bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.946
Nisam. S njim se celog dana raspravljamNormalno kad si ga stavila na spisak ko i mene.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam. S njim se celog dana raspravljamNormalno kad si ga stavila na spisak ko i mene.![]()
Nije isključena ni zamijena mrtvi za žive.Dobar dan, mene su poslali iz štaba, ja ću vam pomoći.
OK to za profesore i lekare, al neće valjda taj AI zameniti i forumaše, šta vi mislite?
A ja i bez rasprave završim među sumnjivim.Nisam. S njim se celog dana raspravljam![]()
Ime ti je potpuno pogresno, to je tacno.A ja i bez rasprave završim među sumnjivim.
Ja sam sumnjiv čim mi pročitaju ime.![]()
Nije isključena ni zamijena mrtvi za žive.
Nije.Izabro sam ime zbog zasluga u Sloveniji.Ime ti je potpuno pogresno, to je tacno.
Zato su te I ispisali sto puta do sadaNije.Izabro sam ime zbog zasluga u Sloveniji.
Nije zabavnoZbuči zabavno, moro bi samo pre pristanka da zvirnem kako je tamo![]()
Nisam mogo da odolim,jače je od mene.Zato su te I ispisali sto puta do sada![]()
A zasto DubajicNisam mogo da odolim,jače je od mene.![]()
Čovjek se tako zvao.Zbog zasluga ne bi imo ništa protiv ni da se prezivo Kalabić.A zasto Dubajic
To tek iritira
Mutan si tip, zasto su te izbacili? Sta su ti rekli?Čovjek se tako zvao.Zbog zasluga ne bi imo ništa protiv ni da se prezivo Kalabić.![]()
Nikako, nije to toĐujić bi bio pun pogodak.![]()
Rekli mi da sam ćetnik ko i svim ostalim.Mutan si tip, zasto su te izbacili? Sta su ti rekli?
Nemam ništa protiv.I on je spasio dosta glava.Đujić bi bio pun pogodak.![]()
Eto tako bi i Zivota prosaoRekli mi da sam ćetnik ko i svim ostalim.![]()
Nikako, nije to to
Čudi me da žali.Ja bi sve ponovio.Eto tako bi i Zivota prosao
Dzaba sada zali za tim![]()
Svi su ugrozeni. Pre Ili kasnije.Excelovci su isto posebno ugrozena vrsta
Svi su ugrozeni. Pre Ili kasnije.