nesko ignorisi je
kad se u decanima ratovalo orahovcani su govorili ` nece kod nas. nije strasno`
posle su nahebali ko niko
znam je sve
TAKO JE BRATE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesko ignorisi je
kad se u decanima ratovalo orahovcani su govorili ` nece kod nas. nije strasno`
posle su nahebali ko niko
znam je sve
Tako je...najbezbednije....![]()

nadam se da cu ipak doziveti da se nekom skotu sudi za mog i njegovog zivota...taman bio i preki sud..
Samo se vi svadjajte.
Tihi.....treba mi artiljerijska podrska na koti 214......daj jedan baraz iz haubica od 155 mm!!!

Mislim da se nakon ove akcije Kosovskih vlasti otvara pitanje slicne akcije snaga Federacije na citavom dijelu Bosne.

kako nisu vremena za zaletanje? trebaju li cekati da im upadaju u kuce?
Mislim da se nakon ove akcije Kosovskih vlasti otvara pitanje slicne akcije snaga Federacije na citavom dijelu Bosne.
ti si sad udarila u zid...u sta se zaletati? braniti se da i to po svaku cenu, ali u sta se zaletati?
Tebe cemo prvog...![]()
...pa sta je onda sve ovo ako nije samoodbrana?
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pa on ce da se detonira, takav je plan...

ne delim tvoje misljenje.....sloboda i dostojanstvo srbiji će biti vraćena sa zapada........iz republike srpske
kapetane, ako ti je to cin, sto nisi na polozaju nego si ovde. ti bi trebao da budes tamo prvi i da komandujes zamnom a mi ostali da idemo za tobom.
Nećeš, a neću ni ja .
Mislim da je besmislena dalja diskusija i na ovu i na slične teme...napravila bih paralelu i ovde kao i u realnom životu : ovde su sve teme preuzeli mnogobrojni klonjovi poremećene šolje isto kao i upravljanje državom poremećene ličnosti...tuga.
Tihi.....treba mi artiljerijska podrska na koti 214......daj jedan baraz iz haubica od 155 mm!!!

AKO KORISNICI, NE MOGU DA DISKUTUJU, BEZ VREDJANJA, PROVOKACIJA I SPAMA, DA KATANCIM TEMU ONDA?![]()

AKO KORISNICI, NE MOGU DA DISKUTUJU, BEZ VREDJANJA, PROVOKACIJA I SPAMA, DA KATANCIM TEMU ONDA?![]()