Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта ако роботи замене сниматеље?има ли за њега места у четвртој индустријској?![]()
Колико си сигуран у то?За лекаре... Дијагностика може да буде помогнута софтвером, али опет, мора човек да доноси одлуке. Програм нема инспирацију, идеје... Ту је човек незаменљив.
Znači @Lagerta može da štrajkuje do 2035-te?Од чега ће народ да живи ако већ сад то што се назива вештачка интелигенција има своју комуникацију која је неразумљива за нас?
znaci gejc vam rek'o da unistite univezitet sa vasim cacijima koji bi kao da uce, a svi znamo da od njih nema 'leba, ana brnab levelZastrašujuća najava Bila Gejtsa za 2035. godinu: Gomilu zanimanja kao sto su poslovi profesora i lekara do 2035. preuzece veštačka inteligencija
Briga me, biću u peMziji, valjdaZnači @Lagerta može da štrajkuje do 2035-te?
Em se tada Vučić skida s vlasti em neće trebaju nastavnici![]()
Pemzija se pomera na 80Briga me, biću u peMziji, valjdaMoja deca odrasla, unučiće ću da učim, svako nek brine za svoje, a hvala Bogu imamo gde i van Srbije, ko ostane nek sriče po internetu
![]()
A kad će vaši roboti da vam popunjavaju Vučićeve mitinge? Nasušna je potreba za njima...A kad će više roboti za maloprodajne magaze na iebenom terenu?
To ostaje Stojku jel?
Gde pobegoše posetioci onih vaših mitinga?A kad će vaši roboti da vam popunjavaju Vučićeve mitinge? Nasušna je potreba za njima...![]()
Eto, ja bih živeo tako... Ne bi mi tepko palo da profesore i lekare zameni veštačka inteligencija.
Гледано хладном логиком, требало би пре заменити пилоте него лекаре.
Далеко било неког новог сукоба....Гледано хладном логиком, требало би пре заменити пилоте него лекаре.
Najveći problem je ipak nešto drugoГледано хладном логиком, требало би пре заменити пилоте него лекаре.
Али, ако ћемо о медицини... Сви програми зависе од тачности података који им се дају.
Са представљеним подацима, програм ће дати логичан резултат. Али, као што се често објављује, програм нема емоције, не може да процени њихов утицај на човека.
Ето, дође неко код лекара, али претходно су га деца изнервирала, или жена, или је замало добио отказ на послу, или је имао мање чукање са аутом. И таквом неком треба да измериш притисак? Боље не. И да кажеш машини да си изнервиран, ок... Колико изнервиран? Чиме ће то програм да измери? Да му кажеш на скали од 1 до 10... а ти одговориш... 12!
И ко је тај доктор Јоши? Или како се већ чита? Шта је он? Могу и ја тако да ставим цвикере и мантил, па ме то не чини лекаром.
Што је у плавом? Зар доктори не носе бело?
Najveći problem je ipak nešto drugo
To je populacija koja bi "samo da pita" ili "samo da uzme uput" preko reda.
Kao da ovi u hodniku ne sede za isto nego došli da kartaju šaha.
sa Ai doktorom "ništa neće biti dobri" sa vremenom
daj šta daš, reko doktor da u Srbiji zaboravim na transplatacijuEvo ti jedno![]()
Како ћеш поткупити и потплатити АИ доктора?Najveći problem je ipak nešto drugo
Они ће да потроше више времена од просека... Нешто ми се чини да нису најписменији део света - са програмом можеш само да јасно кажеш шта хоћеш.Najveći problem je ipak nešto drugo
Одложили...jel reko Bil Gejc kaće Windows 12?![]()
Могу да замислим начин привређивања да свако (на пример за пунолетство, 18 година) добије неког "основног" робота који нешто привређује. Па ако власник хоће више, онда да нешто научи, сам уради, смисли... Да би добио право на више.
Од чега ће да живе народи ако посла нема јер раде роботи?