Zato se ruzne vise trude?

petunija_love

Veoma poznat
Poruka
11.791
ustanovila sam da se bas ono ruzne zenske vise trude da impresionariju muski pol...
Ladno sam se smejala tome, jer kod ruznih u faci imamo kategorije, manje ruzna, vise ruzna...I to je okom svakome vidljivo, niko ne masta o konjskoj faci koja ima utrennirano telo...Ali! malo njih masta o lepoj faci, ali neproporionalnog tela...
I sta mi lepe i zgodne da cinimo, jerbo nemamo te neke fizicke nedostatke? Osudjene smo na filantropiju(eventualno mizantropiju nedoooo Bogisa i ostali bogovi) ostale socijalne, moralne, i u skladu sa tim kategorije, gde imamo ljubavi, ali takve i takvi nemaju ljubavi ka nama?!
Ljudi, muka mi od ruznih...

pa,spavaju s muskarcima i misle da su dobre ribe.Musko odma leti da je najruznija.
ma ne leti, lete oni koji su unutar sebe nesigurni i mozda fizcki bolji ili druga krajnost unakaredjeni...Msm da konjsku facu ili neke slicne kategorije moze da kara samo psihicki unazadjeni muskarca..Jerboooooo u facu ne gleda, lakse mu da goozy...Sa druge strane, koji je trip onih koji karaju lepe i npr debele? Opet neki kompleks i psiho klacalica...Inace, te ultimatume i vizije iskljucicivo imaju llikovi koji su u konfliktu sa samim sobom psihicki i sopstenim fizikusom..
onda krece drugi problem, ako su atraktini po fizickoj pojavi, lepuskasti, sexy..Ali plitki kao kap kise u plehanom tanjiru...Nema te moci koja curku oslobodi i samosvesnu zensku da im se vrati.
Ne znam, eto (((:

ustanovila sam da se bas ono ruzne zenske vise trude da impresionariju muski pol...
Ladno sam se smejala tome, jer kod ruznih u faci imamo kategorije, manje ruzna, vise ruzna...I to je okom svakome vidljivo, niko ne masta o konjskoj faci koja ima utrennirano telo...Ali! malo njih masta o lepoj faci, ali neproporionalnog tela...
I sta mi lepe i zgodne da cinimo, jerbo nemamo te neke fizicke nedostatke? Osudjene smo na filantropiju(eventualno mizantropiju nedoooo Bogisa i ostali bogovi) ostale socijalne, moralne, i u skladu sa tim kategorije, gde imamo ljubavi, ali takve i takvi nemaju ljubavi ka nama?!
Zato sto lepe slabo daju.

ma ne leti, lete oni koji su unutar sebe nesigurni i mozda fizcki bolji ili druga krajnost unakaredjeni...Msm da konjsku facu ili neke slicne kategorije moze da kara samo psihicki unazadjeni muskarca..Jerboooooo u facu ne gleda, lakse mu da goozy...Sa druge strane, koji je trip onih koji karaju lepe i npr debele? Opet neki kompleks i psiho klacalica...Inace, te ultimatume i vizije iskljucicivo imaju llikovi koji su u konfliktu sa samim sobom psihicki i sopstenim fizikusom..
onda krece drugi problem, ako su atraktini po fizickoj pojavi, lepuskasti, sexy..Ali plitki kao kap kise u plehanom tanjiru...Nema te moci koja curku oslobodi i samosvesnu zensku da im se vrati.
Ne znam, eto (((:
Sto si frustrirana Petunija?
Ja sam par puta udelio kompliment, jedna me odmah napala kako smo mi muskarci zagoreli, odmah bi seks i od tad vise izbegavam da bilo kome sta pisem jer nema svrhe.
A njoj sam odgovorio, pa ako je zena lepa ne znaci da je i dobra u krevetu.

Kad jednog dana te ruzne shvate da kod Bred Pita nemaju sansi, shvatice da i nisu bas tolko ruzne.
Ocu kazem da za svaku krpu ima zakrpa. Ima more ruznih muskaraca koji isto tako nemaju sansi kod Monike Bertoluci.
Svako svom jatu pa cemo svi biti lepi.

А тек елегантно попуњене рибе што се труде да буду цоол!!!

Možeš li da postaviš svoju trenutnu sliku čisto da vidimo sa kim komuniciramo.
Pitam zbog drugih.Ne zbog sebe.
Ja znam da to nećeš uraditi.
Da skratim.
Ne.Ne prilaze ti.Možda ti sebe smatraš lepom.Možda ti prilaze oni koje ne želiš i sa namerama koje ne želiš.
Možda nekada nisi morala da se trudiš.
Sada moraš jer vidiš da ti ne prilaze.Boli te to što vidiš neke uspehe žena koje smatraš lošijim od sebe.
Smeš li da napišeš bar koliko imaš godina?
Znam.Ne.

Istina,lepe bi da budu jos lepse ,ono kao namestaju kosu puce se u kameru dok puse a ruzne mu ga samo daju i sve bi ucinile da zadovolje zato su i bolje u sexu

Sto si frustrirana Petunija?
Ja sam par puta udelio kompliment, jedna me odmah napala kako smo mi muskarci zagoreli, odmah bi seks i od tad vise izbegavam da bilo kome sta pisem jer nema svrhe.
A njoj sam odgovorio, pa ako je zena lepa ne znaci da je i dobra u krevetu.
Ne samo da je frustrirana, nego kompleksi je drmaju malo više. Umislila da je sama neko mjerilo ko je "ružan" a ko nije.
Površnost je jedna od najgorih osobina.

Back