- Poruka
- 15.259
Mислиш у онај део дворишта који ти нису отели?
O čemu ti?
To je upućeno susjedima koji trenutno voajerišu.
A mi? Znamo li uopšte koliko nam je to dvorište?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mислиш у онај део дворишта који ти нису отели?
ofkud ti znas? ja idem u teretanu cesto
Па није он крив што му је двориште 23% територије бих, па гдје год погледа кроз прозор види српску тробојку.
А они као већински народ морају да се згусну на 23%.![]()

Možda i više kakvi pola nemoj tako...squida treba samo razumeti...dobar je on, bre....

Па није он крив што му је двориште 23% територије бих, па гдје год погледа кроз прозор види српску тробојку.
А они као већински народ морају да се згусну на 23%.![]()
To uopste nije lose! Gde god da kroci, moz` kod komsija na kaficu.Pravo zaebana i zbunjujuća situacija![]()

Zašto?Da nisam bio bezobrazan?
![]()
pa dobro, ali ja dosta dzogiram to je jedno vreme bio glavni deo mog programa.Teretana je macji kasalj...
Samo se bezveze napucas, a nepokretan si i trom. Neki fudbaler ili alteticar bi te pokidao 1 na 1 ko nista...
Pravo zaebana i zbunjujuća situacija![]()

E to je problem...nailazim na nerazumevanje okoline...
![]()
Ovo je sustina. Sustina u razumevanju mozga prosecnog srpskog 'patriote'. I potpuno si u pravu, oni apsolutno razmisljaju na taj nacin. A sada ce da te odrukaju za post. I ovo zasluzuje posebnu temu.

Pa ja sam uvek bio na nivou...![]()
Čuti tu....i pikolinu da mi ne diraš...Si čuo!

kraj...
"specijalne" siptarske snage se povlace,goloruki Srbi pobedili,granicnim prelazima upravljaju srpski policajci...
i opet smo vas shebali siptari,opet...

nadam se, ali po medijima se sto puta smirivala situacija, a onda ovde procitam potpuno suprotne vesti.Читам, кажу да се смирује ситуација на КиМ. Јел то истина?
mi ne smemo dozvoliti da siptari zauzmu te prelaze cak ni pocenu rata sa NATO paktom .
Ti prelazi su bukvalno KISEONIK za Srbe na Kosovu i Metohiji.
na severnom kosmetu zivi 60.000 Srba tu je 20.000 vojno sposobnih jos da im se pridruzi nas 20.000 dobrovoljaca iz Srbije i to je sila koju ni NATO ni Hasim Taci ne moze da pobedi.
u Mitrovici je vanredno stanje, hebem li ga, sve prodavnice, kafici, ma javni lokali su radili do 3h
sad muk
svi pale u Rudare, ceka se razgovor sa natovcima u pola 6
tako da ce se nakon tog razgovora znati hoce li sve da bukne i ode u pm, ili se vracamo u situaciju od pre par dana..relativno mirnu
nadam se, ali po medijima se sto puta smirivala situacija, a onda ovde procitam potpuno suprotne vesti.