Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kazi mi kakvo je raspolozenje madj nama......jel ste se organizovali.....sta se dogadja

svi naši opštinski organi su jasno dali upute da je moguće pogoršanje situacije pa će možda da se upotrebi i sirena za uzbunu a svi građani Srbi su dužni da izađu iz svojih kuća i stave se na raspolaganje civilnoj teritorijalnoj odbrani.

Poslednja izmena:
Ne lupetaj. Doci ce dan kada ce se za ovakva lupetanja po forumima kaznjavati zatvorom. Tako da ce sva srpska bagra odrodjena od svojih biti u zatvorima.

pravo na slobodno izrazavanje misljenja zagarantovano je medjunarodnim pravom . Ako cak i prdsednik Srbije kaze da Srbija triba da privati realnost ,cto to obicni gradzani ne bi uvazavali mislenje svoga vodje , koji ih vodi u lipsu i evropsku buducnost ,di cvitaju zlatne jabuke i teku potoci od piva ili pepsi cole

Koliko samo naivno i stihijski srbi razmisljaju po pitanju danasnjih zbivanja na Kosovu. Trazi se da Tadic "reaguje"! Tamo neki traze da veterani krenu u pomoc! Onda neki prizivaju "casne" oficire u "vojsci" koja i ne postoji da reaguju. Zatim se prizivaju neke istorijske licnosti,Karadjordje,Lazar,Sindjelic, a cak i da se pojave medju ovakvim srbima, mislim da bi se odmah u grob vratili. Sada je sve u Bozijim rukama i od nas vise nista ne zavisi.Licno smatram da je Srbiji potrebno bozije prociscenje kroz oganj i mach kako bi novo srpstvo vaskrsnulo u svom punom sjaju. Ne treba nama vise nikakav dobar vodja kad smo mi kao narod propali i izgubili svoj nacionalni identitet i ponos.Cak i najbolji vodja nam ne bi pomogao jer smo takvi da cemo i njemu na spavanju odseci glavu,odrati je i napuniti pamukom i poslati ovog puta u Hag! Po prvi put da na sva ova zbivanja gledam sa mirom u dusi. Nama je potrebno (sto bi rekao Njegos) "da trijebimo gubu iz torine, da je krstimo u krvi" kao sto to uradi brat Brejvik.

Brejvik je mozda tebi brat onako mentalno poremecen, i nemoj zbog toga da ga poistovecujes sa nama kao narodom. znaci iskljucivo u prvom licu tj u svoje ime. a sem toga ti si meni ostao zapazen po tvom stavu o istrebljenju jevrejskog naroda tj da bi to voleo, i samim tim jasno je da ti Brejvik i jeste neki brat i da delite slicna monstruozna razmisljanja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back