akomoze
Poznat
- Poruka
- 7.203
Били је иначе чувен и поуздан визионар:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не лај!Били је иначе чувен и поуздан визионар:
![]()
Izgleda da ce mnoga danas intelektualna zanimanja nestati i zamenice ih vestacka inteligencija
Morace intelektualci da se vrate na motiku i zapustena imanja jer jos AI ne moze da ore , kopa, frezira, prska, bere ?
jesam
al nisam cuo za motiku sa AI
eat bugs and be happyMotika u 21 veku je kao da sabiranje i oduzimanje radiš računaljkom
Moderna poljoprivreda je izuzetno automatizovana i sa sve manjim učešćem ljudskog rada.
Motika je za hobi, u baštici za lične potrebe (mada sam i tu kupio onu motornu iz Lidla, radi ko besna)
Биће и кука и мотика.bolje se prestroj na vreme , dok je jos sve u povoju
Tvoje sledece oruzje jeste - poluautomatska motika M-92 model Tihi
![]()
eat bugs and be happy
Sreća u nesrećiPomalo mi je drago što Srbija nije progress prone društvo za razliku od protestantskog zapada, Dalekog Istoka ili jevreja. Jer upravo zato će AI sraña doći ovde kudikamo kasnije nego u navedena mesta.
Лакшње је наватати кокроуче него ударати мотиком. Навалиће раја на кокроуче ко и на бустере.Brašno od crva mrale
Ал' интервјуи за занимање са вештачком интелигенцијом уместо особе постоје?Pa dobro koliko ima godina Bil? Mislim daleko je 2035