Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo ti jos samo jedna replika, dosadila si vise

ne doprinosis temi, napadas dvoje srba koji se uzivo javljaju odozdo. neska znamo mnogo duze i ko je i sta je. a ti si samo jedna od dezurnih rezimsko siptarskih ljubitelja. mnogo smo ovde videli takvih, nisi prva, cak je moguce da si kloncina, po ispoljenim stavovima

ako gresim napisi u jednom postiu koncizno sta milis, pa sta god da je to. svako ima pravo. ali, nemij da spamujes i provociras pa polse da se cuddis

spamujem kad kazem da ljudi treba izaci na ulice umesto da vise na netu?? Svako ko me ovde poznaje zna sta mislim... a na tvoju konstataciju da sam "rezimsko siptarski ljubitelj" i klon nemam nista da kazem osim da ti odbijem na glupost...

licni primer...neka oni(a i ti) prodju pola onoga sto sam ja, pa cemo onda da pricamo...

sta smo jos trebali da prodjemo mi koji smo 99 bili na kosovu i metohiji.....mi koji smo se odazvali na poziv domovine u njenoj odbrani.......sta zamisljs ti deriste jedno bezobrazno......ko tebi daje pravo da bilo koga prozivas ......ko si ti bre da prozivas neska a ti u orahovcu......ne seeri bre....idiote jedan

Vidi drugar, ja nemam nista protiv jevrejskog naroda i ako sam se tako izrazio (pogresno) vec protiv izraelske drzave! Medjutim, posto mi se sku.rcilo da slusam od vas demokrata kako i dalje slinite zbog tzv holokausta cak i posle 65 god. ona cu izinata da kazem to sto si ti citirao. Uzgred, Brejvik tebi nikako i ne moze biti brat. Tebi su braca Klinton,Olbrajt,Holbruk,Taci tako da je logicno sto ti Brejvik nije brat.Vidis, on jedini zna kako se razgovara sa osobama poput tebe i tebi slicnima. Uzgred, kakav ti je to pederski nadimak?

na ovom forumu ima puno desnicara, manje ili vise etabliranih. pomalo mrze ove ili one i to je sve, uglavnom se to svodi na pisanije i busanje u grudi, nista vise...a ti "drugar" ti si odistinski bolestan i poremecen.

a uzgred, nick, to je Harry Belafonte, jedna njegova pesma...

kapetane, ako ti je to cin, sto nisi na polozaju nego si ovde. ti bi trebao da budes tamo prvi i da komandujes zamnom a mi ostali da idemo za tobom.

Momak,pretpostavljam da si mlad, zato tako i reagujes! Posle svega sto sam video i doziveo od 1991 do 2000 god. mogu samo da kazem da ces me videti na polozaju kad se budemo razracunavali sa glavnim srpskim protivnikom, IZDAJOM I POLTRONSTVOM i VATIKANOM.

sta smo jos trebali da prodjemo mi koji smo 99 bili na kosovu i metohiji.....mi koji smo se odazvali na poziv domovine u njenoj odbrani.......sta zamisljs ti deriste jedno bezobrazno......ko tebi daje pravo da bilo koga prozivas ......ko si ti bre da prozivas neska a ti u orahovcu......ne seeri bre....idiote jedan

pali decko...da si ti bilo sta prosao ne bi ovako zborio...

licni primer...neka oni(a i ti) prodju pola onoga sto sam ja, pa cemo onda da pricamo...

Curo ne preteruj - ako zaista pocnemo da pricamo moci ces samo da da se pokrijes po usima ... ma ko bila ...

Pusti momka na miru - neka pise ono sto vidi i cuje - odavde se njegove info mogu preneti na mesta koja citaju desetine i desetine hiljada ljudi koji nas podrzavaju ... .. a to nije mala stvar ... ne gledaju nas svi narodi jednako i ne cene nas svi kroz ovu nesposobnu i kukavicku vladajucu garnituru ... .. ima i drugih osim Srba koji sa paznjom i zabrinutoscu praze ova zbivanja - svaki validan info je znacajan ... ako i ti imas neku info iz prve ruke postavi je - videcemo koliko je verodostojna a posle budi sigurna da ce je imati ko citati ..

kapetane, ako ti je to cin, sto nisi na polozaju nego si ovde. ti bi trebao da budes tamo prvi i da komandujes zamnom a mi ostali da idemo za tobom.

Jok , to mu tiha patnja al' hbg-a činovi se ne daju za menjanje usr.anih pelena .

Komandovati može samo u nekom staračkom domu u rodnoj mu vukohebini al' ni tamo nema kome...tadija srezao pemzije te i ti nesrećnici uglavnom umiru gladni i žedni, a domovi zvrje prazni...

Curo ne preteruj - ako zaista pocnemo da pricamo moci ces samo da da se pokrijes po usima ... ma ko bila ...

Pusti momka na miru - neka pise ono sto vidi i cuje - odavde se njegove info mogu preneti na mesta koja citaju desetine i desetine hiljada ljudi koji nas podrzavaju ... .. a to nije mala stvar ... ne gledaju nas svi narodi jednako i ne cene nas svi kroz ovu nesposobnu i kukavicku vladajucu garnituru ... .. ima i drugih osim Srba koji sa paznjom i zabrinutoscu praze ova zbivanja - svaki validan info je znacajan ... ako i ti imas neku info iz prve ruke postavi je - videcemo koliko je verodostojna a posle budi sigurna da ce je imati ko citati ..

svi oni koji imaju info iz prve ruke nemaju bezicni internet i razne ajfonove kod sebe, veruj mi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back