Zato se ruzne vise trude?

Veče je savršeno za šetnju.Onako malo sveže
Screenshot_2023-07-06-23-13-10-743_com.google.android.apps.photos.jpg

A šta je ovde ustvari tema?

ustanovila sam da se bas ono ruzne zenske vise trude da impresionariju muski pol...
Ladno sam se smejala tome, jer kod ruznih u faci imamo kategorije, manje ruzna, vise ruzna...I to je okom svakome vidljivo, niko ne masta o konjskoj faci koja ima utrennirano telo...Ali! malo njih masta o lepoj faci, ali neproporionalnog tela...
I sta mi lepe i zgodne da cinimo, jerbo nemamo te neke fizicke nedostatke? Osudjene smo na filantropiju(eventualno mizantropiju nedoooo Bogisa i ostali bogovi) ostale socijalne, moralne, i u skladu sa tim kategorije, gde imamo ljubavi, ali takve i takvi nemaju ljubavi ka nama?!
Ljudi, muka mi od ruznih...

ако погледаш мало боље по улици, ружне су и више ТРУДНЕ
од вас лепих и згодних!

1. тврдите пазар, премного
2. сви вас посматрају као трофеј, нико вас и не узима озбиљно.

ако погледаш мало боље по улици, ружне су и више ТРУДНЕ
од вас лепих и згодних!

1. тврдите пазар, премного
2. сви вас посматрају као трофеј, нико вас и не узима озбиљно.
izvinjavam se zbog neprisutnosti na forumu, te odgovor kasni, bez namere da rehabilitujem temu tek tako...
1. tvrdimo pazar, sta je lose u tome? Da imas sestru, najbolju prijateljicu ili cerku, drugacije bi je savetovao?
2. moguca i istinita je prva tvrdnja, za deo recenice iza zareza hm...ne svataju neki koji ni ne treba da shvataju ocigledy

hmmm... neko moje iskustvo kaze da su lepe obicno seksualno ladne ko led i imaju bolestan fetis da se druze samo sa ruznijima od sebe... nevezano sto je pojam lepote i ruznoce skroz relativan u zivotu, a bogme i u umetnosti...videti. u.eko.

manje lepe se ne foliraju, kod njih nema licemerja, nema lazi, nema prevare, sve je na tanjiru. znas sa cim imas posla i vrlo cesto imaju ono sto nijedna lepotica bilo kog formata nema a to je ljudskost.

al dobro, to nije tema :lol:
mozda tvoje iskustvo nije merodavno ili si kao Hickok birao ledene kraljice plavuse za glavne uloge:lol: /ofc proizvoljno ovo sa boojom kose.../ Zaista si jednucinjenicu utrefio, imam fetis na ruznije od sebe, te ni drugarica, ni decko, maltene ni komsija ne moze biti lepsi od mene-ako je lepsa komsinica, odmah se selim minimum iz ulaza (((:

Danasnje lepotice nece ici busem kad znaju da mogu bolje,vise komplexa imaju od ruznjikavih a opet manje partnera ako nece za kes,mnogo vise tu ima s njima problema,naravno super ih je kresati ali tako mora da se izlazi na kraj sa svima
june, ti lepotice vrv vidjas u setnji do prvog marketa. na yt ili tv-u...tolika ogorcenost je KISELO GROZDJE. procitaj basnu (((:
mnogi ljudi nikada nisu citali basne, ma nista citali nisu sem dnevne polikte i prognoze, preskali su stranice o kulturi, umetnosti...hbg...ko da ih krivi, te nase male takoreci celave gnome, koji samo vide trenutni cilj, ne i perspektivu...

june, ti lepotice vrv vidjas u setnji do prvog marketa. na yt ili tv-u...tolika ogorcenost je KISELO GROZDJE. procitaj basnu (((:
mnogi ljudi nikada nisu citali basne, ma nista citali nisu sem dnevne polikte i prognoze, preskali su stranice o kulturi, umetnosti...hbg...ko da ih krivi, te nase male takoreci celave gnome, koji samo vide trenutni cilj, ne i perspektivu...
Na tvoju zalost mnoge sam lepotice kresno,jedva jedna ruznjikava za koju se moze reci da se bolje krese od lepotica

Back