Privlačne ženske sa mišićima

Ateist484

Primećen član
Poruka
915
Inače ne volim bodybildersku građu kod žena koje su na steroidima i natječu se u bodybildingu, a čim čujem njihov dubok muževan glas, žalim ih onda. Ali ovako malo mišićavija građa mi je baš privlačna na ženskoj. Dobro joj stoji, vrlo je lijepa i fizički privlačna. Volim utegnutu građu kod ženskih, ali i poput atletičarki, odbojkašica, crossfit...

Ova je baš seksi. Zadržala je ženski fenotip, ženske obline, ali je blizu granice da postane muževna i odbojna. Izvukla je maksimum dokle je smjela ići sa mišićima i ostala ženstvena.

Dali se još kome sviđa ženska? Da ne ispadne da samo ženske vole mišiće, nek vježbaju i one malo.

Poslednja izmena:
Inače ne volim bodybildersku građu kod žena koje su na steroidima i natječu se u bodybildingu, a čim čujem njihov dubok muževan glas, žalim ih onda. Ali ovako malo mišićavija građa mi je baš privlačna na ženskoj. Dobro joj stoji, vrlo je lijepa i fizički privlačna. Volim utegnutu građu kod ženskih, ali i poput atletičarki, odbojkašica, crossfit...

Ova je baš seksi. Zadržala je ženski fenotip, ženske obline, ali je blizu granice da postane muževna i odbojna. Izvukla je maksimum dokle je smjela ići sa mišićima i ostala ženstvena.

Dali se još kome sviđa ženska? Da ne ispadne da samo ženske vole mišiće, nek vježbaju i one malo.
Macko totalno si moderna♡

Evo, ovako. ;) Kao i mnooogima muškima, i meni se dopadaju ženske obline. Mislim da su grudi prvo što me privuče kod žene, lepa kosa mi je na drugom mestu, i potom dolazi sve ostalo :)

Međutim, žene sa velikim mišićima su mi fetiš ;) i prvilače me samo-tako ;) Ja tu nemam granica: što ženska ;) ima veće mišiće, to mi deluje atraktivnije. Pri tome, privlače me sve ženske mišićne grupe, ali na bicepse (pre svega) i ramena baš otkidam :) (a ne samo na noge).

I, sad, problem je u tome što kod nas takvih snažnih ženskih razvijotkinja ;) nema baš mnogo (čitati: nema uopšte).

Ako se ipak nađe neka, može da mi se javi, da se eventualno smuvamo ;) Neću joj ništa :)

Svi mi muški volimo atraktivne ženske, lijepu ženstvenu građu. Ženske ni ne mogu imati mišiće kao ženske profesionalke jer one uzimaju anaboličke steroide. Ali zato mogu imati građu kao plesačice, odbojkašice, a to je svim muškarcima sexy. Bile bi s takvom građom svima privlačne.
Ali ja se jako palim na CrossFit ženska tijela i to posebno kad su u natjecateljskoj formi na steroidima. Imam fetiš na njihova tijela, pale me njihova građa, posebno kad se kreću i vidim njihove utegnute mišiće kako se napinju. Pale me strava. A posebno još ako imaju lijepa stopala te CrossFit žene, poludim tada i napaljujem se tada dodatno. Privlačne su mi i niže i višlje od mene ako su tako građene.

Ove što si kačio u prvom videu možda i nisu crossfit-žene, pre mi dođu fitnessovke, ili možda (mmm!) bodibilderke u nekoj manjoj kategoriji...
U prvom videu je fitnes trenerica, model i ličnost na društvenim mrežama. Na granici je ženstvenosti, ali mišići njeni su lijepa promjena za muške oči.
Na drugom videu su CrossFit komadi. Rade CrossFit vježbe. Izgledaju kao na anabolicima, što odaje da se natječu u tome. Izgledaju moćno. Takvih žena se nigdje nažalost ne može vidjeti.

Back