- Poruka
- 16.439
Jadna li smo mi drzava ako smo spali na to da mastamoo Arkanu i legiji.I jadan narod.
Kakvibre Arkan i legija, ima tu casnih ljudi za koje se ne zna!Q
ne znam za druge...nas je tada Arkan spasao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jadna li smo mi drzava ako smo spali na to da mastamoo Arkanu i legiji.I jadan narod.
Kakvibre Arkan i legija, ima tu casnih ljudi za koje se ne zna!Q
Šiptari se okupljaju na jugu mosta u Kos,Mitrovici i izgleda da se spremaju za zlo nad Srbima.
Šiptari se okupljaju na jugu mosta u Kos,Mitrovici i izgleda da se spremaju za zlo nad Srbima.
Хеликоптер КФОР-а преноси ?нешто? у јужни део К.Митровице... Сликао пре пет минута...
![]()
ne znam za druge...nas je tada Arkan spasao...
naravno da ti ne znas sta to govori i meni....arkan je 1998. meni i ostalim srbima (a bilo ih je 3000) u Orahovcu spasao zivote kad su nas siptarski terorosti opkolili...da nije bilo njega sve bi nas pobili...
sad rece Bota da Srbi moraju sacuvati prisebnost...kakva glupost yebo te...

Не смеју они ништа да ураде... Спремно их чекамо...
Ovo je bruka šta je pre malo rekao ministar Bogdanović na Pink TV jer reći da je mirno na severu je gore nego da je ćutao i pričao da ništa nezna.
To je bilo tada.
Ne brini, dobro je on to "naplatio" sto vas je spasao.
Ovo je bruka šta je pre malo rekao ministar Bogdanović na Pink TV jer reći da je mirno na severu je gore nego da je ćutao i pričao da ništa nezna.

mislis on i roba su mu se nasli u okruzenju pa je morao da spasava, a usput i vas...obavezno...
da je sada ziv sigurno ne bi sedeo skrstenih ruku...
danasnja noc je kriticna! izdrzite braco nasa !
Gospod je uz vas a i cela Srbija osim ovih veleizdajnika na vlasti!
Zar vama nije sumnjivo da su vlasti u Beogradu znale za planove Pristine o nasilnom pokusaju zauzimanja prelaza? Pa krmak ministar unutrasnjih poslova dacic je pre par dana nagalsi da se plasi nekog oblika "Oluje"na Kosovu.Ono, javilo mu se neposredno pred taj cin,ili je dobio info![]()
danasnja noc je kriticna! izdrzite braco nasa !
Gospod je uz vas a i cela Srbija osim ovih veleizdajnika na vlasti!