gost 305754
Poznat
- Poruka
- 9.412
Ne razumem sta je sada njega uvredilo, ono sto jevreji misle o Hristu i nama Hricanima?
boli ga istina kada se vidi sta taj njihov palamud uci....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem sta je sada njega uvredilo, ono sto jevreji misle o Hristu i nama Hricanima?

Bog reče za jevreje da su zenica oka Njegovog.
Isus je bio jevrejin.
Apostoli su bili jevreji.

Isus je bio jevrejin.
Ma ne, samo ga stid toga. I mene bi bio.
Isus je bio jevrejin.
Nije me uvredilo ništa sem gluposti. Ako bi meni neko rekao, "ej, to što ti citiraš je laž, i to je dokazano na ovom forumu" ja bih se bar potrudio da nađem gde je, kako i ko je dokazao. Ali kad neko gleda kao konj samo napred i nikako sa strane, tu nema pomoći.
jeste,kroz Hristove dve zapovesti se ispunjava deste Božijih zapovesti a kroz njih ceo zakonja uopste ne razumem s kim se ti grudvas?ko je rekao da su zapovesti ukinute?Kroz Hristove dve zapovesti se ispunjava sve.....ukljuci mozak malo...
Nije te stid? Pa šta da se očekuje drugo od lažnog jevreja.Nije me stid. Čega da me bude stid? Toga što se neko usudio da veruje da Hrist nije Mesija? Nemoj da me zasmejavaš.
A da li je tebe stid pogroma, pokolja i holokausta počinjenih nad Jevrejima?
A ovi današnji nisu jevreji nego zbornica sotonina. Otkrivenje 2,9. Знам твоја дела, и невољу и сиромаштво (али си богат), и хуле оних који говоре да су Јевреји а нису, него зборница сотонина.
svako koje seme Avramovo je duhovni jevrejinBozji narod je zenica oka Njegova,seme avramovo ali ne telesno nego duhovno seme....
boli ga istina kada se vidi sta taj njihov palamud uci....![]()
Nije te stid? Pa šta da se očekuje drugo od lažnog jevreja.
Naravno da me je stid, kao čoveka.

ovako se samo sotona šaliI ti si jevrejka?
Ali ne obrezana?![]()
Pa da, nego najgore sto se pretvarao kao Hriscanin, lazovcina, da mogu sve bih mu svoje reputacije ukinuo

Kako to misliš lažnog Jevreja? Ja jesam Jevrejin po baki, i veliki deo moje porodice je nestao u Holokaustu. Sad samo pazi šta ćeš da izjaviš.![]()
jevreji ce ustoliciti antihrista u trecem hramu...zivi bili pa videli...,,mirotvorca,, koji ce se proglasiti za boga i vecina ce ljudi poverovati....
onaj ko bude ustoličio antihrista ne može biti duhovni jvrejinjevreji ce ustoliciti antihrista u trecem hramu...zivi bili pa videli...,,mirotvorca,, koji ce se proglasiti za boga i vecina ce ljudi poverovati....
Pa da, nego najgore sto se pretvarao kao Hriscanin, lazovcina, da mogu sve bih mu svoje reputacije ukinuo
To što se razumem u hrišćansku eshatologiju i mkitologiju, pa mi smeta kad neko od toga pravi sprdnju i pogrešno tumači, ne znači da sam hrišćanin. Onako kako ti i ostale male Đokice ovde prisutne doživljavate hrišćanina.![]()
ovako se samo sotona šali