ccaterpillar
Legenda
- Poruka
- 56.059
- reče Adem,otrese mrvice sa brade,obrisa usta od sira i nastavi da kuca na tastaturi .
Ма дај, чујем да је држао положај у клоњи са флашом воде, без гуз папира, а онда право за тастатуру... А ево сад и јео...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- reče Adem,otrese mrvice sa brade,obrisa usta od sira i nastavi da kuca na tastaturi .
Postoje Albanci koji zive u Beogradu i koji su lojalni gradjani Srbije, tako da se uzdrzi od promasene duhovitosti.

Ne dirajte Tihog!
Na ivici je nervnog sloma.
Tu ,, nezavisnost ,, je priznalo manje od trecine drzava clanica UN - Rusija i Kina i jos 150 drzava je nisu priznale ... zato vam i ne treba dozvoliti izlazak na ,,granicne ,, prelaze ... ...
Ne dirajte Tihog!
Na ivici je nervnog sloma.
P.S.Salamala.![]()
Иначе Косовари су у периоду 2003-2008. листом гласали за Тому Шкољку.
Стварно не могу да жалим такве појаве.
Мораће да се ослоне на Тихог и Прву Сунцобранску дивизију

Tako je.
Ostali su u grčkoj na plaži
Bilo bi lepo ako ne bi vredjali Adema.
Kako Srbin reaguje kada ciuje da je povredjen\ubijen albanski policajac

Иначе Косовари су у периоду 2003-2008. листом гласали за Тому Шкољку.
Стварно не могу да жалим такве појаве.
Мораће да се ослоне на Тихог и Прву Сунцобранску дивизију

Štoo? Pitaj ga jednom, kad bude prilika, šta misli o šiptarima ratnim zločincima, pa ćeš čuti priču. Pljuvaću ga gde stignem i gde ne stignem, a bila sam, priznajem, isto tako naivna kao i ti. Branila ga i imala dobru komunikaciju s njim sve dok jednom nismo čačnuli temu - zločini šiptara nad Srbima.

Nasi "prijatelji" Francuzi.
KOSOVO | UTORAK 26.07.2011 | 18:47
"Priština preuzima šta joj pripada"
IZVOR: TANJUG
Priština -- Francuski ambasador u Prištini Žan Fransoa Fitu izjavio da treba poštovati odluke Vlade Kosova, jer je u svoje ruke preuzela odluke koje joj pripadaju.
Žan Fransoa Fitu
"Dakle, to treba poštovati svidelo se to nama ili ne", izjavio je Radio Dukađini.
"Ta odluka je stvorila novu situaciju i mi treba da živimo s tom situacijom i neopgodno je obezbediti mir", rekao je Fitou.
"Uveren sam da organizovani kriminal neće biti uvezen ili izvezen sa Kosova u novonastaloj situaciji. Ukoliko se ti novi fenomeni zaustave novonastalom situacijom, to će biti najbolja moguća stvar", kazao je francuski diplomata.
On je sugerisao Euleksu i Vladi Kosova da sedne i nadje najbolji način kako implementirati odluke vlade.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=07&dd=26&nav_category=640&nav_id=527975
Ono sto je dobro od svega sto nas je zadesilo jeste da su na kosmetu ostali najjaci Srbi. Oni koji ne odustaju i ne predaju se.
Oni koji pucaju da ubiju.
Siptari su danas naucili tu lekciju.
A tadic moze da nastavi da *****.
Znaš šta, mi bismo rado zaboravili da ste vi ikad postojali na planeti Zemlji, kad ne biste ubijali i maltretirali ono malo naših zemljaka na Kosovu. Ali, pošto ste vi jedno divlje pleme gde je krvna osveta deo folklora, onda se veoma plašimo za svoje sunarodnike i znamo pouzdano da ne bi ostao ni jedan jedini Srbin uzrasta od kolevke do 100 godina kad bismo pustili da vi "brinete" o njima. Ako uzmemo u obzir da su vam "premijer" i članovi "Vlade" osvedočeni kriminalci, ubice, trgovci drogom i belim robljem, onda imamo opravdan razlog za užasan strah za sudbinu Srba na Kosovu.
Štoo? Pitaj ga jednom, kad bude prilika, šta misli o šiptarima ratnim zločincima, pa ćeš čuti priču. Pljuvaću ga gde stignem i gde ne stignem, a bila sam, priznajem, isto tako naivna kao i ti. Branila ga i imala dobru komunikaciju s njim sve dok jednom nismo čačnuli temu - zločini šiptara nad Srbima.

Postoje Albanci koji zive u Beogradu i koji su lojalni gradjani Srbije, tako da se uzdrzi od promasene duhovitosti.
Samo da ti dam do znanja da sam procitao post. Svaki moj odgovor na tvoj post bi bio kao udaranje glavom u zid.
Bilo bi lepo ako ne bi vredjali Adema.
jel tebe neka svetlost spucala u glavu, šta je bre ovo?![]()
Neće njih spasiti njihov lični integritet i istrajnost.
Može da ih spasi samo ekonomski jaka Srbija a kako od tog posla nema ništa ni sa ovom vlašću kao ni sa njenim alternativama ostaje im samo da kupe šta se može poneti i dođu u Srbiju ili da čekaju dan kada će Ameri dati zeleno svetlo za rešenje srpskog pitanja na Kosovu a onda slaba vajda od svega.