveće pičkice.

Jedinu koju imam, ja nemam rezervnu kao ti. Mogu da pljujem Vladu, predsednika, opoziciju, ali nemam drugi narod i neću da budem ološ. Kapish?
nadam se samo da ne placas TV pretplatu
Plaćam i to, mada najradije ne bih, ali plaćam.![]()
![]()
eh, mitovi...prepravke su radjene na svim mogucim vrstama oruzja... pamet + sreca...
Дошло је доста Срба из централне Србије, Републике Српске и Црне Горе да нам помогне.
Дошло је доста Срба из централне Србије, Републике Српске и Црне Горе да нам помогне.
Ниси чуо да они који најбоље одраде посао бивају унапређени, а не отпуштени?
Postoje Albanci koji zive u Beogradu i koji su lojalni gradjani Srbije, tako da se uzdrzi od promasene duhovitosti.
Ови што нису дошли би могли да ураде праву ствар у Београду..
Neće njih spasiti njihov lični integritet i istrajnost.
Može da ih spasi samo ekonomski jaka Srbija a kako od tog posla nema ništa ni sa ovom vlašću kao ni sa njenim alternativama ostaje im samo da kupe šta se može poneti i dođu u Srbiju ili da čekaju dan kada će Ameri dati zeleno svetlo za rešenje srpskog pitanja na Kosovu a onda slaba vajda od svega.
Нису митови, кажем ти да је урадио преправку и модификацију баш по сопственој вољи и на своју одговорност. Читај мало нешто прије него што почнеш да лупаш.
И ми смо их у РС-у обарали, али Ф117 је посебан улов.
Valjda si svestan koliko je ljudi odradilo u tom periodu posao kako treba.... pa 14 unistenih tenkova ti to valjda najbolje govori... Reorganizacija VS je jedna od najboljih stvari koja je uradjena od 2000. godine... i to ce se pokazati u godinama koje dolaze...
Па то сам и ја рекао малопре, реорганизација ВС после 2000 је допринела стабилности на Балкану, Србија и да хоће да уђе у рат да заштити своју територију и народ- не може, нема чиме...