Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 89.695
Били смо на Кошутњаку. Добра атмосфера. Блокада као пикник, доста породица са децомKako je moguće da nema nikoga na forumu? Da nije dan žalosti zbog pape?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Били смо на Кошутњаку. Добра атмосфера. Блокада као пикник, доста породица са децомKako je moguće da nema nikoga na forumu? Da nije dan žalosti zbog pape?
Знаш оно кад се народ захваљује Палми у изјави за тв: хвала господину Палми што је отворио зоолошки врт. Да нема њега, не би знали како изгледа мајмунCelog dana nista
Da mi nije ovaj Tihi ne bih imala kome da vicem celog dana
Celog dana nista
Da mi nije ovaj Tihi ne bih imala kome da vicem celog dana
Danas mi je bas neki danSamo bi nešto da džangrizaš.
Ajd neka neko juri i Simu! Sada će da se pogubi!Jurim Simu Dubajica po temama
Forum spava
Evo primetio da ga uhodim.![]()
Kome? Papi ili Gejtsu?Kome? Papi iNeka mu je slava i hvala.
Nije on ni cuo za nesrecnog papu.Kome? Papi ili Gejtsu?
Nikada nije kasno da ga otplače!Nije on ni cuo za nesrecnog papu.
Celog dana ima generalke![]()
Jedva. Sporo i lagano. Ubila ga promaja na balkonu.Nije valjda i papa umreo?![]()
Да је узео још 7 бустера не би му ништа било.Jedva. Sporo i lagano. Ubila ga promaja na balkonu.
Читаш бре да не може да оре и да копа! Јеси слеп..
Da mi je neko rekao prije par godina da će papu da žale i veličaju Mile, Vučić, Plenković i ostala bratija, rekla bi da lažu. A vidi sada?
Ja nemam tvNikada nije kasno da ga otplače!
Da mi je neko rekao prije par godina da će papu da žale i veličaju Mile, Vučić, Plenković i ostala bratija, rekla bi da lažu. A vidi sada?
одоздоMislim da papa gleda odozgo i umire od smeha... to je dva umiranja u jednom danu, nije lako.
Ne može to svako.Mislim da papa gleda odozgo i umire od smeha... to je dva umiranja u jednom danu, nije lako.
одоздо
Normalno kad si ga stavila na spisak ko i mene.Mene ignorise
Ceo dan![]()