PAWLLE
Poznat
- Poruka
- 8.723
pitam se zasto svako slavlje ljudi koji su dosli , da ne kazem dodjosima zavrsi tucnjavom,ubistvima............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pitam se zasto svako slavlje ljudi koji su dosli , da ne kazem dodjosima zavrsi tucnjavom,ubistvima............
Пајцек како си ти онда претекао...уствари ѕашто си претекао???
![]()
Ко је дошао и где?
Где се то тако туку и убијају???
Kakva je to diskriminišuća tema? Svako je od nekud došao, preci, etc...
I sam taj naziv ,,dođoši" je uvredljiv i bezobrazan.
Провинцијалац.Dinarski gen valjda.
Фолксдојчери су досељавани од половине 18. века.У Војводини нема староседелаца од 1945.
Фолксдојчери најурени, а досељено с коца и конопца - беземљаши.
Сви су дођоши, само су неки из Босне, неки са Косова, неки са Југа Србије...
Сем ако се у староседеоце не рачуна трећа генерација дођоша.
Не знам шта "наука" о томе каже.
У Војводини нема староседелаца од 1945.
Провинцијалац.
,,Ја преко 3 века немам никог у фамилији јужно од Саве и Дунава"- делведечки генетски идиотизам, несумњиво.
Kakvo je to slavlje gde domacin nema dobrog vina ili rakije, ako toga ne, onda barem gajbu piva. E sad, kako tradicija nalaze, domacin se mora ispostovati i probati njegova rakija, vino sta vec, a sad sto su neki ljudi labilni i opasni kada popiju to je druga stvar.
У Војводини нема староседелаца од 1945.
jeste, a jel' ja sad treba da se stidim što sam u Vojvodinu došla tako što sam se udala za nekog ko živi ovde a pritom nije starosedelac?![]()
Па ти немаш родне груде, Фалиш се да си грађанин света, а с друге стране патиш од аутошовинизма(поносим се тиме да већ три века немам никог јужно од Саве и Дунава)...Šta ovo treba da znači?
- - - - - - - - - -
Izdajica rodne grude. Beogradski poltron najgore vrste. Gadi mi se![]()
Добро, шта је тема уопште?
Пребројавање крвних зрнаца да видимо ко је када и одакле дошао?
То што се Павле креће у друштву табаџија и убица па му то смета?
То да ли се ми тучемо и убијамо на слављима?
Шта?
Па ти немаш родне груде, Фалиш се да си грађанин света, а с друге стране патиш од аутошовинизма(поносим се тиме да већ три века немам никог јужно од Саве и Дунава)...
Мада ниси у животу мак'о из НовА Сада.
Провинцијалац.
jeste, a jel' ja sad treba da se stidim što sam u Vojvodinu došla tako što sam se udala za nekog ko živi ovde a pritom nije starosedelac?![]()
Video sam više sveta od tebe, ali nisam BG-uvlakač poput tebeMoja rodna gruda je Vojvodina
![]()