Vucjak1989
Zainteresovan član
- Poruka
- 381
Zanimam me sta mislite od devojkama koje imaju decka,a vole da flertuju sa drugim muskarcima, bilo to kad izadju same ili sa deckom ? Zasto to rade ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimam me sta mislite od devojkama koje imaju decka,a vole da flertuju sa drugim muskarcima, bilo to kad izadju same ili sa deckom ? Zasto to rade ?
o njima mislim sve najboljeZanimam me sta mislite od devojkama koje imaju decka,a vole da flertuju sa drugim muskarcima, bilo to kad izadju same ili sa deckom ? Zasto to rade ?
Pa sinoc mi je to radila i bas me je iznervirala, a plus ceo dan me je bolela glava tako da joj se nisam danas a ni sinoc javljao, a sad mi non stop salje poruke. primetio sam da to radi kad god sam ja neraspolozen i ne pridajem joj dovoljno paznnje, a ne mogu stalno ok da budem ,kad se skoro svaki dan vidjamo i izlazimo.
Nista lepo ne mislim, pogotovo o onima koje to rade na naocigled momka...uzas...isto vazi i za momke i devojke...Zanimam me sta mislite od devojkama koje imaju decka,a vole da flertuju sa drugim muskarcima, bilo to kad izadju same ili sa deckom ? Zasto to rade ?
Pa sinoc mi je to radila i bas me je iznervirala, a plus ceo dan me je bolela glava tako da joj se nisam danas a ni sinoc javljao, a sad mi non stop salje poruke. primetio sam da to radi kad god sam ja neraspolozen i ne pridajem joj dovoljno paznnje, a ne mogu stalno ok da budem ,kad se skoro svaki dan vidjamo i izlazimo.
Mislim da ne postuje svog muskarca.
Ništa ružno.Zanimam me sta mislite od devojkama koje imaju decka,a vole da flertuju sa drugim muskarcima, bilo to kad izadju same ili sa deckom ? Zasto to rade ?
Ništa ružno.
I ja volim da flertujem...![]()
I to. Devojka trazi dalje..Sta hoce on, ozbiljnu vezu? To kada napunis 40-tu..Do tada bang bang uzivancija. Samo bez da joj on pomaze tako sto ce joj biti pratnja po kaficima i klubovima gde su bad boyzi a on da joj drzi kaput. Izadji brate bez nje i uzivaj vetrom u ledja. Sa njom samo u intimnim momentima, gajba, mjuza i uzivanje.
Čekaj malo. I mi što imamo 40 volimo da flertujemo...I to. Devojka trazi dalje..Sta hoce on, ozbiljnu vezu? To kada napunis 40-tu..Do tada bang bang uzivancija. Samo bez da joj on pomaze tako sto ce joj biti pratnja po kaficima i klubovima gde su bad boyzi a on da joj drzi kaput. Izadji brate bez nje i uzivaj vetrom u ledja. Sa njom samo u intimnim momentima, gajba, mjuza i uzivanje.
E ne može! Hajde smanji potreban radni staž za odlazak u penziju, a ovo ti ne dam da smanjuješ.otprilike...samo što bi ja smanjio sa četres na trijes trijespet
Ma odvalio sam cifru, shefe udri do zore..sto se mene to su najbolje godine, tatice u formi koje mladjanke jure.Zar da propustis celu scenu sa viklerkom koja ceka kuci u klompama i zanoveta?Čekaj malo. I mi što imamo 40 volimo da flertujemo...![]()