Lovac Luka ulovio vuka Iskusan Moderator Poruka 6.930 04.04.2025. u 16:44 - Estonke, Skandinavke sa Baltika #26 Sizif: To te neka snajka malo o'ladila, pa si kivan na Srpkinje? Pa tek kod ovih nećeš proći. Kliknite za proširenje... haha, nije to, vec ne volimto hvalisanje
Sizif: To te neka snajka malo o'ladila, pa si kivan na Srpkinje? Pa tek kod ovih nećeš proći. Kliknite za proširenje... haha, nije to, vec ne volimto hvalisanje
Lovac Luka ulovio vuka Iskusan Moderator Poruka 6.930 04.04.2025. u 16:46 - Estonke, Skandinavke sa Baltika #27 Sizif: Ostao bi naš Luka mokrih opanaka pored ovih Skandinavki. Ja sam kao mladić bio u Švedskoj, i pokazalo se da je jedina kod koje je bilo prolaza zapravo bila Ruskinja... Kliknite za proširenje... vrlo moguce xD nisam nesto imao kontakte sa njiima, najsevernije Holandjsnka
Sizif: Ostao bi naš Luka mokrih opanaka pored ovih Skandinavki. Ja sam kao mladić bio u Švedskoj, i pokazalo se da je jedina kod koje je bilo prolaza zapravo bila Ruskinja... Kliknite za proširenje... vrlo moguce xD nisam nesto imao kontakte sa njiima, najsevernije Holandjsnka
Lovac Luka ulovio vuka Iskusan Moderator Poruka 6.930 04.04.2025. u 17:20 - Estonke, Skandinavke sa Baltika #28 GrdobanS: Zar na nacistkinje, Lovče Luko? Sledi ti ribanje ušiju u centrali!!! Kliknite za proširenje... prevaspitacemo ih xD Oda Nobunaga: Skandinavija su samo Danska, Švedska i Norveška. Finska nije Skandinavija, a naročito ne Estonija. Svejedno, Estonke su 6 klasa iznad swarthy Srpkinja i ostalih balkanki. Kliknite za proširenje... znam brate al Estonke se generalno ne ralikuju mnogo od Skandinavaca, imaju tu i tamo vise tamnokosih
GrdobanS: Zar na nacistkinje, Lovče Luko? Sledi ti ribanje ušiju u centrali!!! Kliknite za proširenje... prevaspitacemo ih xD Oda Nobunaga: Skandinavija su samo Danska, Švedska i Norveška. Finska nije Skandinavija, a naročito ne Estonija. Svejedno, Estonke su 6 klasa iznad swarthy Srpkinja i ostalih balkanki. Kliknite za proširenje... znam brate al Estonke se generalno ne ralikuju mnogo od Skandinavaca, imaju tu i tamo vise tamnokosih
BoyanV Zainteresovan član Poruka 408 04.04.2025. u 20:59 - Estonke, Skandinavke sa Baltika #30 момоа: Pogledajte prilog 1709139 all i want from Estonia is you Kliknite za proširenje...
момоа Stara legenda Poruka 78.644 04.04.2025. u 21:06 - Estonke, Skandinavke sa Baltika #31 BoyanV: Pogledajte prilog 1709418 Kliknite za proširenje... divota, ne moramo brinuti dok su ove neustrasive gospodjetine na braniku europske otadzbine
BoyanV: Pogledajte prilog 1709418 Kliknite za proširenje... divota, ne moramo brinuti dok su ove neustrasive gospodjetine na braniku europske otadzbine
BoyanV Zainteresovan član Poruka 408 04.04.2025. u 21:13 - Estonke, Skandinavke sa Baltika #32 момоа: divota, ne moramo brinuti dok su ove neustrasive gospodjetine na braniku europske otadzbine Kliknite za proširenje... European Uterus stomps all!
момоа: divota, ne moramo brinuti dok su ove neustrasive gospodjetine na braniku europske otadzbine Kliknite za proširenje... European Uterus stomps all!