Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To sto ces me ti pljuvati, to je tvoj ptoblem, a ne moj. Cak i to sto ti mislis da ja volim bilo koje zlocince, makar oni bili i Albanci, ponovo je tvoj problem. A ja ne zelim da ti pomazem u eliminaciji tvojih "problema" time sto cu optuziti neke ljude da su ratni zlocinci samo sto bi ti volela da ja tako nesto kazem. Znaci dok se za nekoga ne dokaze da je ubio makar jednog, ako ne hiljade, kao sto se dokazalo za neke Srbe, do tada...

I ovaj genetski otpad i dalje obitava na forumu???? Fascinatno...

Па онда је и теби јасно да ни граница на Јарињу не постоји, јер народ тамо није прихватио проглашење независности и хоће да живи у држави Србији...

Pa i ja hocu da zivim u drzavi kanadi, ali zelje i realnost se bas ne podudaraju.
ps. odoh malo, nastavicemo za desetak minuta.

Договорен споразум да се РОСЕ или ти бивша ОВК повуче према Приштини до сутра ујутру.

19.08 - Борислав Стефановић изјавио да је командантом Кфора Ерхардом Билером договорено да се специјална јединица Роса до сутра ујутру повуче у Приштину, и да се уклоне блокаде путева на северу Косова.

Да ли верујете Кфору?

Шта може ноћас да се деси на Космету ,зашто нам продају приче да ће РОСА да се повуче.

To sto ces me ti pljuvati, to je tvoj ptoblem, a ne moj. Cak i to sto ti mislis da ja volim bilo koje zlocince, makar oni bili i Albanci, ponovo je tvoj problem. A ja ne zelim da ti pomazem u eliminaciji tvojih "problema" time sto cu optuziti neke ljude da su ratni zlocinci samo sto bi ti volela da ja tako nesto kazem. Znaci dok se za nekoga ne dokaze da je ubio makar jednog, ako ne hiljade, kao sto se dokazalo za neke Srbe, do tada...

- reče Adem i odskoči visoko,pljesnu rukama i poče da pleše pocupkujući nanulama.

Extra, znači nema ni Radovana Karadžića, Ratka Mladića, Gorana Hadžića....ništa nije dokazano, a pitanje je da li će i biti. Šteta što o tome nismo ranije razgovarali, izbegla bih da govorim ružno o nevinim ljudima.

Tek cete narednih dana videti kakvo se sranje iza brda valja... ovo je samo probni balon...klasicna provera dokle mogu da idu...slazem se sa Tadicem u vezi resenja diplomatijom, ali da bi se do toga doslo mora se pored diplomatije mora imati i stap u ruci...podizanje nivoa borbene gotovosti i delimicna mobilizacija rezervnog kadra i onda bi svi seli malo da razmisle... vasi politicari moraju biti malo odlucniji, kako pozicija tako i opozicija

Штап у руци? Мобилизација?
Као да си заборавио да нам је цео командни састав у Хагу, заслугом неких овде...

Tek cete narednih dana videti kakvo se sranje iza brda valja... ovo je samo probni balon...klasicna provera dokle mogu da idu...slazem se sa Tadicem u vezi resenja diplomatijom, ali da bi se do toga doslo mora se pored diplomatije mora imati i stap u ruci...podizanje nivoa borbene gotovosti i delimicna mobilizacija rezervnog kadra i onda bi svi seli malo da razmisle... vasi politicari moraju biti malo odlucniji, kako pozicija tako i opozicija

jednom da se i ja slozim sa tobom. ja sam predlozio i upucivanje specijalnih jedinica u zubin potok i mitrovicu - U CIVILU

Договорен споразум да се РОСЕ или ти бивша ОВК повуче према Приштини до сутра ујутру.

19.08 - Борислав Стефановић изјавио да је командантом Кфора Ерхардом Билером договорено да се специјална јединица Роса до сутра ујутру повуче у Приштину, и да се уклоне блокаде путева на северу Косова.

Да ли верујете Кфору?

Шта може ноћас да се деси на Космету ,зашто нам продају приче да ће РОСА да се повуче.

I zašto ne odmah, nego ujutru?

Uff ko nam prica o pravdi onaj koje 1999. napadao srpske policajce. Znamo svi za tvoj ekspoze.
Inace nama bi trebalo najbolje nesto ovako
P1500_Monster.gif

Extra, znači nema ni Radovana Karadžića, Ratka Mladića, Gorana Hadžića....ništa nije dokazano, a pitanje je da li će i biti. Šteta što o tome nismo ranije razgovarali, izbegla bih da govorim ružno o nevinim ljudima.

Mozda nisi upoznata, ali ti su optuzeni, i upravo vasa policija ih je lovila ko zveri i predala medjunarodnom sudu. Da li su krivi, ubrzo cemo saznati.
A sad ti navedi kojeg naseg zlocinca trazi taj medjunarodni sud, a da se taj zlocinas krije kao najveca pichkica dok ga nasa poliicja lovi.

Mozda nisi upoznata, ali ti su optuzeni, i upravo vasa policija ih je lovila ko zveri i predala medjunarodnom sudu. Da li su krivi, ubrzo cemo saznati.
A sad ti navedi kojeg naseg zlocinca trazi taj medjunarodni sud, a da se taj zlocinas krije kao najveca pichkica dok ga nasa poliicja lovi.

Лепо си рекао, проблем је у нашој власти...

Штап у руци? Мобилизација?
Као да си заборавио да нам је цео командни састав у Хагу, заслугом неких овде...

Imate vi i vojsku i komandni kadar... samo je problem sto je mnogo vas zadojeno mrznjom prema rezimu pa i ono sto valja i sto je uradjeno kvalitetno vidi kao pogresno...

Nemoj da budes siguran. Do guse je doslo i njima i nama.

Ključna razlika između njihove i naše guše je u tome što nas drže za istu a njima je dopušteno ultimativno iživljavanje u cilju konačnog etničkog čišćenja Kosova.

Treba priznati da nismo ni u stanju ni u mogućnosti da pomognemo Srbima sa Kosova u ovom trenutku gotovo ni na koji način sem da eventualno proistanemo na ucene odnosno priznamo Kosovo i samo na kratko odložimo njihovu egzekuciju od strane Amera i njihovih poludivljih podizvođača.

A mamlazima koji se slavodobitno naslađuju ovom situacijom mogu da poručim samo da se napasu Ademove livade jer nisu za bolje pošto ih koliko čitam do orgazma razgaljuje stravična muka i neizvesnost kroz koju prolaze Srbi na Kosovu u ovom trenutku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back